The road of the Live scores.


Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΣ!

Ενα πρωτο ημιχρονο οπου ο Μασσαδο θα εχανε το ματς με την εντεκαδα που παρεταξε.
Ο Τριανατφυλλακος δυστυχως δεν μπορει το παιδι!  Η τουλαχιστον , μη σε τετοια ματς!
Ασυνδετος ανοστος και ωχρος για 45' δεν κατεβηκε καν στο γηπεδο.  Η ΑΕΚ εχασε ευκαιριες που θα μπορουσε να παρει το παιχνιδι απο το πρωτο μισο.
Στην επαναληψη ο Μασσαδο εβαλε μεσα τον Φατι οπου οργανωσε τον χωρο του κεντρου και το γηπεδο αρχισε ηδη να κατηφοριζει.   Με την εισοδο του Γιαννιωτα η πιεση εγινε αφορητη και απο ενα σημειο του αγωνα και περα η ΑΕΚ εχασε τον ελεγχο του αγωνα και σταματουσε τις επελασεις των κιτρινων του Βορρα με αντιαθλητικα φαουλ.   Ακριβως εδω προστατευσε ο Κακος Κακος την Ενωση και τους ειχε στο κολπο της νικης.   Δεν εδινε κραυγαλεα φαουλ υπερ του ΑΡΗ μας και οταν σφυριξε το πρωτο καταχυροκροτηθηκε!!!
Υποψια πεναλτι σε χερι απλωμενο αμυνομενου (Καραμπελα;) που σταματησε την κατευθυνση της μπαλας ομως ο Κακος Κακος ειπε παιζεται.  Αλλοιμονο να σπασει εδω η παραδοση που θελει να μην κερδιζει ΠΟΤΕ ο ΑΡΗΣ πεναλτι εδω και εναν χρονο (απο πιο πριν ειχε περασει αλλος ενας χρονος για να παρει η Αρειαναρα μας πεναλτι).
Το 1-0 με κεφαλια του Ποντιου Λαζαριδη σε σεντρα στο δευτερο δοκαρι.  Μονος αμαρκαριστος εστειλε την μπαλα στα διχτυα και η λυτρωση ηταν μεγαλη για ολους τους παικτες και για τους φιλαθλους που με προσμονη περιμεναν την ομαδαρα να παρει την νικη!!!
ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 1-0 και γεια σας κοτοπουλα του Νοτου.
Οι τρεις βαθμοι ειναι γεγονος και η ηρωικη προσπαθεια συνεχιζεται για μια θεση στον ηλιο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου