The road of the Live scores.


Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ......................................

Να λοιπον που το ειδαμε και αυτο!  
Εκανες δυο σερι εκτος εδρας νικες με Πανιωνιο και Βεροια , ναι μεν σε πολεμησε οσο τιποτε η διαιτησια και βρεθηκες αγκαλια σχεδον με την τριτη συνεχομενη νικη σου στο πιο δυσκολο ξεκινημα της ιστοριας σου.   Και εκει που ολοι περιμενουν με την μαζικη τους προσελευση την αναμενομενη νικη σου λογω του οτι ο Πλατανιας ειναι σχεδον χωρις γκολ εκτος εδρας , ξαφνου θαρρεις και κοιμισμενος μπηκες μεσα στο γηπεδο οπου το περικλειουν οι χιλιαδες ερωτευμενοι οπαδοι σου με τον Θεο στο στηθος και τα εκανες θαλασσα.
  Για ακομη μια φορα.   Καταστρεφεις μονος σου οτι φτιαχνεις , οτι χτιζεις.    Πως μπορεις και αποκαρδιωνεις τετοιους ηρωικους φιλαθλους που σε ακολουθουν παντου με οποια αγωνιστικη κατασταση κι αν σε ξερουν  κι αν εισαι δεν μπορω να καταλαβω!!!  
Ο Πλατανιας εκανε ενα παιχνιδι τακτικης και μπραβο του που τα καταφερε.   Εσυ ομως;   Να μην μπορεις να πατησεις περιοχη;   Να καταφερεις γκολ με οποιους και αν αγωνιζεσαι;   Να εχεις σχεδιασμο αγωνα και να μην μπορεις να το εκτελεσεις;   Να πληρωνεσαι γι αυτον τον λογο και να μην μπορεις να αποδειξεις οτι εισαι ποδοσφαιριστης και μαλιστα του ΑΡΗ μας;
Τι ζητησαμε σαμπως;   Μια μαμημενη αναμενομενη νικη που θα ανεβασει το ηθικο ολων μας και θα μας κανει υπερηφανους και δυνατους ωστε να σταθουμε στα ποδια μας.
Και που δεν τρεχουμε ρε ΑΡΗ;   Στο μπασκετ;  Στο βολλει , στο ποδοσφαιρο;  Που;  
Και βεβαια λυνεται το μυστηριο των 1.000ων εισιτηριων στους αγωνες.   Με τι δυναμη να μαζευτει ο κοσμος οταν λεει απο μεσα του..... κι αν χασει;   Ναι. Ας χασει.  Μεσα στα πραγματα ειναι η νικη η ηττα ολα.   Ομως να χασω απο ποιους!!!   Απο τους παντελως ανημπορους;   Πως να δεχτω ενα τετοιο γεγονος;    Νομιζετε οτι μπορει ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ ακομη να αντεχει τετοια πραματα;   
Οποιοι λοιπον φορατε αυτην την φανελα τιμηστε την επιτελους!!!   Καταλαβετε τι φανελα ειναι!   Που φορεθηκε.  Σε ποια γηπεδα μπηκε και βγηκε χειροκροτουμενη προκαλοντας τον θαυμασμο ολων!!!   
Δεχομαι το αγχος της εδρας ομως ξεπεραστε το εντεκαδατοι επιτελους!    Δειξετε την δεουσα ωριμοτητα και καντε στροφη 180 μοιρων πρωτα για τους εαυτους σας αν θελετε και μετα για την ομαδα.   Μην μειωνεστε τοσο ακομη και στα ματια μας ποσω μαλλον στα ματια ολης της ποδοσφαιρικης Ελλαδας.
Να κανετε μια νεα αρχη ει δυνατον τωρα.    Δωστε οραμα και κανετε την Θυρα 3 να τραγουδαει αλλη μια ωρα μετα απο καθε αγωνα και εμας να σχολιαζουμε με υψωμενη φωνη στα καφενεια και στα στεκια μας ανεβαζοντας τον ΑΡΗ και συγκαταλεγοντας τον εκει που πρεπει να ειναι.  Στους δυνατους.    Για να ειμαστε και εμεις δυνατοι.    Γιατι ΑΡΗΣ και ΛΑΟΣ πανε χερι χερι.
ΑΡΗ ΓΕΡΑ - ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ................................

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ.......................................

Μετα τα μεθοδευμενα (;) σφυριγματα του Κρητικου διαιτητη οπου με τρεις κοκκινες καρτες αφησε μισο τον ΑΡΗ μας ωστε να περασει ο Πλατανιας και να παρει νικη εφτασε η ωρα σημερα να δουμε και αυτο το εργο.
Προσωπικα απο οσο θυμαμαι τετοια ματς δυσκολα τα παιρνουμε καθως η μεθοδευση (;) συνεχιζεται και η κερκιδα αναβει με αποτελεσμα το ματς να ειναι επικινδυνο για τιμωρια εδρας. Φανταστειτε οτι ακομη και με μισο αδειο μπουκαλακι νερο η εποπτης γραμμων εκανε εξετασεις αν ειχε τιποτε οταν και δεχθηκε την αυρα στο σωμα της.   Πρεπει να δωσουμε μεγαλη σημασια σε αυτον τον τομεα και ολα τα αλλα θα τα δει η τεχνικη μας ηγεσια που παραδεχομαστε πλεον ολοι μας και φυσικα οι παικτες μας που θα αγωνιστουν για τους τρεις υπερπολυτιμους βαθμους.
Ο Πλατανιας θα παιξει μπροστα να κανει ζημια και αν ειναι πονηροι οι παικτες μας θα παιξουν την κοντρα για το ευκολο γκολ.  Ολα αυτα στο Β' Ημιχρονο.    
Ακομη ενα ματς που θιεωρητικα δεν θα ειναι ευκολο και θα πρεπει να καταθεσουμε τα λαρυγγια μας ωστε να τιναξουμε τον Πλατανια μια ακομη και δυο στα οπισθια του και να παει κατοπιν στο νησι του να βαλει τις ριζες στο εδαφος και να μεινει εκει στα τοπικα της Κρητης.
Καλουμαστε ολοι μας να δωσουμε τα παντα ολα.    Χωρις Αγκανθο Οικονομοπουλο και Πουλιδο ομως με αυτην την τρομερη ψυχη και την ΑΡΕΙΑΝΗ δυναμη πρεπει να κανουμε το 3 στα 3 σημερα.
Υπο αλλες συνθηκες;   Χαχαχαχαχαχα   Ποιος Πλατανιας!!!
Οσο για το κυπελλο με τον Ολυμπιακο Βολου οριστηκε διαιτητης Σιδηροπουλος που ειναι κουμπαρος του Βοσκακη.    Τι γινεται ρε παιδια.    Δεν γνωριζουν οτι γνωριζουμε;
Δεν φοβουνται διολου και προκαλουν τοσο;   Η ολα θα πανε καλα;
Μαλλον ολα θα πανε καλα.  Γι' αυτους ομως θαρρω.
Οτι και να 'ναι ομως οφειλω να το πολεμησω και να το πολεμαω μεχρι να σπασω το σαπιο κατεστειμενο.    Εγω , που δεν εσκυψα μα ουτε θα σκυψω ποτε κεφαλι.   Οχι σαν μερικους μερικους που εχουν δυο και τα σκυβουν μονικα!!!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................................

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...........

Ηταν σιγουρα ο διαιτητης στημενος;     Ηταν σιγουρα πιασμενος ωστε να διαλυσει την ομαδα του ΑΡΗ ;
Κατακρεουργησε τον ΑΡΗ μετα απιστευτα σφυριγματα.   Ολοι μα ολοι ελεγαν για τα απανωτα του λαθη.  Τι τον οδηγησε αραγε σε αυτην την σταση του;    Ποιος ξερει τι πιεση εφαγε ο ανθρωπος που αν δεν τον ξερεις λες αμεσως...........   Αυτος δεν ξερει απο νομους του ποδοσφαιρου.    ΞΕΡΕΙ και ΠΑΡΑΞΕΡΕΙ.     
Δεν θα γραψουμε εμεις την γνωμη μας.   Μπορειτε να διαβασετε απο αλλες πηγες.
Κοκκινη δεχθηκα και εγω με E-MAIL γιατι π[ανηγυρισα στο γκολ.    
Με τον Πλατανια στο Κλ. Βικελιδης εκανε οτι ηταν δυνατον ωστε να περασει η Κρητικη ομαδα.
Περιμενουμε αντιδραση Τσουναμι του ΑΡΗ ωστε να σταματησουν τον συγκεκριμενο διαιτητη οχι προσωρινα αλλα ει δυνατον παντοτινα.
Συγχαρητηρια στον υπεροχο κοσμο του ΑΡΗ που δεν το ειχε σε τιποτε να μπει στο γηπεδο και γιατι οχι να λυντσαρει τον πανιβλακα αυτον τυπο!!!   Ενα μπραβο σε αυτον τον υπεροχο κοσμο.
Το 0-1 σαν τελικο αποτελεσμα ειναι η επιβραβευση ολων αυτων που πιστευαν και πιστευουν στα νεαρα παιδια της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας.    Αναμεσα σε αυτους και ο προπονητης μας μαζι με τον Λοντσαρ.     Ο κοσμος αρχιζει παλι να πιστευει οτι υπαρχει η δυναμικη στον συλλογο να βγαλει την ομαδα απο καθε ειδους δυσκολια.     Αν και σκεφτεται ακομη πιο ψηλα εμεις λεμε οτι πρεπει να κανουμε υπομονη.........
Το πεναλτι στον Οικονομοπουλο οχι μονον δεν δοθηκε αλλα δεχθηκε δευτερη κιτρινη καρτα ο παικτης μας και πηρε την αγουσα για τα αποδυτηρια.
Δευτερη κιτρινη και στον Αγκανθο = κοκκινη και τελος δευτερη κιτρινη στον Πουλιδο = κοκκινη γιατι εδινε το χερι του στο τελος της συναντησης και θεωρηθηκε σαν κοροιδια απο τον αντε να μην -αμησω .  
Το παιχνιδι τελειωσε με τον ΑΡΗ να αριθμει 8 παικτες στον αγωνιστικο χωρο του γηπεδου της Βεροιας που εμοιαζε να ηταν το Κλ. Βικελιδης.
 
Θα δουμε αν επεμβει καποιος του νομου.        
Κιτρινες προς πασα κατευθυνση και δεν θα γραψω το γιατι.   
Ενα ευκολο ματς το διελυσε και το κακο ειναι οτι δεεν τον ενιαζε καν.   Απιστευτος!!!!!
Τωρα ο ΑΡΗΣ με 8 βαθμους ευελπιστει παιζοντας για νικη με Πλατανια την Κυριακη λιγο μετα την εκκλησια ( αλλο κακο κι αυτο ε ; ) να κανει το 3 στα 3 και να δωσει αερα στα πανια του.    Θα ειναι δυσκολο ματς και ηδη γνωριζουμε τον λογο.     Πρεπει να τους βαλεις ολους αυτους μεσα στα δυχτια και να φωναξεις γκοοοοοοοοολ δειχνοντας τον τροπο της οριστικης αντεπιθεσης.
Με ομαδικη εργασια και παικτες μια οικογενεια ας παμε στην επομενη μερα.    Τεμπο τεμπο , βημα βημα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................................

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΟ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ......

Ο Σπύρος Γκόντας μαζί με τους κ.κ. Μητσόπουλο, Ανδρικόπουλο θα είναι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο το βράδυ του Σαββάτου.

Στις 21.30 με το πουλι που ηρθε πετωντας και εκατσε εδω σε αυτην την πολη , την πολη του Θεου ΑΡΗ και εκτοτε φιλοξενουμενο , θα γινει στο Αλεξανδρειο μελαθρο το ελα να δεις.
Ολος ο κοσμος του αυτοκρατορα ΑΡΗ ειναι σε εκγριγορση και περιμενει πως και πως να κανει κατα πρωτον το δικο του SHOW και κατα δευτερον να δει την ομαδαρα μας να τιμωρει τους αλλοθρησκους με τον τροπο που τους αξιζει.   Με ηττα οσο μεγαλη και αν ειναι , απο εναν ποντο εως οτου τους κονιορτοποιησουν.
Ξεπουπουλιασμα αναμενεται κανονικο και το γεματο παθος μα κυριως φανατικους φιλαθλους μας θα δωσουν μια απαντηση με ιδιο σχεδον τροπο φιλοξενιας οπως την προ ημερων στο κοτετσι των απλυτων.
Θερμη παρακληση οπως μην φερεστε με ακροτητες παρα να διαφυλατετε το συμφερον και μονον του ΑΡΗ.  Της οικογενειας μας.

Την δε Κυριακη οφειλουμε ολοι να ειμαστε στην κοντινη Βεροια οπου με νεο τριποντο ανεβαινουμε κι αλλο κερδιζοντας το αρχικο χαμενο εδαφος και σβηνοντας παντελως τις κακες εμφανισεις οσο και τις μουρμουρες - φαγωμαρες μεταξυ μας.
Ας αφησουμε τον χρονο να κυλησει και να δουμε μετα το Σ/Κ τι εχουμε καταφερει.
Αυτο που πρεπει το γνωριζουμε ολοι.   Για να επιτευχθει πρεπει να ειμαστε μια γροθια απο τον τελευταιο εως τον πρωτο που θα δωσει την δικη του μαχη απο οποια θεση και αν ειναι.
Εμεις μαζι σε ολα τα πεταλα της γης.   
Την ζωη μου εβαψα κιτρινη μ' ενα πουλμαν γυριζω την γη.....................................................

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

παοκ vs ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ.........................


Το φύλλο αγώνα είναι επιβαρυντικό για τον γηπεδούχο και ηττημένο. Οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης κατέγραψαν τα πάντα που έλαβαν χώρα στο τέλος, έκαναν τρεις έγγραφες παρατηρήσεις για κροτίδες, χαρτάκια και αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και για την διακοπή στο φινάλε με την κάνουλα νερού που έφεραν μέσα οι οπαδοί του γηπεδούχου… Είναι δεδομένη η τιμωρία, το θέμα είναι το μέγεθός της.


Στο κρατικο της Πυλαιας σημερα 09/10/2013 ελαβε χωρα ο αγωνας για προκριση στους 4 του κυπελλου Ελλαδας μεταξυ του γνωστου μπατιρη απο τροπαια μπαογκ και του γνωστου ανα τον κοσμο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ του Ελληνικου μας μπασκετ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Με 5 Ευρω γενικη εισοδο και αβερτα τζαμπατζηδες δεν μπορεσαν να γεμισουν το κρατικο της Πυλαιας γνωριζοντας οτι η ομαδα τους ειναι υποδιαιστερη απο την ομαδα της πολης μας.
Ο ΑΡΗΣ απο την αρχη ηλεγχε τον αγωνα και οταν χρειαστηκε να πατησει γκαζι το επραξε με ανεση και πηρε το ματς αβιαστα κανοντας τον δικεφαλο αετο να σκυψει και τα δυο του κεφαλια.
Απο νωρις τα κιτρινα νοικοκυρια εβαλαν την κοτα στον φουρνο και την εψηναν καρτερικα με πατατες.   Τεινει και εγινε συνηθεια.    Οποτε μα οποτε παιζει ο ΑΡΗΣ με τον φιλοξενουμενο της πολης μας τα ταβερνεια γεμιζουν και τα κοτοπουλα σερβιρονται ροδοψημενα ενω τρωγονται μετα μανιας γλειφοντας ακομη και τα κοκκαλα.
Που πας δολιε παοκ με αυτον τον μουσατο αξουριστο αντιαισθησιακο παικτη;    Τι περιμενε ο λαος του πουλιου;   Να νικησει αυτον τον ΑΡΗ που ειναι δυο ταχυτητες πανω;
Σε καμμια περιπτωση δεν αισθανοσουν οτι επαιζες με το πουλι.  Ουτε καν κοτα δεν ηταν αυτο που ειδαμε.   Ουτε τρεξιμο ουτε φαντασια ουτε προσπαθεια για νικη.   Λαιτ παικτες με ασπρομαυρα καρτερουσαν 40 λεπτα να τελειωσει το μαρτυριο.    
Ηταν μια παρεμβαση στην σελιδα απο τον μπασκετικο ΑΡΗ και το μηνυμα που περασε ηταν ειναι και θα ειναι το εξης.    Ο μπαμπας σας ειν ΑΡΕΙΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.
Περιλυπος ο προπονητης του παοκ Σουλης Μαρκοπουλος δεν μπορει ακομη να καταλαβει πως δεεν λειτουργησε τιποτε.    Πως να λειτουργησει Σουλη!!!   Με ποιον επαιζες ξερεις;    Ηξερες και ξερεις.
Υ.Γ.
Τα πουπουλα και τα φτερα εφτασαν μεχρι την Καλαμαρια.   Για τετοιο ξεπουπουλιασμα μιλαμε.
Συνεχιστε τα κλαρινα σας και εδω ειμαστε παλι.   Θα μαθετε και αλλους σκοπους.  Τους σκοπους του τοπου μας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..................................

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Την ωρα που με το 1-0 του Πανιωνιου το βαλαμε κατω εμεις , προφανως δεν το εβαλαν κατω οι παικτες μας.  Την ωρα που πληγωθηκε ο εγωισμος μας , μαλλον ειχε πληγωθει πιο πολυ ο εγωισμος των παικτων μας που με παθος αμεσα ισοφαρισαν με γκολ του Αγκανθο ο οποιος φορεσε την στολη του και με την πανοπλια του επεφερε πληγμα στην αμυντικη διαταξη των Νεοσμυρνιωτων.
Η κοκκινη καρτα μας αναγκασε να αγωνιστουμε για την υπολοιπη σχεδον μιση ωρα του ματς με 10 παικτες και με το δισαβανταζ αυτο κλειστηκε ο ΑΡΗΣ πισω και κινδυνευε να δεχτει γκολ ταφοπλακα.   Ομως δεν ηταν ετσι τα πραγματα καθως τα δεδομενα αλλαξαν με την γκολαρα του Ουντοτζι οπου με το δυνατο σουτ που εκανε εξω απο την περιοχη δεν αφησε περιθωρια αντιδρασης στον πορτιερο του Πανιωνιου που μαζεψε την μπαλα απο τα ταραγμενα του διχτυα.
Ο ΑΡΗΣ πηρε το πρωτο τριποντο οταν εμεις παραδωσαμε πνευμα με το 1-0 και πλατη στον τοιχο δεν νομιζω να εισαι και τοσο δυνατος ωστε να πεις για ακομη μια φορα τη λεξη παμε δυνατα.
Ο προπονητης μας παντως ορθιος και γεννημενος νικητης εδωσε το εναυσμα της αντεπιθεσης στηνοντας καταπληκτικα την ομαδα.   Δειχνει οτι αλλαζει τον ΑΡΗ εν αντιθεσει με αυτο που βρηκε απο τον Χ'' νικολαου.
Η διακοπη σιγουρα θα ειναι καλη οσον αφορα το στησιμο - δεσιμο της ομαδας μας ακομη πιο καλα ακομη πιο πολυ.
Ο κοσμος αισθανθηκε εστω προσωρινα οτι εχει λογο να δωσει το παρον του δυναμικα εκ νεου στις κερκιδες του Κλ. Βικελιδης γιατι αυτο θελει.   Να βλεπει προσπαθεια που ολοκληρωνεται με νικη και τους παικτες - μαχητες να παιρνουν αυτο που τους αναλογει.
Ενωμενοι ολοι μας δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτε , απ' εναντιας εχουν να φοβουνται οσοι θελουν το κακο του ΑΡΕΩΣ.   Και γνωριζουμε οτι ειναι παρα πολλοι.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.......................................

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ.

Ουτε με τον Παναιτωλικο εσπασε το ροδι.   Οσο και αν φωναξαν - στηριξαν οι οπαδοι του ΑΡΗ την ομαδα , οσο και αν την πηραν σχεδον απο το χερι για την πρωτη νικη , αυτη δεν ηρθε ποτε.
Ο ΑΡΗΣ σαφως καλυτερος απο αλλη φορα προσπαθησε να κανει γκολ νικης ομως αυτο δεν ηρθε ποτε.   Τα δοκαρια και παλι σταματησαν τους πανηγυρισμους και η κακοδαιμονια συνεχιζεται.   Ο κοσμος στο τελος ξεσπασε σε γιουχαισματα ενω χειροκροτησε κυριως τον ΕΓΧΡΩΜΟ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ.   Ο αλλος εταιρος ο Τζων Ιμπε εδειξε παθος για οσο αγωνιστηκε κυριως τεχνικα χαρακτηριστικα και εχασε την τελευταευκαιρια του αγωνα.
Η νικη δεν ηρθε και η συνεχεια καθισταται κρισιμη οσο ποτε.
=========================================================================