The road of the Live scores.


Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ME THN TURKISH AIRLINES ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ...................................

Το πρωι η αποστολη του ΑΡΗ ταξιδευσε με την TURKISH AIRLINES για Κωνσταντινουπολη και απο εκει για Τραπεζουντα οπου αυριο θα παιξει με την ομωνυμη ομαδα το πρωτο της παιχνιδι και ουσιαστικα θα κανει το πρωτο << ταξιδι >> στα Ευρωπαικα σαλονια και παλι μετα απο χρονια απραξιας.
Ηρθε λοιπον η στιγμη να δουμε να καμαρωσουμε και να απολαυσουμε και παλι τον γιγαντα λαο του ΑΡΕΩΣ και την ομαδα του να επανερχονται βημα βημα στον θρονο που τοσο τους ελειψε.
Ο κος Λασκαρης ανυπομονει ειναι σιγουρο να δει τις επιτυχιες την μια να διαδεχεται την αλλη και το ξερει καλα μεσα του πως θα γινουν οπως τα εχει σκεφτει και οργανωσει.
Καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μας και θα ειμαστε ως συνηθως διπλα διπλα στην ομαδα οχι μονον στα ευκολα της αλλα και στα δυσκολα οπως μονον εμεις μπορουμε και θελουμε.
Και οταν λεμε δυσκολα εννοουμε φυσικα την νικη οσο επιπονη και αν ειναι να ερθει , θα ερθει θελοντας και μη.
Ειμαστε αποφασισμενοι να παμε ΟΛΟΙ μας τον ΑΡΗ μας και παλι ψηλα εκει που πρεπει να βρισκεται μια για παντα.
Η ομαδα εχει ψυχολογια εχει αποφασιστικοτητα εχει οραμα πλανα νικης εχει χρημα , πολυ κοντα τους διοικουντες της και ολα τα αλλα ερχονται απο μονα τους.
1.700 χ.λ.μ κανει η ομαδα σε μια πολη Ελληνικη για 2.678 χρονια.  Την Τραπεζουντα σημα κατατεθεν του Ποντιακου Ελληνισμου.
Την ομαδα ακολουθει και ο φιλαθλος κοσμος των κιτρινων στο Χαιρι Γκιουρ γηπεδο της Τραμπζονσπορ.   Να σημειωσουμε οτι στην εναρξη (πρεμιερα) του Τουρκικου πρωταθληματος η Τραπεζουντα συνετριβη απο την Γαλατασαραι με 58-80.   Αν αυτο εκμεταλευτει ο ΑΡΗΣ δηλ. την νευρικοτητα και το αγχος τοτε η νικη μας θα ειναι πλεον γεγονος.

Εν τω μεταξυ στο ποδοσφαιρο ο ΑΡΗΣ μας υποδεχεται τον Ηρακλη Αμπελοκηπων για το πρωταθλημα στην Γ' Εθνικη κατηγορια.    Σιγα σιγα νοικοκυρευεται ο συλλογος μας και ανεβαινει διαρκως τοσο στα ματια μας οσο και στον φιλαθλο κοσμο της Β. Ελλαδας.
Μ' αυτα και μ' αυτα βλεπουμε την αλλαγη ξεκαθαρα και αυτο ειναι καλο τοσο για εμας οσο και για τον συλλογο ολο.
ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ......................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου