The road of the Live scores.


Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΑΧ....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

Γιατι ρε Κολοκοτρωνη , γιατι ρε Καραισκακη (καλα αυτος ακομη κρατα δεσμους) γιατι ρε Αθανασιε Διακε Μπουμπουλινα !!!   Γιατι ;   Σας ρωτω .  Γιατι ;
Ενω λοιπον καματε την επανασταση και διωξατε τους παλιοτουρκους απο την Ελλαδα και την ελευθερωσατε , γιατι αφησατε αυτο το μπασταρδο στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και μεγαλωσε μεγαλωσε , εγινε με δυο κεφαλια απο το φαε φαε και γλυψε γλυψε , εκανε μια γλωσσα 20 ποντους.
Παρτε του το κεφαλι τοτε κι' αυτο να μην υπαρχει τιποτε τουρκικο!
Αυτο αν καμνατε ολοι θα σας ευγνωμονουσαμε.
Σημερα λοιπον γιορταζουμε δις .  Πρωτα την απελευθερωση της Ελλαδας απο τον Τουρκικο ζυγο και δευτερον την ιδρυσυ της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας στον Βοτση (περιοχη Καλαμαριας).
Σημερα ο ΑΡΗΣ μας εγινε 98 χρονων.
Ολο το γηπεδο εχθες παρ' ολο που το 1-0 εγινε 1-1 (σκορ ημιχρονου) και κατοπιν 1-2 ενω χαθηκε και αλλη ευκαιρια για 1-3 με τον Ντιμπαλα του Νιωνιου , ολο λοιπον το γηπεδο τραγουδουσε για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!  
Ο Κακος τα ειχε χαμενα , ειδικα οταν ακουγε το......χρονια πολλα αγαπη μου γλυκεια και στα εκατο θα 'μαι παλι εδω να στο τραγουδω...............    
Η ωρα περνουσε και σε ανυποπτο χρονο τσιμπημα της μπαλας απο τον Ουμπι και;;; 2-2!
Αμεσως ηρθε το 3-2 και το 4-2 ενω δεν σταματουσε η κιτρινη μηχανη.   Ο Γιαννιωτας εκανε οτι ηθελε απο τα δεξια με εναν η και δυο αντιπαλους!    Χαθηκαν και αλλες ευκαιριες για να αυξηθει το σκορ καθως επιτακτικα η κερκιδα ζητουσε θαρρεις λυντσαρισμα αγωνιστικο εις βαρος του αντιπαλου των.
Συνεχιζει τον ξεφρενο ρυθμο του ο ΑΡΗΣ μας και οσο αργα και αν ειναι στο τελος θα γινει το ταμειο.
Γενεθλια του ιστορικου συλλογου μας , Ευαγγελισμος της Θεοτοκου και η επανασταση του 1821.
Κραταμε την επανασταση και την περναμε στο πετσι μας ωστε να ειμαστε παντα επι ποδος και ετοιμοι να πολεμαμε για το καλο του συλλογου μας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ.

Ειναι ο ανθρωπος που προφανως αναλαμβανει απο μονος του την διεκπεραιωση μιας δυσκολης αποστολης και παντα μα παντα με επιτυχια.   Να μιλησουμε για τον θριαμβο της Μαδριτης;   Ειναι νωπες οι μνημες του προσφατου παρελθοντος.
Η ομαδα χρειαζεται νικες για να παιρνει συνεχομενα τριποντα.   Και εκει που κολλαει το πραμα , νασου ο Ποντιος της παρεας των κιτρινων του Βορρα!    Νικητης του αερα σχεδον σε ολες τις μονομαχιες στην αμυνα , ακουραστος και στα 90' του εκαστοτε αγωνα , βοηθαει και την επιθετικη γραμμη με ουσια.
Σηκωνεται απλα περνωντας την καταλληλη θεση στα καρρε των αντιπαλων και απλα νικαει κατα κρατος στο ψηλο παιχνιδι τους αμυντικους που μαλλον δεν τον υπολογιζουν στο μαρκαρισμα.  Ερχεται σαν κρυφο σεντερ φορ και ολα ειναι ευκολα.    Τα γκολ του χαριζουν τριποντα ελπιδας για την ομαδαρα μας ,που την κοβουν τοσους βαθμους επι συνολου που στο τελος τους ψαχνει για να βγει στην Ευρωπη.
Δυστυχως καθε χρονο φαινεται αυτο ομως κανεις δεν αντιδραει κανεις δεν μπορει να αλλαξει αυτη την κατασταση.   Ποσω μαλλον οταν εχεις να παιρνεις πεναλτι με αποσταση ενος χρονου και βαλε δαιφορα το ενα με το αλλο.     Αδικια σε ολο το μεγαλειο της. 
  Η Ξανθη τολμησε να νικησει τον Ολυμπιακο με 1-0 στα Πηγαδια και απο τοτε δεν πηρε βαθμο.  Συνεχομενες απανωτες ηττες!!!  Επτα οκτω;  Χασαμε τον λογαριασμο.   Ειναι τυχαιο;   Η Ξανθη να μην μπορει να παρει ουτε βαθμο;    Θυμιζει τον Απολλωνα της Καλαμαριας που ενω νικησε με 1-0 στο Καυτατζογρειο τον Ολυμπιακο εχασε μετα τα παντα ολα.   Επεσε με μιας τρεις τεσσερεις κατηγοριες και σχεδον εσβησε απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη.    Ελα ομως που οι Ποντιοι γεννιουνται μεσα απο τις σταχτες τους και ανεβαινουν δειλα δειλα.
Τα γκολ λοιπον του Λαζαριδη τοσο με την ΑΕΚ οσο και με την ομαδα του Ηρακλειου τον ΟΦΗ με ισαριθμες κεφαλιες χαριζουν βαθμους που δινουν το δικαιωμα στον ΑΡΗ μας να ελπιζει για εισοδο στην πενταδα.
Επομενος αντιπαλος ο Πανιωνιος εντος εδρας που πρεπει να λυγισει πρωτα απο την καυτη ατμοσφαιρα και μετα απο την εντεκαδα που θα παραταξει ο κος Μασσαδο.
Οι βαθμοι που χωριζουν την εισοδο μας στην πενταδα ειναι μολις εξι.    Με νικες σε ολα τα παιχνιδια ειναι δυνατον να γινει εφικτο αυτο.    Εμπρος οσο αργα κι' αν ειναι.
ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ !!!

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ.

Με το κατακιτρινο πουλμαν εφτασε η αποστολη στο Αεροδρομιο Μακεδονια οπου με απογευματινη πτηση λιγο αργοτερα θα προσγηονονταν στο Ελευθεριος Βενιζελος της Αθηνας που με ελπιδα και πιστη στις αποσκευες του παει να κανει αυτο που φανταζει ακατορθωτο , ειδικα τωρα που ο Ολυμπιακος εχει τεραστιο ηθικο μιας και νικαει παντου.    Πληγμα ο Καζναφερης και ο Μισελ καθως και οι δυο ακραιοι τιθενται εκτος μιας και ειναι νοκ αουτ.   Ο Νερι Καστιγιο δηλωσε πως δεν θελει να χασει επ ουδενει τον αγωνα αυτον , ομως δεν προπονηθηκε παρα μονον ατομικα.   Και ο Τριανταφυλλακος τεθηκε εκτος λογω τραυματισμου.   Παρ' πλα αυτα ο ΑΡΗΣ μας παει να εξαντλησει ολες του τις ελπιδες για θετικο αποτελεσμα με συμμαχο τις 13; αγωνιστικες που εχει το αηττητο!   Και θελει να συνεχισει.
Δεν ξερουμε αν ειναι κουρασμενος ο Ολυμπιακος η μεθυσμενος απο την νεα μεγαλη επιτυχια του εκτος συνορων για το Γιουροπα Λιγκ.   Εκεινο που ξερουμε ειναι να διεκδηκισουμε ακομη και την νικη και να τα βαλουμε με την διαιτησια που θα θελησει να σπρωξει τον γηπεδουχο ο οποιος θελει πασει θυσια και αυτον τον αγωνα για να παραμεινει πρωτος και ποιο κοντα σε εναν ακομη τιτλο για την ιστορια του.
Ο ΑΡΗΣ μας λοιπον με ψυχη θα παει στο Γ. Καραισκακης να παρει οτι καλυτερο.
Εμπρος ΑΡΗ Μακεδονα να δωσεις μια γενναια μαχη.
ΑΡΗ ΑΡΗ εσυ 'σαι το καμαρι
ΑΡΗ ΑΡΗ ομαδα ξακουστη
κι' οποιος ερθει αντιπαλος με σενα
πρεπει πρωτα καλα να το σκεφτει.................................

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΣ!

Ενα πρωτο ημιχρονο οπου ο Μασσαδο θα εχανε το ματς με την εντεκαδα που παρεταξε.
Ο Τριανατφυλλακος δυστυχως δεν μπορει το παιδι!  Η τουλαχιστον , μη σε τετοια ματς!
Ασυνδετος ανοστος και ωχρος για 45' δεν κατεβηκε καν στο γηπεδο.  Η ΑΕΚ εχασε ευκαιριες που θα μπορουσε να παρει το παιχνιδι απο το πρωτο μισο.
Στην επαναληψη ο Μασσαδο εβαλε μεσα τον Φατι οπου οργανωσε τον χωρο του κεντρου και το γηπεδο αρχισε ηδη να κατηφοριζει.   Με την εισοδο του Γιαννιωτα η πιεση εγινε αφορητη και απο ενα σημειο του αγωνα και περα η ΑΕΚ εχασε τον ελεγχο του αγωνα και σταματουσε τις επελασεις των κιτρινων του Βορρα με αντιαθλητικα φαουλ.   Ακριβως εδω προστατευσε ο Κακος Κακος την Ενωση και τους ειχε στο κολπο της νικης.   Δεν εδινε κραυγαλεα φαουλ υπερ του ΑΡΗ μας και οταν σφυριξε το πρωτο καταχυροκροτηθηκε!!!
Υποψια πεναλτι σε χερι απλωμενο αμυνομενου (Καραμπελα;) που σταματησε την κατευθυνση της μπαλας ομως ο Κακος Κακος ειπε παιζεται.  Αλλοιμονο να σπασει εδω η παραδοση που θελει να μην κερδιζει ΠΟΤΕ ο ΑΡΗΣ πεναλτι εδω και εναν χρονο (απο πιο πριν ειχε περασει αλλος ενας χρονος για να παρει η Αρειαναρα μας πεναλτι).
Το 1-0 με κεφαλια του Ποντιου Λαζαριδη σε σεντρα στο δευτερο δοκαρι.  Μονος αμαρκαριστος εστειλε την μπαλα στα διχτυα και η λυτρωση ηταν μεγαλη για ολους τους παικτες και για τους φιλαθλους που με προσμονη περιμεναν την ομαδαρα να παρει την νικη!!!
ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 1-0 και γεια σας κοτοπουλα του Νοτου.
Οι τρεις βαθμοι ειναι γεγονος και η ηρωικη προσπαθεια συνεχιζεται για μια θεση στον ηλιο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................