The road of the Live scores.


Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ 1-2 ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΙΛΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.

Μετα τον φιλικο αγωνα μεσα στην Καλαμαρια οπου ο αγωνιστικος χωρος ηταν κανονικο χωραφι και για την ιστορια νικησε η ομαδα μας με 0-2 ακολουθησε αυτο μεσα στο στολιδι της Λαρισας στο ολοκαινουριο AEL  F.C  ARRENA.
Ο ΑΡΗΣ δειχνει επιτελους οτι μπαινει στο κλιμα των αγωνιστικων του υποχρεωσεων και ερχεται μετα απο καιρο να μας αποδειξει οτι το κακο ξεκινημα ανηκει στο παρελθον!    Νικητης με 1-2 και παιζοντας σπουδαιο ποδοσφαιρο κατα διαστηματα αφησε υποσχεσεις για την συνεχεια του πρωταθληματος.
Και η Λαρισα αρεσε με τον τροπο που εκαμνε τις επιθεσεις της (ειχε δοκαρι) οσο και τις ευκαιριες που παρουσιαστηκαν στο παιχνιδι , εδειξε οτι μπορει να παει καλα στην συνεχεια!
Καταπληκτικο γκολ του Παπαζαχαρια σε σεντρα του Καπετανου απο την αριστερη πλευρα  στο 41' στο δευτερο δοκαρι και μονοκομματο σουτ του πρωτου.  
Στο 49' η Λαρισα εκανε το 1-1 με τον Πλιαγκα ενω στο 59' ο Σολντανι το αλανι εδωσε το προβαδισμα εκ νεου μεχρι το τελος!
====================
Οι συνθέσεις:

ΛΑΡΙΣΑ (Κόουλμαν): Μιχαηλίδης (62' Σωτηρίου), Καλί, Ααράμπ, Βενετίδης (62' Κατσιαρός), Παπαγεωργίου, Ιγκλέσιας (46' Τσιμπάμπα), Χατζής, Νεμπεγλέρας, Καραχάλιος, Πλιάγκας (79' Καρανίκας), Ζεκίνια.
ΑΡΗΣ (Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Μίσελ (84' Γιαννίτσης), Σολτάνι (64' Κασναφέρης), Τόχα (75' Αγγελούδης), Καστίγιο (69' Αγτζίδης), Ντίκο, Καπετάνος (60' Παπαστεριανός), Λαζαρίδης, Πρίττας (60' Βράνιες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου