The road of the Live scores.


Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Την ωρα που με το 1-0 του Πανιωνιου το βαλαμε κατω εμεις , προφανως δεν το εβαλαν κατω οι παικτες μας.  Την ωρα που πληγωθηκε ο εγωισμος μας , μαλλον ειχε πληγωθει πιο πολυ ο εγωισμος των παικτων μας που με παθος αμεσα ισοφαρισαν με γκολ του Αγκανθο ο οποιος φορεσε την στολη του και με την πανοπλια του επεφερε πληγμα στην αμυντικη διαταξη των Νεοσμυρνιωτων.
Η κοκκινη καρτα μας αναγκασε να αγωνιστουμε για την υπολοιπη σχεδον μιση ωρα του ματς με 10 παικτες και με το δισαβανταζ αυτο κλειστηκε ο ΑΡΗΣ πισω και κινδυνευε να δεχτει γκολ ταφοπλακα.   Ομως δεν ηταν ετσι τα πραγματα καθως τα δεδομενα αλλαξαν με την γκολαρα του Ουντοτζι οπου με το δυνατο σουτ που εκανε εξω απο την περιοχη δεν αφησε περιθωρια αντιδρασης στον πορτιερο του Πανιωνιου που μαζεψε την μπαλα απο τα ταραγμενα του διχτυα.
Ο ΑΡΗΣ πηρε το πρωτο τριποντο οταν εμεις παραδωσαμε πνευμα με το 1-0 και πλατη στον τοιχο δεν νομιζω να εισαι και τοσο δυνατος ωστε να πεις για ακομη μια φορα τη λεξη παμε δυνατα.
Ο προπονητης μας παντως ορθιος και γεννημενος νικητης εδωσε το εναυσμα της αντεπιθεσης στηνοντας καταπληκτικα την ομαδα.   Δειχνει οτι αλλαζει τον ΑΡΗ εν αντιθεσει με αυτο που βρηκε απο τον Χ'' νικολαου.
Η διακοπη σιγουρα θα ειναι καλη οσον αφορα το στησιμο - δεσιμο της ομαδας μας ακομη πιο καλα ακομη πιο πολυ.
Ο κοσμος αισθανθηκε εστω προσωρινα οτι εχει λογο να δωσει το παρον του δυναμικα εκ νεου στις κερκιδες του Κλ. Βικελιδης γιατι αυτο θελει.   Να βλεπει προσπαθεια που ολοκληρωνεται με νικη και τους παικτες - μαχητες να παιρνουν αυτο που τους αναλογει.
Ενωμενοι ολοι μας δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτε , απ' εναντιας εχουν να φοβουνται οσοι θελουν το κακο του ΑΡΕΩΣ.   Και γνωριζουμε οτι ειναι παρα πολλοι.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.......................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου