The road of the Live scores.


Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ......................................

Να λοιπον που το ειδαμε και αυτο!  
Εκανες δυο σερι εκτος εδρας νικες με Πανιωνιο και Βεροια , ναι μεν σε πολεμησε οσο τιποτε η διαιτησια και βρεθηκες αγκαλια σχεδον με την τριτη συνεχομενη νικη σου στο πιο δυσκολο ξεκινημα της ιστοριας σου.   Και εκει που ολοι περιμενουν με την μαζικη τους προσελευση την αναμενομενη νικη σου λογω του οτι ο Πλατανιας ειναι σχεδον χωρις γκολ εκτος εδρας , ξαφνου θαρρεις και κοιμισμενος μπηκες μεσα στο γηπεδο οπου το περικλειουν οι χιλιαδες ερωτευμενοι οπαδοι σου με τον Θεο στο στηθος και τα εκανες θαλασσα.
  Για ακομη μια φορα.   Καταστρεφεις μονος σου οτι φτιαχνεις , οτι χτιζεις.    Πως μπορεις και αποκαρδιωνεις τετοιους ηρωικους φιλαθλους που σε ακολουθουν παντου με οποια αγωνιστικη κατασταση κι αν σε ξερουν  κι αν εισαι δεν μπορω να καταλαβω!!!  
Ο Πλατανιας εκανε ενα παιχνιδι τακτικης και μπραβο του που τα καταφερε.   Εσυ ομως;   Να μην μπορεις να πατησεις περιοχη;   Να καταφερεις γκολ με οποιους και αν αγωνιζεσαι;   Να εχεις σχεδιασμο αγωνα και να μην μπορεις να το εκτελεσεις;   Να πληρωνεσαι γι αυτον τον λογο και να μην μπορεις να αποδειξεις οτι εισαι ποδοσφαιριστης και μαλιστα του ΑΡΗ μας;
Τι ζητησαμε σαμπως;   Μια μαμημενη αναμενομενη νικη που θα ανεβασει το ηθικο ολων μας και θα μας κανει υπερηφανους και δυνατους ωστε να σταθουμε στα ποδια μας.
Και που δεν τρεχουμε ρε ΑΡΗ;   Στο μπασκετ;  Στο βολλει , στο ποδοσφαιρο;  Που;  
Και βεβαια λυνεται το μυστηριο των 1.000ων εισιτηριων στους αγωνες.   Με τι δυναμη να μαζευτει ο κοσμος οταν λεει απο μεσα του..... κι αν χασει;   Ναι. Ας χασει.  Μεσα στα πραγματα ειναι η νικη η ηττα ολα.   Ομως να χασω απο ποιους!!!   Απο τους παντελως ανημπορους;   Πως να δεχτω ενα τετοιο γεγονος;    Νομιζετε οτι μπορει ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ ακομη να αντεχει τετοια πραματα;   
Οποιοι λοιπον φορατε αυτην την φανελα τιμηστε την επιτελους!!!   Καταλαβετε τι φανελα ειναι!   Που φορεθηκε.  Σε ποια γηπεδα μπηκε και βγηκε χειροκροτουμενη προκαλοντας τον θαυμασμο ολων!!!   
Δεχομαι το αγχος της εδρας ομως ξεπεραστε το εντεκαδατοι επιτελους!    Δειξετε την δεουσα ωριμοτητα και καντε στροφη 180 μοιρων πρωτα για τους εαυτους σας αν θελετε και μετα για την ομαδα.   Μην μειωνεστε τοσο ακομη και στα ματια μας ποσω μαλλον στα ματια ολης της ποδοσφαιρικης Ελλαδας.
Να κανετε μια νεα αρχη ει δυνατον τωρα.    Δωστε οραμα και κανετε την Θυρα 3 να τραγουδαει αλλη μια ωρα μετα απο καθε αγωνα και εμας να σχολιαζουμε με υψωμενη φωνη στα καφενεια και στα στεκια μας ανεβαζοντας τον ΑΡΗ και συγκαταλεγοντας τον εκει που πρεπει να ειναι.  Στους δυνατους.    Για να ειμαστε και εμεις δυνατοι.    Γιατι ΑΡΗΣ και ΛΑΟΣ πανε χερι χερι.
ΑΡΗ ΓΕΡΑ - ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου