The road of the Live scores.


Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΑΡΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ NICK GALIS HALL ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.30.

Κανε κλικ.  Βιντεακι  by SIMOSSHOW.
https://www.facebook.com/video.php?v=945234012198668

Αναμενεται καταμεστο το Nick Galis Hall καθως τα εισιτηρια φευγουν με γοργους ρυθμους.
Κατα την χθεσινη ημερα (06/10/) και ενω η ωρα ηταν περιπου τεσσερεις το μεσημερι τα δυο εκδοτηρια ειχαν συνεχη προσελευση απο φιλαθλους μας που εδιναν τον ΑΜΚΑ και επαιρναν το πολυποθητο εισιτηριο του σημερινου αγωνα για την προημιτελικη φαση  του κυπελλο Ελλαδας.
Μια επισκεψη στην μπουτικ τονωνει το ηθικο καθως υπαρχουν φορμες φουτερ και φανελες με τα χρωματα του Θεου του πολεμου και οχι μονον.  Δεξια μπαινοντας ειναι το σταντ με μπλουζες ποιοτητας του αξεπεραστου οσο και θρυλικου μας Νικου Γκαλη με τα μονογραμματα  N G 6.
Ενας καφες συνηθες φαινομενο στο κυλικειο με το εξωτερικο σαλονι χαλαρωνει το πνευμα και η μνημη γυριζει αρκετα χρονια πισω καθως θαρρεις οτι ακους απο μεσα τις ιαχες των φιλαθλων οπαδων ανα δευτερολεπτα οπου καθαριζαν με χαρακτιριστικη ευκολια ακομη και τα ντερμπι περιμενοντας στο βαθος χρονου να σπασει η κατοσταρα και οι σαραντα και βαλε ποντοι του Νικου Γκαλη οσο και τα ευστοχα τριποντα των Γιαννακη Σουμποτιτς.
Ετσι μεγαλωσαμε εμεις νιωθωντας εντονα τον πονο του αλλου και τους ασποντους φιλους μας καθε μα καθε χρονο να γονατιζουν στο μεγαλειο της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας.
Η Αυτοκρατορια αντεπιτειθεται λοιπον και τον ΑΡΗ του κυριου Λασκαρη που ηρθε τοσο στο παρα πεντε της αγωνιστικης απραξιας  οσο και στα χαμενα πλεον ονειρα του καθε φιλαθλου.
Με το χερι στην τσεπη αναλαμβανοντας τα παντα ολα (εξοδα προηγ/νων ετων) φτιαχνει εναν ΑΡΗ και παλι κραταιο.
Αρχης γεννομενης απο σημερα στις 19,30 στον αγωνα με την ΑΕΚ για τα προημιτελικα του κυπελλου Ελλαδας ξεκιναμε ολοι μαζι χερι χερι προς την δοξα ξανα.
Ευθυνη ολων μας ειναι να διαφυλαξουμε αυτην την ομαδα αυτην την προσπαθεια αυτον τον συλλογο.
Το ραντεβου μας σημερα αρκετα νωρις στο Παλαι Ντε Σπορ στο ανακαινισμενο Nick Galis Hall για να πεταξουμε εκτος θεσμου τον Δικεφαλο του Νοτου............γιατι ΑΡΗ μου δεν γινεται αλλιως !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου