The road of the Live scores.


Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ.

Ειναι ο ανθρωπος που προφανως αναλαμβανει απο μονος του την διεκπεραιωση μιας δυσκολης αποστολης και παντα μα παντα με επιτυχια.   Να μιλησουμε για τον θριαμβο της Μαδριτης;   Ειναι νωπες οι μνημες του προσφατου παρελθοντος.
Η ομαδα χρειαζεται νικες για να παιρνει συνεχομενα τριποντα.   Και εκει που κολλαει το πραμα , νασου ο Ποντιος της παρεας των κιτρινων του Βορρα!    Νικητης του αερα σχεδον σε ολες τις μονομαχιες στην αμυνα , ακουραστος και στα 90' του εκαστοτε αγωνα , βοηθαει και την επιθετικη γραμμη με ουσια.
Σηκωνεται απλα περνωντας την καταλληλη θεση στα καρρε των αντιπαλων και απλα νικαει κατα κρατος στο ψηλο παιχνιδι τους αμυντικους που μαλλον δεν τον υπολογιζουν στο μαρκαρισμα.  Ερχεται σαν κρυφο σεντερ φορ και ολα ειναι ευκολα.    Τα γκολ του χαριζουν τριποντα ελπιδας για την ομαδαρα μας ,που την κοβουν τοσους βαθμους επι συνολου που στο τελος τους ψαχνει για να βγει στην Ευρωπη.
Δυστυχως καθε χρονο φαινεται αυτο ομως κανεις δεν αντιδραει κανεις δεν μπορει να αλλαξει αυτη την κατασταση.   Ποσω μαλλον οταν εχεις να παιρνεις πεναλτι με αποσταση ενος χρονου και βαλε δαιφορα το ενα με το αλλο.     Αδικια σε ολο το μεγαλειο της. 
  Η Ξανθη τολμησε να νικησει τον Ολυμπιακο με 1-0 στα Πηγαδια και απο τοτε δεν πηρε βαθμο.  Συνεχομενες απανωτες ηττες!!!  Επτα οκτω;  Χασαμε τον λογαριασμο.   Ειναι τυχαιο;   Η Ξανθη να μην μπορει να παρει ουτε βαθμο;    Θυμιζει τον Απολλωνα της Καλαμαριας που ενω νικησε με 1-0 στο Καυτατζογρειο τον Ολυμπιακο εχασε μετα τα παντα ολα.   Επεσε με μιας τρεις τεσσερεις κατηγοριες και σχεδον εσβησε απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη.    Ελα ομως που οι Ποντιοι γεννιουνται μεσα απο τις σταχτες τους και ανεβαινουν δειλα δειλα.
Τα γκολ λοιπον του Λαζαριδη τοσο με την ΑΕΚ οσο και με την ομαδα του Ηρακλειου τον ΟΦΗ με ισαριθμες κεφαλιες χαριζουν βαθμους που δινουν το δικαιωμα στον ΑΡΗ μας να ελπιζει για εισοδο στην πενταδα.
Επομενος αντιπαλος ο Πανιωνιος εντος εδρας που πρεπει να λυγισει πρωτα απο την καυτη ατμοσφαιρα και μετα απο την εντεκαδα που θα παραταξει ο κος Μασσαδο.
Οι βαθμοι που χωριζουν την εισοδο μας στην πενταδα ειναι μολις εξι.    Με νικες σε ολα τα παιχνιδια ειναι δυνατον να γινει εφικτο αυτο.    Εμπρος οσο αργα κι' αν ειναι.
ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου