The road of the Live scores.


Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΜΑΔΑ 'Α' ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ 'Β'. ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ !!!

Με τις ομαδες Α και Β ο ΑΡΗΣ μας μενει απρακτος ενω ολοι παιζουν κανονικα!
Και να 'χεις και να σου λενε οτι ειναι καλο αυτο γιατι μονταρεται η ομαδα.
Καλα πλακα με κανεις ρε ;   Η ομαδα μονταρεται ακομη ;   Ημαρτον που λεει και γνωστος μεταμεσονυκτιος μπλαμπλας.
Προσπαθει ο Παναθηναικος να κλεισει φιλικο παιχνιδι με την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας στο μεγαλο κενο που εχει.    Μαλλον και κατα πασα πιθανοτητα θα γινει εφικτο.
Ωρα με την ωρα περιμενουμε να ακουσουμε ολοι μας ευχαριστα νεα με τις αποκτησεις των Σανκαρε και Ουμπιντες.   Στον χορο των δυο παικτων μπηκαν σχεδον ολες οι ομαδες της Σουπερλινγκ και τα πραματα δεν δειχνουν ευκολα , ωστοσο υπαρχει αισιοδοξια να μπουνε αυτα τα εργαλεια στο ροστερ της Μακεδονικης ομαδας , των κιτρινων του Βορρα.    Πραγματικα με την προσθηκη αυτων των παικτων ο ΑΡΗΣ γινεται υπερ-πληρης και σηκωνει και αυτος ψηλα το αναστημα του.
Το κακο ξεκινημα και την μερικη απογοητευση του κοσμου ηρθε να σταματησει ο Νερι Καστιγιο μιας και ηταν αυτος που διοργανωσε μπαρμπεκιου για ακομη μεγαλυτερη συσφιξη σχεσεων των παικτων.
Οσο φιλοι αισθανονται τοσο τα αποτελεσματα θα ειναι θετικα.    Ο κοουτς Σακης Τσιωλης χαιρετιζει την πρωτοβουλια του Μεξικανου και ξαναπαιρνει και αυτος δυναμεις για την συνεχεια.    Μια συνεχεια ομως που μας βαζει αντιμετωπους πρωτα με την ομαδα Α και μετα με την Β.    Δηλ. περιμενε μακακα να δουμε και εμεις που ακομη δεν ξερουμε ποιον θα ανεβασουμε η αν θα ριξουμε κανεναν στο τελος.
Βολος και Καβαλα πανε για Δ' Εθνικη.    Επειδη ομως μενουμε Ελλαδα θα περιμενουμε να δουμε αν ειναι οντως ετσι η ξανα μανα κοκορετσι γιουβετσι.
ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ..........................
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου