The road of the Live scores.


Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ.......................................

Τελικα οπως ειναι διαφαινομενο η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας αρχιζει και ανεβαινει σαν υποβρυχιο.
Εκει που την περιμεναμε παικτικα αυτη μας βγηκε κι απο πανω.
Ο κοσμος με κομμενη την ανασα παρακολουθει ολες τις ραγδαιες εξελιξεις του συλλογου που απο το ζενιθ παει στο Ναδιρ και αντιστροφως.
Οι συζητησεις με τον επενδυτη εγιναν εχθες Παρασκευη και ελαβαν θετικη καταληξη αφου οπως λενε απαντες οριστικα εκλεισε η συμφωνια του πακετου των μετοχων αρχικα στο 51%.
Λοιπον ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου ξεκινα τωρα με οσο περρισιο θαρρος εχεις και ανεβα βαθμολογικα να περασει και αυτη η δυσκολη χρονια.  
Μεχρι τις 5 Δεκεμβρη θα ξερουμε και το ονομα αυτου.   Υπομονη λιγο ακομη μεχρι να μπει στο λιμανακι του ο ΑΡΗΣ οποτε και μετα θα βγει σε αντεπιθεση διαρκειας προς ολα τα μετωπα.
.........................................................................................

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99 ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ.................

Μεγαλη πικρα προς τον λαο του ΑΡΗ κυριως η αποφαση που εσκασε σαν βομβα στα γραφεια της κιτρινης ΠΑΕ οτι κριθηκε πως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν ειναι βιωσιμη και ετσι δεν μπορει να νταχθει στο αρθρο 99.    Επικρατησε ενας πανικος ολιγων ωρων μεχρι να βγει ο προεδρος και να ανακοινωσει οτι δεν χρειαζεται πανικος.  
Στα κιτρινα στεκια και δη στους συνδεσμους αρχισαν να παιρνονται καποια μετρα εν αρχη τυπου κοινοποιησεων προς πασα κατευθυνση και με τρομερη εκγρηγορση επαιρναν τον δρομο τους , ωστοσο εσκασε μια δευτερη βομβα στην Θεσσαλονικη οτι η υποθεση επενδυτη ειναι πολυ προχωρημενη και σχεδον ετοιμη απο Ελληνα που εχει επιχειρησεις στο εξωτερικο βαθυπλουτο.
Ο συναγερμος τελειωσε εν τη γενεσει του και περιμενουν ολοι την Πεμπτη η την Παρασκευη που θα φανερωθουν τα παντα ολα κατ' οπως λεγεται.
Και η αληθεια ειναι αλανια οτι χρειαζομαστε κυριως μια ηρεμια τοσο στις σκεψεις μας οσο και στην καθημερινοτητα μας γιατι κακα τα ψεμματα ο ΑΡΗΣ μονοπωλει το ενδιαφερον μας επι 24ωρου βασεως.    Εχουμε χασει τον υπνο μας και δεν μπορουμε να σταθουμε στα ποδια μας ενω τα λογικα μας αρχιζουν και ξεφευγουν.
Η ωρα εφτασε και μενει το κοκκινο χαλι να στρωθει ωστε να πατησει αυτος ο MR BOSS τον παραμικρο ποντικαρα που θα κοιταξει μονον εστω λιγο υποπτα να πλασσαριστει ωστε να εχει απολαβες και να συνεχιζει να τρωει απο την σαρκα μας.
Ολα ειναι ετοιμα , ελπιζω να μην πεσουμε ξανα απο τα συννεφα η να μην πεταμε τζαμπα στο διαστημα.
Αλανια αν ειναι ολα αληθεια η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας με το ζεστο χρημα και το σωστο απο εδω και εμπρος πλανο , περναει σε αλλη πλεον διασταση.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ξημερονωντας Τεταρτη και κοντος ψαλμος ...................................
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................................

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΩ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ...................................

22.000 στην κερκιδα δεν ειναι και ευκολο πραμα να μπεις και να σταθεις στα ποδια σου με μικρους ηλικιακα παικτες!!!
Ο γηπεδουχος περιμενει να καλυψει την ασχημη τραγικη εμφανιση στον Πειραια οπου ο Ολυμπιακος τον εριξε με τα τεσσερα στο Λιμανι και τον εκανε να μοιαζει νανος μεσα στον αγωνιστικο χωρο.
Αυτος ο παοκ θελει τωρα να καλυψει την γυμνια του κατανικωντας τον ΑΡΗ.
Βλεποντας τους παικτες εναν προς εναν καταλαβαινουμε την διαφορα αναμεσα τους.
Αληθεια πιστευει κανεις οτι υπαρχει διαφορα εκτος απο αυτην που κληθηκε να κανει ο Αετοπουλος;
Το μονο που ειναι αρνητικο σαν μετρο συγκρισης ειναι η εδρα και τιποτε μα τιποτε αλλο.
Αναμενομενο ειναι να μπουνε δυνατα γιατι τα εχουν ακουσει χοντρα.
Οποιος δεν πιστευει οτι ειναι ντερμπι ας κατσει να μετραει.   Πρεπει ομως να παρει και ενα κομπολοι μαζι του.   
Αυριο η ομαδα μπαινει μεσα πεταει το βρωμολαβαρο τους να φανει στην καμερα και με παιξιμο ρομποτ να κανει την ζωη τους πατινι.   Και αστους να πεφτουν τους γελοιους και να ζητανε το ενα μετα το αλλο πεναλτι.  Αλλωστε αυτο και μονον αυτο τους σωζει τα τελευταια χρονια.  
Κοροιδευουν τον μεγαλο Καρα -  και εχουν τον κοντο που σωριαζεται συνεχως να παρει το δωρο.
Εμεις την δουλεια μας.    Με ολα αυτα εναντιον μας και οτι γινει.   Στο κατω κατω ειμαστε για πολλους στα σχοινια.       Για εμας ομως;   Για εμας τους ιδιους;    Δεν νομιζω να υπαρχει ενας - ΕΝΑΣ - ενας ΑΡΕΙΑΝΟΣ οπαδος που να μην πιστευει οτι η κιτρινη δυναμη μπορει να ξεσχισει
ποιονδηποτε και οτιδηποτε.
Εναντια στο κατεστημενο με ομαδα που ακομη δεν εχει πεισει και ομως!!!
Σημερα η ψυχη πρεπει να ειναι λεοντος.  
Καλη δυναμη στα παιδια αυτα που θα μπουνε μεσα και θα ζησουν ακροτητες απο το γεματο γηπεδο  Οουκ Κοταντζ σταντιουμ.
Κρατα ΑΡΗ γερα και παιξε ψυχωμενα.    Αυτος ο αιωνιος εχθρος σου πρεπει να σκυψει κεφαλια και να περπαταει στα τεσσερα.  Οπως πριν λιγες μερες στον Πειραια.
Και να θυμαστε στα ευκολα ΑΡΗΣ στα δυσκολα ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΤΟΝ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ ΟΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ....................................................

Ακομη και αυτον τον ΑΡΗ δειχνουν να φοβουνται.  Και γιατι οχι θα με (μου) πειτε;  
Καπως ετσι δεν ηταν τοτε που ηρθε απο την Β' Εθνικη και τους
σβουριξε μια ξεσιγυρισμενη τεσσαρα;   Το ενα γκολ πιο ευκολο απο το αλλο;   Ηταν τοτε που το ταμπλω της τουμπας εγραφε 1-4 και ευτυχως γι' αυτους σταματησε εκει.  Εκτοτε λαμβανουν τα μετρα τους.    Προφυλασονται ακομη και με κακο ΑΡΗ να εχουν εναν σιγουρο δικο τους να σφυριζει οπως γουσταρουν.
Και ποιος δεν εχει δει το βιντεο με δαυτον πρωταγωνιστη!!!   Ο Θεος ομως τιμωρει και θα του αποδωσει την αναμενωμενη τιμωρια να δειτε που το λεω!!!
Το ειχαν σιγουρο οτι η αστυνομια θα εκοβε την μετακινηση και εδιδαν τα εισιτηρια στον κοσμο τους ομως η αστυνομια εκτιμησε οτι ελεγχει αυτην την μετακινηση.  Τοτε ηρθε η αρνηση τους οτι και καλα θα εχουν πιο πολλες αδειες θεσεις λογω μετρων αντιμετωπισης τυχον επεισοδιων.
Ετσι ακομη μια χρονια αυτοι ηταν η αιτια που ο ΑΡΗΣ δεν μπορεσε να ερθει να κανει παρτι στο χανιο τους.
Με τα λογια περριτα και το ηθικο συνεχως να ανεβαινει πηγαινουμε στον τσενεγκιρ μαχαλα  να δωσουμε μαχη θελοντας να πιστευουμε στο 50-50.    Ας γελασουμε.   Ειμαστε ετοιμοι με την προδιαγραφομενη αδικια και πρεπει να περασουμε ολες μας τις δυναμεις και να δωσουμε μαχη που ομοια της δεν εχει υπαρξει.   
Με το μυαλο πως νικησαν κατι τεληδες και τα ρεστα πρεπει να μπουμε μεσα και να κλεισουμε τα αυτια μας στους ομολογουμενως κακους φιλαθλους του φιλοξενουμενου της πολης. 
Να κανουμε προσπαθεια και οτι βγει.  Χωρις πολλα λογια.   Να δει ολη η Ελλαδα πρωτον οτι ο ΑΡΗΣ ποτε δεν πεθαινει και δευτερον να βαλουν καλα τα λεφτα τους στα πιο αποκρυφα τους μερη.
Ολα παιζονται στην τουμπα και με ματι εισαγγελεως πρεπει να γινει ο αγωνας.   
Να καταγραφουν τα παραμικρα επεισοδια και οι ριψεις αντικειμενων ονομαστικα το τι ακριβως κατεπεσε στον αγωνιστικο χωρο.
Μια τιμωρια κεκλεισμενων των θυρων με προστιμο που θα αναγκασει τον προεδρα τους να σκεφτει διαφορετικα απο 'δω και μπρος.
Να παιξουμε σαν ΑΡΗΣ ακομη και ετσι οπως ειμαστε.    Να δωσουμε τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.
Και ας τον δει ολη η Ελλαδα τον Αετοπουλο πως σφυριζει και τι δινει.   
Ο ΑΡΗΣ προ των πυλων........................................................

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ;

Την μια πεταει το περιβραχιωνιο την αλλη δεν θελει να συνεχισει αλλο σαν αρχηγος λογω του οτι δεν γνωριζει την Ελληνικη και δεν μπορει να κατευθυνει την αμυνα.   Ο αλλος δεν τρεχει και κατα συνεπεια ολες οι πασες περνουν ανεκμεταλευτες και χανονται.      Τα μικρα παιδια του ΑΡΗ αντι να πιασουν την ευκαιρια απο τα μαλια αδιαφορουν προκλητικα και δεν κανουν κατι ωστε να εδραιωσουν την θεση τους και να φανουν στα ματια αυτου του αγερωχου λαου ωσαν ηρωες.
Συντονισμος σχεδιο ηθικο ικανοτητα στο μηδεν.    Δεν ειναι ομαδα αυτο που βλεπουμε και η εικονα δειχνει οτι η ομαδα οδηγειται μαθηματικα στην μικροτερη κατηγορια.     Απο την αλλη αργει και ο τυχον επενδυτης που θα ηρεμησει τον συλλογο ολον , σε εξελιξη και το αρθρο 99.
Ολα αυτα μουδιασαν τον κοσμο που δεν ξερει πια πως να αντιδρασει.    Ηρθε η ηττα απο τον Παναθηναικο που εκοψε τα ποδια ολων μας και εφερε ενα πισωγυρισμα στις τελευταιες θεσεις.
Δεν υπαρχει και το μαγικο ραβδακι που θα αλλαξει αρδην τα κακως κειμενα.
Ηρθε και η ηττα απο τον Μακεδονικο σε φιλικο αγωνα σημερα με 2-1.  Το σκορ αν και υποτιμητικο λιγη σημασια εχει οσο ομως η αδιαφορια και η ανικανοτητα πλεον βασικων παικτων μας.
Τα 100 χρονια ερχονται με το χειροτερο δυνατον τεμπο ολοκληρου του ΑΡΗ με μοναδικη οαση τα ημιτελικα με τον Πανιωνιο σε ματς μια και εξω στο Αλεξανδρειο και σιγκεκριμενα στο ΝICK GALIS XALL.    Ετσι ξεπερνωντας το εμποδιο του Νιωνιου μπαινουμε αυτοματως στον τελικο κυπελλου και στην διεκδικηση του 22 τροπαιου μας στο μπασκετ.    Να δουμε λοιπον .... ο αυτοκρατορας θα σωσει τον συλλογο μας;
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................................