The road of the Live scores.


Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...........

Ηταν σιγουρα ο διαιτητης στημενος;     Ηταν σιγουρα πιασμενος ωστε να διαλυσει την ομαδα του ΑΡΗ ;
Κατακρεουργησε τον ΑΡΗ μετα απιστευτα σφυριγματα.   Ολοι μα ολοι ελεγαν για τα απανωτα του λαθη.  Τι τον οδηγησε αραγε σε αυτην την σταση του;    Ποιος ξερει τι πιεση εφαγε ο ανθρωπος που αν δεν τον ξερεις λες αμεσως...........   Αυτος δεν ξερει απο νομους του ποδοσφαιρου.    ΞΕΡΕΙ και ΠΑΡΑΞΕΡΕΙ.     
Δεν θα γραψουμε εμεις την γνωμη μας.   Μπορειτε να διαβασετε απο αλλες πηγες.
Κοκκινη δεχθηκα και εγω με E-MAIL γιατι π[ανηγυρισα στο γκολ.    
Με τον Πλατανια στο Κλ. Βικελιδης εκανε οτι ηταν δυνατον ωστε να περασει η Κρητικη ομαδα.
Περιμενουμε αντιδραση Τσουναμι του ΑΡΗ ωστε να σταματησουν τον συγκεκριμενο διαιτητη οχι προσωρινα αλλα ει δυνατον παντοτινα.
Συγχαρητηρια στον υπεροχο κοσμο του ΑΡΗ που δεν το ειχε σε τιποτε να μπει στο γηπεδο και γιατι οχι να λυντσαρει τον πανιβλακα αυτον τυπο!!!   Ενα μπραβο σε αυτον τον υπεροχο κοσμο.
Το 0-1 σαν τελικο αποτελεσμα ειναι η επιβραβευση ολων αυτων που πιστευαν και πιστευουν στα νεαρα παιδια της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας.    Αναμεσα σε αυτους και ο προπονητης μας μαζι με τον Λοντσαρ.     Ο κοσμος αρχιζει παλι να πιστευει οτι υπαρχει η δυναμικη στον συλλογο να βγαλει την ομαδα απο καθε ειδους δυσκολια.     Αν και σκεφτεται ακομη πιο ψηλα εμεις λεμε οτι πρεπει να κανουμε υπομονη.........
Το πεναλτι στον Οικονομοπουλο οχι μονον δεν δοθηκε αλλα δεχθηκε δευτερη κιτρινη καρτα ο παικτης μας και πηρε την αγουσα για τα αποδυτηρια.
Δευτερη κιτρινη και στον Αγκανθο = κοκκινη και τελος δευτερη κιτρινη στον Πουλιδο = κοκκινη γιατι εδινε το χερι του στο τελος της συναντησης και θεωρηθηκε σαν κοροιδια απο τον αντε να μην -αμησω .  
Το παιχνιδι τελειωσε με τον ΑΡΗ να αριθμει 8 παικτες στον αγωνιστικο χωρο του γηπεδου της Βεροιας που εμοιαζε να ηταν το Κλ. Βικελιδης.
 
Θα δουμε αν επεμβει καποιος του νομου.        
Κιτρινες προς πασα κατευθυνση και δεν θα γραψω το γιατι.   
Ενα ευκολο ματς το διελυσε και το κακο ειναι οτι δεεν τον ενιαζε καν.   Απιστευτος!!!!!
Τωρα ο ΑΡΗΣ με 8 βαθμους ευελπιστει παιζοντας για νικη με Πλατανια την Κυριακη λιγο μετα την εκκλησια ( αλλο κακο κι αυτο ε ; ) να κανει το 3 στα 3 και να δωσει αερα στα πανια του.    Θα ειναι δυσκολο ματς και ηδη γνωριζουμε τον λογο.     Πρεπει να τους βαλεις ολους αυτους μεσα στα δυχτια και να φωναξεις γκοοοοοοοοολ δειχνοντας τον τροπο της οριστικης αντεπιθεσης.
Με ομαδικη εργασια και παικτες μια οικογενεια ας παμε στην επομενη μερα.    Τεμπο τεμπο , βημα βημα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου