The road of the Live scores.


Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΤΟΝ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ ΟΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ....................................................

Ακομη και αυτον τον ΑΡΗ δειχνουν να φοβουνται.  Και γιατι οχι θα με (μου) πειτε;  
Καπως ετσι δεν ηταν τοτε που ηρθε απο την Β' Εθνικη και τους
σβουριξε μια ξεσιγυρισμενη τεσσαρα;   Το ενα γκολ πιο ευκολο απο το αλλο;   Ηταν τοτε που το ταμπλω της τουμπας εγραφε 1-4 και ευτυχως γι' αυτους σταματησε εκει.  Εκτοτε λαμβανουν τα μετρα τους.    Προφυλασονται ακομη και με κακο ΑΡΗ να εχουν εναν σιγουρο δικο τους να σφυριζει οπως γουσταρουν.
Και ποιος δεν εχει δει το βιντεο με δαυτον πρωταγωνιστη!!!   Ο Θεος ομως τιμωρει και θα του αποδωσει την αναμενωμενη τιμωρια να δειτε που το λεω!!!
Το ειχαν σιγουρο οτι η αστυνομια θα εκοβε την μετακινηση και εδιδαν τα εισιτηρια στον κοσμο τους ομως η αστυνομια εκτιμησε οτι ελεγχει αυτην την μετακινηση.  Τοτε ηρθε η αρνηση τους οτι και καλα θα εχουν πιο πολλες αδειες θεσεις λογω μετρων αντιμετωπισης τυχον επεισοδιων.
Ετσι ακομη μια χρονια αυτοι ηταν η αιτια που ο ΑΡΗΣ δεν μπορεσε να ερθει να κανει παρτι στο χανιο τους.
Με τα λογια περριτα και το ηθικο συνεχως να ανεβαινει πηγαινουμε στον τσενεγκιρ μαχαλα  να δωσουμε μαχη θελοντας να πιστευουμε στο 50-50.    Ας γελασουμε.   Ειμαστε ετοιμοι με την προδιαγραφομενη αδικια και πρεπει να περασουμε ολες μας τις δυναμεις και να δωσουμε μαχη που ομοια της δεν εχει υπαρξει.   
Με το μυαλο πως νικησαν κατι τεληδες και τα ρεστα πρεπει να μπουμε μεσα και να κλεισουμε τα αυτια μας στους ομολογουμενως κακους φιλαθλους του φιλοξενουμενου της πολης. 
Να κανουμε προσπαθεια και οτι βγει.  Χωρις πολλα λογια.   Να δει ολη η Ελλαδα πρωτον οτι ο ΑΡΗΣ ποτε δεν πεθαινει και δευτερον να βαλουν καλα τα λεφτα τους στα πιο αποκρυφα τους μερη.
Ολα παιζονται στην τουμπα και με ματι εισαγγελεως πρεπει να γινει ο αγωνας.   
Να καταγραφουν τα παραμικρα επεισοδια και οι ριψεις αντικειμενων ονομαστικα το τι ακριβως κατεπεσε στον αγωνιστικο χωρο.
Μια τιμωρια κεκλεισμενων των θυρων με προστιμο που θα αναγκασει τον προεδρα τους να σκεφτει διαφορετικα απο 'δω και μπρος.
Να παιξουμε σαν ΑΡΗΣ ακομη και ετσι οπως ειμαστε.    Να δωσουμε τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.
Και ας τον δει ολη η Ελλαδα τον Αετοπουλο πως σφυριζει και τι δινει.   
Ο ΑΡΗΣ προ των πυλων........................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου