The road of the Live scores.


Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ;

Την μια πεταει το περιβραχιωνιο την αλλη δεν θελει να συνεχισει αλλο σαν αρχηγος λογω του οτι δεν γνωριζει την Ελληνικη και δεν μπορει να κατευθυνει την αμυνα.   Ο αλλος δεν τρεχει και κατα συνεπεια ολες οι πασες περνουν ανεκμεταλευτες και χανονται.      Τα μικρα παιδια του ΑΡΗ αντι να πιασουν την ευκαιρια απο τα μαλια αδιαφορουν προκλητικα και δεν κανουν κατι ωστε να εδραιωσουν την θεση τους και να φανουν στα ματια αυτου του αγερωχου λαου ωσαν ηρωες.
Συντονισμος σχεδιο ηθικο ικανοτητα στο μηδεν.    Δεν ειναι ομαδα αυτο που βλεπουμε και η εικονα δειχνει οτι η ομαδα οδηγειται μαθηματικα στην μικροτερη κατηγορια.     Απο την αλλη αργει και ο τυχον επενδυτης που θα ηρεμησει τον συλλογο ολον , σε εξελιξη και το αρθρο 99.
Ολα αυτα μουδιασαν τον κοσμο που δεν ξερει πια πως να αντιδρασει.    Ηρθε η ηττα απο τον Παναθηναικο που εκοψε τα ποδια ολων μας και εφερε ενα πισωγυρισμα στις τελευταιες θεσεις.
Δεν υπαρχει και το μαγικο ραβδακι που θα αλλαξει αρδην τα κακως κειμενα.
Ηρθε και η ηττα απο τον Μακεδονικο σε φιλικο αγωνα σημερα με 2-1.  Το σκορ αν και υποτιμητικο λιγη σημασια εχει οσο ομως η αδιαφορια και η ανικανοτητα πλεον βασικων παικτων μας.
Τα 100 χρονια ερχονται με το χειροτερο δυνατον τεμπο ολοκληρου του ΑΡΗ με μοναδικη οαση τα ημιτελικα με τον Πανιωνιο σε ματς μια και εξω στο Αλεξανδρειο και σιγκεκριμενα στο ΝICK GALIS XALL.    Ετσι ξεπερνωντας το εμποδιο του Νιωνιου μπαινουμε αυτοματως στον τελικο κυπελλου και στην διεκδικηση του 22 τροπαιου μας στο μπασκετ.    Να δουμε λοιπον .... ο αυτοκρατορας θα σωσει τον συλλογο μας;
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου