The road of the Live scores.


Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ.......................................

Μετα τα μεθοδευμενα (;) σφυριγματα του Κρητικου διαιτητη οπου με τρεις κοκκινες καρτες αφησε μισο τον ΑΡΗ μας ωστε να περασει ο Πλατανιας και να παρει νικη εφτασε η ωρα σημερα να δουμε και αυτο το εργο.
Προσωπικα απο οσο θυμαμαι τετοια ματς δυσκολα τα παιρνουμε καθως η μεθοδευση (;) συνεχιζεται και η κερκιδα αναβει με αποτελεσμα το ματς να ειναι επικινδυνο για τιμωρια εδρας. Φανταστειτε οτι ακομη και με μισο αδειο μπουκαλακι νερο η εποπτης γραμμων εκανε εξετασεις αν ειχε τιποτε οταν και δεχθηκε την αυρα στο σωμα της.   Πρεπει να δωσουμε μεγαλη σημασια σε αυτον τον τομεα και ολα τα αλλα θα τα δει η τεχνικη μας ηγεσια που παραδεχομαστε πλεον ολοι μας και φυσικα οι παικτες μας που θα αγωνιστουν για τους τρεις υπερπολυτιμους βαθμους.
Ο Πλατανιας θα παιξει μπροστα να κανει ζημια και αν ειναι πονηροι οι παικτες μας θα παιξουν την κοντρα για το ευκολο γκολ.  Ολα αυτα στο Β' Ημιχρονο.    
Ακομη ενα ματς που θιεωρητικα δεν θα ειναι ευκολο και θα πρεπει να καταθεσουμε τα λαρυγγια μας ωστε να τιναξουμε τον Πλατανια μια ακομη και δυο στα οπισθια του και να παει κατοπιν στο νησι του να βαλει τις ριζες στο εδαφος και να μεινει εκει στα τοπικα της Κρητης.
Καλουμαστε ολοι μας να δωσουμε τα παντα ολα.    Χωρις Αγκανθο Οικονομοπουλο και Πουλιδο ομως με αυτην την τρομερη ψυχη και την ΑΡΕΙΑΝΗ δυναμη πρεπει να κανουμε το 3 στα 3 σημερα.
Υπο αλλες συνθηκες;   Χαχαχαχαχαχα   Ποιος Πλατανιας!!!
Οσο για το κυπελλο με τον Ολυμπιακο Βολου οριστηκε διαιτητης Σιδηροπουλος που ειναι κουμπαρος του Βοσκακη.    Τι γινεται ρε παιδια.    Δεν γνωριζουν οτι γνωριζουμε;
Δεν φοβουνται διολου και προκαλουν τοσο;   Η ολα θα πανε καλα;
Μαλλον ολα θα πανε καλα.  Γι' αυτους ομως θαρρω.
Οτι και να 'ναι ομως οφειλω να το πολεμησω και να το πολεμαω μεχρι να σπασω το σαπιο κατεστειμενο.    Εγω , που δεν εσκυψα μα ουτε θα σκυψω ποτε κεφαλι.   Οχι σαν μερικους μερικους που εχουν δυο και τα σκυβουν μονικα!!!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου