The road of the Live scores.


Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η Ε.Π.Ο ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Ο.Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

Τα Ιταλικα σαιτ ανακοινωνουν υπογραφη του Ακοστα ηδη στον ΑΡΗ.
Και οι τεσσερεις ποδοσφαιριστες ειναι με το στυλο στο χερι ωστε να υπογραψουν το δελτιο τους με την νεα τους ομαδα.      Αυτο που κανεις ομως δεν καταλαβαινει ειναι το γιατι καθυστερει κι' αλλο η Ε.Π.Ο!!!
Τι νομιζει πως κανει δηλ. ο αποτυχημενος Πυλαβιος.     Εξυπναδες και παλι εξυπναδες.
Το καταλαβαμε οτι δεν γουσταρετε τον ΑΡΗ ειναι εμφανες πλεον.     Αν νιαζοσασταν λιγο για αυτην την ομαδαρα , τωρα θα ημασταν σε ομιλους στην Ευρωπη στη θεση του εμπλεκομενου Ολυμπιακου Βολου.
Εκει που τοτε αντι να παρετε την αποφαση να τιμωρησετε την ομαδα αυτη κλεισατε τα γραφεια και χασατε εσκεμενα πολυτιμο χρονο.   Ολα αυτα χτυπησαν οικονομικα τον συλλογο μας και τον φερνουν σε μια θεση στενα οικονομικη γιατι εχασε χρημα απο ολα αυτα τα τερτιπια του ισχυρου Πυλαβιου.
Παρ ολα αυτα ο ΑΡΗΣ κανει οικονομικες θυσιες και μαλιστα τετοια εποχη εν μεσω κρισεως και θελει να ενταξει στο δυναμικο του τεσσερεις παικτες που εμειναν ξαφνικα χωρις ομαδα λογω πτωσης του Βολου.
Οι παικτες αυτοι δηλ. Ουμπιντες , Σανκαρε , Ακοστα και ο τερματοφυλακας Γιακουμποβιτς βρισκονται στην Θεσσαλονικη μαζι και απλα περιμενουν να υπογραψουν ετσι ωστε βα τελειωσει αισια το θεμα τους ξεκινωντας την δουλεια τους.   Αυτην που ξερουν και παιζουν επαγγελματικα ωστε να θρεψουν τις φαμιλιες τους και να μπουνε εκ νεου στο πνευμα των αγωνων και του πρωταθληματος.
Γιατι κυριε Πυλαβιε αργειτε ξανα και δεν δινετε το Ο.Κ στους επαγγελματιες παικτες να αρχισουν νομιμα την εγασια τους;     Επειδη τους πηρε ολους ο ΑΡΗΣ και ετσι βαζει βασεις για το κυνηγι του πρωταθλητη;    Μαλιστα του πρωταθλητη.    Φαινεται αλλωστε με γυμνο ματι αν υπαρχει ομαδα που να δειχνει απο τωρα οτι θα παρει εφετος το πρωταθλημα.     ΔΕΝ υπαρχει.    Αλλωστε και η δευτερη θεση καλη ειναι , αυτη που οδηγει στο Τσαμπιονς Λιγκ!!!    Αυτο φοβαστε;      Ναι , αυτο φοβαστε.
Μαααα τι διαολο.    Τι ανθρωπους ψηφιζει και εκλεγει η ελληνικη κοινωνια;     Χωρις φοβο και παθος αποφασιζουν και διατασουν γυριζοντας τον χρονο αρκεταααα χρονια πισω.
Ειναι μεγαλη ντροπη.    
Δωστε επιτελους το Ο.Κ να δουνε ολοι ενα πρωταθλημα ανταγωνιστικο και ετσι να αρχιζει η ενδυναμωση ολων των ομαδων που θα διεκδικουν τιμια μια θεση στην Ευρωπη (δυο - τρεις).
....Οπου παιζει ο Θεος δεν θα ειν(σ)αι μοναχος γιατι ΑΡΗ μου δεν γινεται αλλιωωωως !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου