The road of the Live scores.


Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΜΕ ΤΟ << ΔΕΞΙ >> ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΚΑΙ 2-0.


Απο ενα γκολ σε καθε φιναλε ημιχρονου και δυο δοκαρια ο ΑΡΗΣ μας χωρις να πιασει ιδιαιτερα καλη αποδοση νικησε με 2-0 τον Απολλων Κρυας Βρυσης.
Χωρις εντονο ρυθμο και με τον ΑΡΗ μουδιασμενο , λογικα οφειλεται στην μη παρουσια των φιλαθλων λογω τιμωριας αλλα με σκοπο και μονον την νικη καταφερε να παρει το πρωτο τριποντο της χρονιας.
Ο Τάτος γέμισε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ο Ραούλ Μπράβο αρχικά και ο Μελισσάς στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ. Ότι δεν κατάφερε 45 λεπτά ο Άρης, το πέτυχε ο Καπνίδης στο 45΄. Ο Πόι σέντραρε από τα δεξιά και ο νεαρός επιθετικός του Άρη με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 1-0, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Παυλίδη, πέρασε τρεις παίκτες, μπήκε στην μικρή περιοχή, πλάσαρε με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει και τον Ντούνη σε κενή εστία να γράφει το τελικό 2-0 στο τέλος του αγώνα.


*************************************************
*************************************************
*************************************************


ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Tζινάρ, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Μελισσάς, Καζναφέρης, Ρόβας (75΄Παυλίδης), Ν΄Λουντούλου (89΄Καλογέρης), Πόι (60΄Ντούνης), Τάτος, Καπνίδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Ν. Παπανώτας): Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ. (71΄Χατζηστεφάνου) Παπαδόπουλος Σ., Κίτσας, Βοτάρης, Καρυπίδης (61΄Σιδηρόπουλος Π), ΜισαηλίδηςΠ., Σιδηρόπουλος Χ.(77΄Ασλαμπάλογλου), Πετρίδης, Νίρλας, Ιβιτς
Διαιτητής: Tσέτσιλας Κ. (Γρεβενά)
Βοηθοί: Στεφούλης Θ. (Γρεβενά) – Φαλτάκας Θ. (Γρεβενά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου