The road of the Live scores.


Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

παοκ vs ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ.........................


Το φύλλο αγώνα είναι επιβαρυντικό για τον γηπεδούχο και ηττημένο. Οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης κατέγραψαν τα πάντα που έλαβαν χώρα στο τέλος, έκαναν τρεις έγγραφες παρατηρήσεις για κροτίδες, χαρτάκια και αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και για την διακοπή στο φινάλε με την κάνουλα νερού που έφεραν μέσα οι οπαδοί του γηπεδούχου… Είναι δεδομένη η τιμωρία, το θέμα είναι το μέγεθός της.


Στο κρατικο της Πυλαιας σημερα 09/10/2013 ελαβε χωρα ο αγωνας για προκριση στους 4 του κυπελλου Ελλαδας μεταξυ του γνωστου μπατιρη απο τροπαια μπαογκ και του γνωστου ανα τον κοσμο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ του Ελληνικου μας μπασκετ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Με 5 Ευρω γενικη εισοδο και αβερτα τζαμπατζηδες δεν μπορεσαν να γεμισουν το κρατικο της Πυλαιας γνωριζοντας οτι η ομαδα τους ειναι υποδιαιστερη απο την ομαδα της πολης μας.
Ο ΑΡΗΣ απο την αρχη ηλεγχε τον αγωνα και οταν χρειαστηκε να πατησει γκαζι το επραξε με ανεση και πηρε το ματς αβιαστα κανοντας τον δικεφαλο αετο να σκυψει και τα δυο του κεφαλια.
Απο νωρις τα κιτρινα νοικοκυρια εβαλαν την κοτα στον φουρνο και την εψηναν καρτερικα με πατατες.   Τεινει και εγινε συνηθεια.    Οποτε μα οποτε παιζει ο ΑΡΗΣ με τον φιλοξενουμενο της πολης μας τα ταβερνεια γεμιζουν και τα κοτοπουλα σερβιρονται ροδοψημενα ενω τρωγονται μετα μανιας γλειφοντας ακομη και τα κοκκαλα.
Που πας δολιε παοκ με αυτον τον μουσατο αξουριστο αντιαισθησιακο παικτη;    Τι περιμενε ο λαος του πουλιου;   Να νικησει αυτον τον ΑΡΗ που ειναι δυο ταχυτητες πανω;
Σε καμμια περιπτωση δεν αισθανοσουν οτι επαιζες με το πουλι.  Ουτε καν κοτα δεν ηταν αυτο που ειδαμε.   Ουτε τρεξιμο ουτε φαντασια ουτε προσπαθεια για νικη.   Λαιτ παικτες με ασπρομαυρα καρτερουσαν 40 λεπτα να τελειωσει το μαρτυριο.    
Ηταν μια παρεμβαση στην σελιδα απο τον μπασκετικο ΑΡΗ και το μηνυμα που περασε ηταν ειναι και θα ειναι το εξης.    Ο μπαμπας σας ειν ΑΡΕΙΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.
Περιλυπος ο προπονητης του παοκ Σουλης Μαρκοπουλος δεν μπορει ακομη να καταλαβει πως δεεν λειτουργησε τιποτε.    Πως να λειτουργησει Σουλη!!!   Με ποιον επαιζες ξερεις;    Ηξερες και ξερεις.
Υ.Γ.
Τα πουπουλα και τα φτερα εφτασαν μεχρι την Καλαμαρια.   Για τετοιο ξεπουπουλιασμα μιλαμε.
Συνεχιστε τα κλαρινα σας και εδω ειμαστε παλι.   Θα μαθετε και αλλους σκοπους.  Τους σκοπους του τοπου μας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου