The road of the Live scores.


Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝ Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ

Πανηγυρια μεσα στο παγωμενο Καζαν.
Τι κι' αν αυτη η ομαδα ειναι η υπ' αριθμον ενα δυναμη στο Γιουροκαπ ωστε να βγει ακομη και πρωτη;  Τι κι' αν η δυναμικη της στεκεται εφαμιλα στον μεγαλυτερο θεσμο;
Ο ΑΡΗΣ μας του Δ. Πριφτη μπηκε μυαλωμενα - διαβασμενα και ειχε εναν στοχο εναν σκοπο.
Αφ' ενας μεν να μην φυγουν μπροστα στο σκορ οι της Ουνικς Καζαν αφ' ετερου δε αν μπορεσουν οι παικτες μας να παρουν κεφαλι στο σκορ και γιατι οχι να κρατουν το προβαδισμα.
Δυσκολο να το λες οταν αυτη η ομαδα εχει μεσο ορο ποντων στην επιθεση 90 !!!
Ναι.  Αυτος ο ΑΡΗΣ ειναι φτιαγμενος για τα δυσκολα να μην πουμε για τα ακατορθωτα.
Ναι ηταν θριαμβος.  Το να εισαι συνεχως μπροστα στο σκορ με 8 και 9 ποντους λεει πολλα.
Η διαιτησια κατ' εμας απαραδεκτη εσπρωχνε την Ουνικς συνεχως ωστε να ειναι κοντα στο σκορ.
Αυτο δεν σημαινει οτι εκανε χοντρα λαθη αλλωστε μια Ουνικς τι θελει;   Ωθηση και τιποτε αλλο ωστε να παρει μπρος.
Ελα ομως που η αμυντικη λειτουργια της ομαδαρας μας ηταν τελεια και κρατουσε συνεχως πισω στο σκορ της μεγαλη αυτη ομαδα.
Στο 61-64 και ενω τελειωνε το ματς εγιναν λαθη ωστε ο Καιμακογλου να βρει τον δρομο προς το καλαθι και με τριποντο να στειλει το ματς στην παραταση , εκει οπου ειπαμε ολοι μας οτι τελειωσε και το ματς.  Ολοι εκτος τον Πριφτη που εδινε εντολες τετοιες που πιστεψαν οσοι παικτες μας στο τελος αγωνιστικαν μιας και με 5 φαουλ εφευγαν ενας ενας με κυρια απουσια αυτην του Ξανθοπουλου και κατοπιν των αλλων βασικων μας παικτων.
Η Ουνικς στον εξτρα χρονο των 5 λεπτων φανηκε οτι μπορει να παρει το ματς ομως η αμυνα μας τσακιζε κοκκαλα και η επιθετικη μας λειτουργια ηταν καταλυτικη ωστε να παρουμε παλληκαρισια ενα ματς απο μια ακρως επιθετικη και δυνατη ομαδα του Γιουροκαπ.
Το 73-74 εμελλε να ειναι το τελικο αποτελεσμα και οι παικτες μας εκαναν σαν μικρα παιδια.
Νικησαν ενα θηριο μεσα στο σπιτι του.
Αυτος ο ΑΡΗΣ ειναι ετοιμος (;) για ολα.    Βεβαια ο προπονητης ξερει καλυτερα απ' ολους μας ομως εμεις τολμαμε να πουμε οτι ο αυτοκρατορας επανερχεται.
Σιγα σιγα το πανελληνιο αρχιζει και θορυβειται καθως ολοι βλεπουν μια νεα δυναμη στο Ελληνικο μπασκετ , μια δυναμη απο τα παλια να ερχεται ξανα στο προσκυνιο και να ξυπναει τις μνημες ολων μας.
Ειναι ακομη νωρις και ειναι βεβαιο αυτο ομως τα πρωτα δειγματα ειναι θετικα.
Ο ΑΡΗΣ επιστρεφει ο ΑΡΗΣ γιγαντωνεται.
Χαμηλα την μπαλα αλλα και συγχαρητηρια εδωσε ο προεδρος της Κ.Α.Ε Λευτερης Αρβανιτης τοσο στον προπονητη μας οσο και σε ολους τους παικτες μας.
Τωρα σρτον δρομο μας ερχεται η Στεαουα.  So what θα ελεγα.   Ομως πρπει να ειμαστε πλεον ετοιμοι και ψυχωμενοι κι' αυτο γιατι πλεον ολοι θα θελουν να παιζουν γερα απεναντι μας ωστε να μας νικουν και να δειχνουν οτι σπαζουν το σερι και ... και ... και.
Εμπρος ΑΡΗ βημα βημα προχωρα Ελλαδα και Ευρωπη να μας τρελλανεις ολους οπως τον παλαιο καλο καιρο.
ΑΡΗΣ (Πρίφτης): Ξανθόπουλος 2, Πελεκάνος 6 (2), Ουάιτ 10 (2), Γουότερς 10 (1), Ζάρας, Χάγκινς 16, Κόεν 5 (1), Μούρτος 3 (1), Σίμτσακ 2, Μακ Νιλ 20 (2).
ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (Πασούτιν): Λάνγκφορντ 19, Πονκρασόφ 2, Παρακχούσκι, Κολόμ 12, Λίκχοντεϊ 2, Μπάνιτς, Γκουμπάνοφ 9, Πανίν, Καϊμακόγλου 14 (2), Ουίλιαμς 4, Μιλάκνις 11 (3).
Δεκάλεπτα: 15-14, 31-31, 42-50, 64-64 (κ.α.), 73-74.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου