The road of the Live scores.


Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΑΡΗΣ VS ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ ( VIDEO ).

Το μονο που ελειπε ηταν η εικονα ενος γεματου Παλαι Ντε Σπορ για να θυμιζει τα παλαια.
Αληθεια ηταν αυτο που εβλεπα η ονειρο;
 Μηπως ο αντιπαλος δεν ηταν μεγαλου βεληνεκους;
Τι πια;  Η νικη επι της ΑΕΚ η παρ' ολιγον νικη στην Τραπεζουντα , το περασμα με 40 ποντους διαφορα στην Αρκαδια και μαλιστα με σβηστες στην κυριολεξια τις μηχανες ;
Ο φιλαθλος κοσμος της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας εχει καταλαβει οτι η ομαδα γυρισε σελιδα και μπηκε στον στιβο των επιτυχιων με οδηγο τον πανισχυρο κο Λασκαρη που δεν αφηνει τιποτε τυχαιο μιας και με προγραμματισμο κανονιζει τα παντα ολα ωστε να μην υπαρχει απολυτως τιποτε που θα ενοχλει την εικονα της ομαδας και θα δημιουργησει προβλημα.
Οι Κροατες μπηκαν στο Nick Galis Hall ομως δεν μπορεσαν σε κανενα σημειο του αγωνα να παρουν τα ηνια.   Το σκορ μεγαλωνε και μεγαλωνε και μεγαλωνε.  Οι φαντεζι φασεις διαδεχονταν η μια την αλλη και σκορπουσαν θεαμα στο πιο ενθερμο ομολογουμενως κοινο της Ευρωπης ολης!!!
Η αληθει ειναι οτι θα μπορουσε να μεγαλωσει κι' αλλο η διαφορα αλλα αυτο ποσως μας ενδιαφερε.
Ο λογος ειναι οτι ο ΑΡΗΣ μας περιμενει και το (στα χαρτια) ντερμπι με τον παοκ.
Εκει εστιαζουμε ολοι μας την προσοχη ωστε να απολαυσουμε την βραδια του παιχνιδιου το κυνηγι της κοτας.  Το γνωστο εδω και τοοοοοσα χρονια ξεπουπουλιασμα που μεγαλωσε γενεες και γενεες.
Τι πια και αυτος ο μηνας.   Ουτε παραγγελια να τους ειχαμε.
Ξεκινησαμε για την προημιτελικη φαση κυπελλου με την φιλοδοξη ΑΕΚ και εγινε στο Nick Galis Hall ΧΑΜΟΣ ΑΠ' ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.  Μεχρι να καθαριστει η αιθουσα ηρθαν οι Κροατες (Μπουντουτσνοστ) με σημα τον δικεφαλο και αυτοι οποτε πηγε μια απ' τα ιδια με το γνωστο μαδημα της κοτας.   Η κορυφωση της κινητης εορτης θα κλεισει με τον παοκ που ερχεται απροστατευτος θαρρεις στο Nick Galis Hall εδω που εχανε τα παντα και θα συνεχιζει για μια και δυο και χιλιες εκατο ζωες.
Το κυνηγι της κοτας ειναι μια γιορτη που συσπειρωνει και ενωνει μα και δυναμωνει τους απανταχου Αρειανους.   Ας το απολαυσουμε ολοι μας μεσα και εξω απ' το γηπεδο.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ του ΑΡΗ μας με τον παοκ εχουν εξαντληθει και το SOLD OUT εχει ανακοινωθει ηδη.
Ετσι στις 24/10/2015 και ωρα 21.00 τα παντα θα ειναι ετοιμα με τον κοσμο ο ενας πανω στον αλλον να επιζητα νικη κονιορτοποιηση επι του πιο μισητου αντιπαλου μας για την 3η αγωνιστικη της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.   Αυτο το ΣΚΡΑΤΣ μαλλον κατι ξερουν και το εβαλαν απο πισω.  Σκρατς και μπαμ και αχ ωχ και αλλα πόσα , αφου σ' αρεσει τοσο ο ο ο οοοοο !!!

Μη διχνετε οικτο δωστε πόνο σκορπιστε τρομο (αγωνιστικο).
ΑΡΗ ΑΡΗ καψουρα μου μεγαλη ..............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου