The road of the Live scores.


Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΑΧ....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

Γιατι ρε Κολοκοτρωνη , γιατι ρε Καραισκακη (καλα αυτος ακομη κρατα δεσμους) γιατι ρε Αθανασιε Διακε Μπουμπουλινα !!!   Γιατι ;   Σας ρωτω .  Γιατι ;
Ενω λοιπον καματε την επανασταση και διωξατε τους παλιοτουρκους απο την Ελλαδα και την ελευθερωσατε , γιατι αφησατε αυτο το μπασταρδο στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και μεγαλωσε μεγαλωσε , εγινε με δυο κεφαλια απο το φαε φαε και γλυψε γλυψε , εκανε μια γλωσσα 20 ποντους.
Παρτε του το κεφαλι τοτε κι' αυτο να μην υπαρχει τιποτε τουρκικο!
Αυτο αν καμνατε ολοι θα σας ευγνωμονουσαμε.
Σημερα λοιπον γιορταζουμε δις .  Πρωτα την απελευθερωση της Ελλαδας απο τον Τουρκικο ζυγο και δευτερον την ιδρυσυ της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας στον Βοτση (περιοχη Καλαμαριας).
Σημερα ο ΑΡΗΣ μας εγινε 98 χρονων.
Ολο το γηπεδο εχθες παρ' ολο που το 1-0 εγινε 1-1 (σκορ ημιχρονου) και κατοπιν 1-2 ενω χαθηκε και αλλη ευκαιρια για 1-3 με τον Ντιμπαλα του Νιωνιου , ολο λοιπον το γηπεδο τραγουδουσε για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!  
Ο Κακος τα ειχε χαμενα , ειδικα οταν ακουγε το......χρονια πολλα αγαπη μου γλυκεια και στα εκατο θα 'μαι παλι εδω να στο τραγουδω...............    
Η ωρα περνουσε και σε ανυποπτο χρονο τσιμπημα της μπαλας απο τον Ουμπι και;;; 2-2!
Αμεσως ηρθε το 3-2 και το 4-2 ενω δεν σταματουσε η κιτρινη μηχανη.   Ο Γιαννιωτας εκανε οτι ηθελε απο τα δεξια με εναν η και δυο αντιπαλους!    Χαθηκαν και αλλες ευκαιριες για να αυξηθει το σκορ καθως επιτακτικα η κερκιδα ζητουσε θαρρεις λυντσαρισμα αγωνιστικο εις βαρος του αντιπαλου των.
Συνεχιζει τον ξεφρενο ρυθμο του ο ΑΡΗΣ μας και οσο αργα και αν ειναι στο τελος θα γινει το ταμειο.
Γενεθλια του ιστορικου συλλογου μας , Ευαγγελισμος της Θεοτοκου και η επανασταση του 1821.
Κραταμε την επανασταση και την περναμε στο πετσι μας ωστε να ειμαστε παντα επι ποδος και ετοιμοι να πολεμαμε για το καλο του συλλογου μας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου