The road of the Live scores.


Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ................................

Οι αγωνες με την Δοξα Δραμας και την Αναγεννηση Επανωμης εγιναν για να δει ο Σακης Τσιωλης που βρισκονται οι νεοι παικτες του οσον αφορα τον βαθμο ετοιμοτητας τοων.
Ειδικα με την Επανωμη εγινε και για τον Κανουλα.  Τον παικτη που πηρε ο ΑΡΗΣ απο την Αναγεννηση.
Ομως η μεγαλη αδιαφορια αυτων των παικτων του ΑΡΗ αφησε τις χειροτερες εντυπωσεις οχι μονον στον τεχνικο μας αλλα και στον κοσμο που ηρθε να δει απο κοντα και να βγαλει τα δικα του συμπερασματα.
Αντι λοιπον η ομαδα να παιρνει τα 'πανω της αυτη χειροτερευει.   Μιλαμε για παικτες που κανουν πλακα και παιρνουν στην πλακα αυτα τα φιλικα.
Κανενας δεν αρεσε και το κακο ειναι οτι δεν ξερει κανεις αν θα ξαναπαρουν αλλη ευκαιρια οι παικτες αυτοι.
Τωρα που ηρθε η ωρα να αποδειξουν την αξια τους και να μπορει ο ΑΡΗΣ να υπολογιζει σε αυτους καθως εχουν υπογραψει επαγγελματικο συμβολαιο αυτοι κοιμουνται με τα τσαρουχια!    Και ειναι κριμα γιατι εχουν εναν εξαιρετο τεχνικο που ανοιγει διαπλατα τον δρομο τους στο ποδοσφαιρο.
Το λιγοτερο ειναι να ζητησουν μια μεγαλη συγνωμη.    Οσο για τις δηλωσεις του Κανουλα ;   
Οταν τις βρειτε και τις διαβασετε θα παθετε πλακα.    Παιδικη χαρα θαρρεις νομιζουν οτι ειναι η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ.
Το καλο ειναι οτι ο χρονος ειναι με το μερος του τεχνικου μας.   Μπορει να κανει σωστες κινησεις και να βγαλει την καλη εικονα με τον Ατρομητο για το πρωταθλημα.
Μουδιασμενος ο κοσμος παρακολουθει αμηχανα τα οσα συμβαινουν.  
Πειραξαν τα αποτελεσματα αυτα και πλεον υπαρχουν γκρινιες
Με το καλο προσωπο του ο ΑΡΗΣ μας θα μας δωσει ξανα την αυτοπεποιθηση μας για να ειμαστε ολοι στις επαλξεις ενος αγωνα κοντρα στο κατεστημενο και την τελικη νικη απεναντι στο συστημα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου