The road of the Live scores.


Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Σεβαστηκαμε τον αντιπαλο ειπε ο Πριφτης και οσοι περιμεναμε την κατοσταρα ματαια αναμεναμε.
50-90 εληξε ο αγωνας με τον κοσμο μας απο την Ν. Ελλαδα στο πλευρο της ομαδας μας.
Σοβαροτητα θεαμα και ανωτεροτητα σε ολο το παιχνιδι.
Το σκορ οπως προειπαμε θα μπορουσε να
παρει διαστασεις οχι απλα θριαμβου αλλα εξωπραγματικες ομως προειχε κυριως η ξεκουραση παικτων μας στο πρωτο ματς με Ευρωπαιο δικεφαλο την Μπουντουτσνοστ (19,00).
Φυσικα αμεσως μετα με τα αλλα πτηνα τους αιωνιους πελατες μας που ολα τα τροπαια οφειλονται στους απο πανω του Τσενεγκιρ μαχαλα.  Εκει αν απλα θελουν καποιοι απο εμας μια απλη νικη εμεις ζηταμε μια συντριβη που να μην δειχνει ελεος κυριε Πριφτη και να το βαλετε βαθια στουν νου σας αυτο που σας λεμε.   Κι αν μια φορα τους σωσαμε κατηγορια τωρα πρεπει να ειμαστε εμεις που θα τους γονατισουμε και θα τους λιωσουμε χωρις οικτο.   Αρκετα πλεον με δαυτους.
Τρια λοιπον δικεφαλα πτηνα σε συντομο χρονικο διαστημα.  

Οσον αφορα το ποδοσφαιρικο κομματι μας ο ΑΡΗΣ σημερα στο Κιλκις περιμενει την ωρα να παρει ακομη τρεις ποντους και μαζι με τους φιλους που θα ακολουθησουν την ομαδα να δωσει το εναυσμα για την συνεχεια προς την επομενη κατηγορια.   Ο Τατος ειναι καλα και τιθεται στις υπηρεσιες του Αναστοπουλου.  Ο αγωνας ξεκιναει στις 16,00.
Τον αγωνα μπορειτε να τον παρακολουθησετε σε λινκ που μπορειτε να βρειτε σε σελιδες της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας.
Το Αγιονερι καλει οσο το δυνατο περισσοτερους φιλαθλους του ΑΡΗ να ερθουν να δουνε τον αγωνα σεβομενοι φυσικα την πολη του Κιλκις.  

Χορταινουμε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ και το κυριοτερο ευχαριστιομαστε τον Θεο του πολεμου και τον βλεπουμε ετσι ακριβως οπως τρεπει να ειναι.

Καλες νικες......................................


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου