The road of the Live scores.


Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Αναπαντεχο ;   Ανελπιστο ;   Ξαφνικο ;  Τι ;
Ηταν και αυτο το μεγαλο διαστημα που εκανε η ομαδα , ωστε να παρουσιαστει εντος εδρας σε ενα κοινο που διψαει κατα πρωτον για διακρισεις και κατα δευτερον για χαρες.   Μαλισταααα ...... χαρες κυριοι!!!
Τι θελει νομιζετε δηλαδη ο Αρειανος κοσμος , ο Αρειανος φιλαθλος , ο Αρειανος οπαδος ;
Δεν θελει και πολλα πολλα.   Θελει κατι να θυμιζει απο τα παλια.     Τοτε που ειχε κανει το 17 στα 17 παιχνιδια στο Χαριλαου και ολα νικες παρακαλω!   Τοτε που ο Αρειανος λαος πανηγυριζε και ηξερε οτι εχει ομαδα που τα δινει ολα ρε παιδι μου!
Ειπαμε να ξεκινησουμε την νεα χρονια με φιλοδοξιες με σχεδιο για κατι καλυτερο με νεα πνοη.
ΔΕΝ θα πουμε απο την πρωτη κιολας ημερα οτι χασαμε ηδη τον στοχο -ους μας .   Οχι δεν λεμε αυτο.
Θα πουμε ομως οτι πρεπει αμεσα να βρει καποιος τι φταιει.   Να κανει διορθωτικες κινησεις ωστε να αλλαξει αυτη η εικονα.
Και σημερα , τωρα που μιλαμε πηραμε εναν Κροατη κεντρωο ικανο να βοηθησει στην ολη προσπαθεια.    Με προσθηκες και αλλων (2) παικτων σιγουρα ολα αλλαζουν.
Δειχνει η διοικηση οτι θα κανει οτι καλυτερο.  
Να πουμε και να δουμε καποια πραγματα.  Οτι δηλ. ο κοσμος επιασε ταβανι οσον αφορα τα δικα του οικονομικα ανοιγματα αγοραζοντας αλλος διαρκειας ενω αλλος να κανει δηλ. εγγραφη στην Λεσχη Φιλων Αρεως.    Ηρθαν δυστυχως αυτοι οι δυσκολοι καιροι.   Απλα και αυτες οι κινησεις του κοσμου ειναι υπερβαση απο την οικογενεια και τον προυπολογισμο της.
Ερχονται και τα στραβα αποτελεσματα στο καπακι που αντι για καλη χρονια νευριαζουν τον ταλαιπωρημενο λαο κατα πολυ κανοντας τον να θελει να τα παρατησει πριν καν ξεκινησει το νεο πρωταθλημα.
Μα ... γνωριζετε ολοι οτι θα φαμε πολεμο απο ολους τους γνωστους του συστηματος.
Ξερετε επισης οτι καθε τιμωρια ειναι και προστιμο ενω απο την επομενη εκτοιεις πονη αποκλεισμου εδρας μιας αγωνιστικης.     
Αν συμβει αυτο στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας πρωτον δεν θα μπορεσουμε να δουμε τον αγωνα και δευτερον δεν θα υπαρξουν εσοδα οποτε θα μεινουμε απο ρευστο.   Ειμαστε που ειμαστε μεσα θα παμε ακομη πιο μεσα.
ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ λαε του ΑΡΗ.
Καποιος πεταξε σε αντιπαλο αντικειμενο-α και ηδη τρωμε σιγουροτατα το πρωτο προστιμο που θα ειναι κανενα πενηνταρικο.      Ποιος θα τα πληρωσει ;   Η Διοικηση που φωναζε και ελεγε σε ολους μας να προσεξουμε ιδιαιτερα τις προκλησεις διαιτητων και αντιπαλων.
Τωρα απλα να την σακουλευτουν οι παικτες μας. Να φανε προστιμο οι μαγκες που εχουμε ενω αν συνεχισουν τα ιδια και τρωνε αναιτια κοκκινες καρτες αφηνοντας αναιτια την ομαδα με 10 παικτες να διωκονται απο τον ΑΡΗ μας.   Σκληρο ακουγεται ;
Μα πλακα κανετε ρε σεις ;    Που νομιζετε παιζετε ;    Στον ΘΕΟ του πολεμου ειστε.   Στην μεγαλη ομαδα του Βορρα την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ που ειναι μακρυα απο κλικες και βρωμιες.
Οποιος δεν μπορει ας την κανει με ελαφρα πηδηματακια.
Αγριεψτε λιγο και σεις απο την διοικηση.   Καντε τους αλλους να σας υπολογιζουν αν οχι να σας φοβουνται!    Δειξτε λιγο δυναμη βγαζοντας φωνη.     Και να ξερετε οτι η φωνη αυτη θα ειναι και η δικη μου και η φωνη ολων μας.     Να υπολογιζουν τον μεγαλο λαο του ΑΡΗ μας.
Πολλα ηθελα ακομη να πω ομως ας περιμενω λιγο ακομη.     Οχι για να την εχω στημενη και να κανω κριτικη κατεδαφισης της ομαδας μας.    Διορθωνοντας ολα αυτα να κανω κριτικη εναν εναν τους παικτες και βαθμολογοντας τους με το 9 εως 10 αφου πρωτα δωσουν τον καλυτερο τους εαυτο και αφου καρποφορησουν τα ονειρα μας.
Ξεκιναμε με δυναμη και με πολλη δουλεια.   
Για να παρουν τα ονειρα μας σαρκα και οστα καθως και εκδικηση.
ΑΡΗΣ εισαι και πολεμας.
......τ' ονομα σου θυμιζει ΘΕΟοοοο την καρδια αν ρωτησεις ποτε .......  θα σου πει ΑΡΗ ολε................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου