The road of the Live scores.


Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99 ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ.................

Μεγαλη πικρα προς τον λαο του ΑΡΗ κυριως η αποφαση που εσκασε σαν βομβα στα γραφεια της κιτρινης ΠΑΕ οτι κριθηκε πως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν ειναι βιωσιμη και ετσι δεν μπορει να νταχθει στο αρθρο 99.    Επικρατησε ενας πανικος ολιγων ωρων μεχρι να βγει ο προεδρος και να ανακοινωσει οτι δεν χρειαζεται πανικος.  
Στα κιτρινα στεκια και δη στους συνδεσμους αρχισαν να παιρνονται καποια μετρα εν αρχη τυπου κοινοποιησεων προς πασα κατευθυνση και με τρομερη εκγρηγορση επαιρναν τον δρομο τους , ωστοσο εσκασε μια δευτερη βομβα στην Θεσσαλονικη οτι η υποθεση επενδυτη ειναι πολυ προχωρημενη και σχεδον ετοιμη απο Ελληνα που εχει επιχειρησεις στο εξωτερικο βαθυπλουτο.
Ο συναγερμος τελειωσε εν τη γενεσει του και περιμενουν ολοι την Πεμπτη η την Παρασκευη που θα φανερωθουν τα παντα ολα κατ' οπως λεγεται.
Και η αληθεια ειναι αλανια οτι χρειαζομαστε κυριως μια ηρεμια τοσο στις σκεψεις μας οσο και στην καθημερινοτητα μας γιατι κακα τα ψεμματα ο ΑΡΗΣ μονοπωλει το ενδιαφερον μας επι 24ωρου βασεως.    Εχουμε χασει τον υπνο μας και δεν μπορουμε να σταθουμε στα ποδια μας ενω τα λογικα μας αρχιζουν και ξεφευγουν.
Η ωρα εφτασε και μενει το κοκκινο χαλι να στρωθει ωστε να πατησει αυτος ο MR BOSS τον παραμικρο ποντικαρα που θα κοιταξει μονον εστω λιγο υποπτα να πλασσαριστει ωστε να εχει απολαβες και να συνεχιζει να τρωει απο την σαρκα μας.
Ολα ειναι ετοιμα , ελπιζω να μην πεσουμε ξανα απο τα συννεφα η να μην πεταμε τζαμπα στο διαστημα.
Αλανια αν ειναι ολα αληθεια η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας με το ζεστο χρημα και το σωστο απο εδω και εμπρος πλανο , περναει σε αλλη πλεον διασταση.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ξημερονωντας Τεταρτη και κοντος ψαλμος ...................................
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου