The road of the Live scores.


Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΟ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ......

Ο Σπύρος Γκόντας μαζί με τους κ.κ. Μητσόπουλο, Ανδρικόπουλο θα είναι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο το βράδυ του Σαββάτου.

Στις 21.30 με το πουλι που ηρθε πετωντας και εκατσε εδω σε αυτην την πολη , την πολη του Θεου ΑΡΗ και εκτοτε φιλοξενουμενο , θα γινει στο Αλεξανδρειο μελαθρο το ελα να δεις.
Ολος ο κοσμος του αυτοκρατορα ΑΡΗ ειναι σε εκγριγορση και περιμενει πως και πως να κανει κατα πρωτον το δικο του SHOW και κατα δευτερον να δει την ομαδαρα μας να τιμωρει τους αλλοθρησκους με τον τροπο που τους αξιζει.   Με ηττα οσο μεγαλη και αν ειναι , απο εναν ποντο εως οτου τους κονιορτοποιησουν.
Ξεπουπουλιασμα αναμενεται κανονικο και το γεματο παθος μα κυριως φανατικους φιλαθλους μας θα δωσουν μια απαντηση με ιδιο σχεδον τροπο φιλοξενιας οπως την προ ημερων στο κοτετσι των απλυτων.
Θερμη παρακληση οπως μην φερεστε με ακροτητες παρα να διαφυλατετε το συμφερον και μονον του ΑΡΗ.  Της οικογενειας μας.

Την δε Κυριακη οφειλουμε ολοι να ειμαστε στην κοντινη Βεροια οπου με νεο τριποντο ανεβαινουμε κι αλλο κερδιζοντας το αρχικο χαμενο εδαφος και σβηνοντας παντελως τις κακες εμφανισεις οσο και τις μουρμουρες - φαγωμαρες μεταξυ μας.
Ας αφησουμε τον χρονο να κυλησει και να δουμε μετα το Σ/Κ τι εχουμε καταφερει.
Αυτο που πρεπει το γνωριζουμε ολοι.   Για να επιτευχθει πρεπει να ειμαστε μια γροθια απο τον τελευταιο εως τον πρωτο που θα δωσει την δικη του μαχη απο οποια θεση και αν ειναι.
Εμεις μαζι σε ολα τα πεταλα της γης.   
Την ζωη μου εβαψα κιτρινη μ' ενα πουλμαν γυριζω την γη.....................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου