The road of the Live scores.


Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΝΕ ΚΟΚΚΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΤΩΡΑ !!!

Δεν ξεχναμε να γυρισουμε τον χρονο πισω.  Για εμας δεν θα ειναι απλα μια ωρα αλλα μερικα χρονια πισω.
Ευχης εργου στο Παλαι Ντε Σπορ , στο Nick Galis Hall να γυρισουμε ολοι πισω με την εμφανιση που θελουμε και μπορουμε να κανουμε χτυπωντας αλλυπητα τον μονιμο << εχθρο >> μας , τον μονιμα ηττημενο και ξεπουπουλιασμενο.
Δευτερο Sold out για εφετος με τον φιλαθλο μας κοσμο να συμπαραστεκεται στην πιο μεγαλη προσπαθεια που γινεται στην μετα Γκαλη εποχη , την εποχη των τροπαιων , αυτων που κοσμουν στο ταβανι του Nick Galis Hall και ομορφαινουν την ζωη μας.
Ερχεται η ωρα που ο καθε ΑΡΕΙΑΝΟΣ προσδοκα.  Στις 21,00 η εναρξη του αγωνα η εναρξη των ονειρων μας η εναρξη της διεκδικησης.
Κατανοω οτι ολοι μα ολοι μας επιζητουμε νικη θριαμβο νικη εξευτελισμου νικη τετοια που θα προκαλεσει σαλο , ομως να γνωριζετε ολοι οτι θα μετρησουν μονον οι βαθμοι της νικης και μονον αυτοι γιατι οπως και να το κανουμε ντερμπι ειναι!!!
Σε ενα ντερμπι λοιπον πρεπει να γνωριζετε οτι ενας αδυναμος αντιπαλος αρεσκεται στο να θελει να παει το ματς στα νευρα για να βγαλει εκτος εαυτου τους δυνατοτερους αντιπαλους και με λιγη ευνοια των διαιτητων να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα.  
Γι' αυτο λοιπον θελουμε να παιξετε με μυαλο και δυναμη ψυχης χωρις να πεσετε σε πιθανη παγιδα που θα στηθει ωστε να αποσυντονιστει η προσπαθεια εκπορθισης του Τσενεγκιρ μαχαλα.
Με αυτον τον τροπο  η νικη θα ερθει ανετα και η διαφορα θα χτιστει , εννοειται και με την δικη μας συμβολη κανοντας την νυχτα μερα με καθε ειδους ηχητικη βια ενω ειναι πασιφανες οτι η σαλα Nick Galis θα ειναι σαν ενα σωμα μια ψυχη και ορθιοι ολοι μας να υπενθυμιζουμε τον μισητο αντιπαλο μας οτι ποτέ ποτέ ποτέ δεν θα μπορεσει.
Τελειωνουν οι εκδηλωσεις για το κυνηγι της κοτας με εναν χορταστικο μηνα ψητης κοτας στα
καρβουνα.
Προσοχη !!!!
Μετα το τελος του αγωνα παρακαλουνται εθελοντες να καθαριστει η αιθουσα Nick Galis Hall απο τα φτερα και τα πουπουλα του σφαγιασθεντος κοτοπουλου.
ΑΡΗ Σ' ΑΓΑΠΩ ΘΕΛΩ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΡΗ Σ' ΑΓΑΠΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ.................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου