The road of the Live scores.


Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΟ ΓΙΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ......... ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.

Το 0-1 του Λεβαδειακου παγωσε το Κλεανθης Βικελιδης.   Ηταν ομως πολυ νωρις!
Μολις στο 4' οι φιλοξ/νοι πανηγυρισαν με την ψυχη τους την ομολογουμενως γκολαρα τους.
Απο 'κει και περα ο διαιτητης του αγωνα ΔΕΝ εδωσε τρια (3) τρια πεναλτι για τον ΑΡΗ.
Πραγματικα υπαρχει δολος εκ των ανω;  
Δηλαδη φανταστειτε εσεις!   Μπαινει ο κοσμος μεσα κυνηγωντας να δειρει τον μαυροκορακα.
Διακοπη αγωνα , γερη τιμωρια εδρας , ποινες χρηματικες , πιθανος μηδενισμος και γενικα μεγαλη τιμωρια του συλλογου μας.    Αυτο ηθελαν και θελουν.   ΤΟ κακο του ΑΡΗ μας.
0-1 Ημιχρονο και με τρην εναρξη βλεπαμε μια απο τα ιδια.    Αγριο σφυροκοπημα συνεχομενα κορνερ σωρεια ευκαιριων.   Ακομη ενα ματς με παρα πολλες τελικες προσπαθειες.   Με την μονη διαφορα που σημερα αν δεν ηταν σε τοσο καταπληκτικη μερα ο τερματοφυλακας της Λειβαδιας το σκορ θα ειχε ξεφυγει κατα πολυ.    Το εξυπνο γκολ του ταχυτατου Καστιγιο που παρενεβληθη αναμεσα σε κεντρικο αμυντικο και τερματοφυλακα (Κυριακιδη) στο υψος της μεγαλης περιοχης και πλαγια , τσιμπησε την μπαλα και ψηλοκρεμαστα την εστειλε στα δυχτια.
Η ωρα περνουσε και ο ΑΡΗΣ εχανε την μια ευκαιρια πισω απο την αλλη.    Ο διαιτητης Θανος στον κοσμο του δεν απεβαλε παικτη της φιλοξ/νης ομαδας με δευτερη κιτρινη.    Το 2-1 ηρθε στο 89' την ωρα που Καστιγιο , Ακοστα με σουτ δεν μπορουσαν να παραβιασουν την αμυνα (ολοι μεσα) του Λεβαδειακου , ομως η μπαλα ηρθε ξανα στα ποδια του Νερι Καστιγιο και με σουτ ψηλα προς το Γαμα της εστιας εγραψε το πολυποθητο νικητηριο τερμα.  Το 2-1 με ανατροπη εδωσε απεριγραπτη χαρα στον κοσμο στις κερκιδες ακριβως την ωρα που αρχισαν να αποχωρουν απο τις εξεδρες.
Ο Καστιγιο για μια ακομη φορα επαιξε τελεια.     Ολοι ηταν τρομακτικοι στα αντιπαλα καρε και εδειξαν οτι θαρρεις εκρυβαν τον καλο ΑΡΗ εδω και καιρο.
Η διαιτησια δε λεει να ξεκολλησει απο την εμμονη της να μην παιζει καθολου μα καθολου καθαρα τον ΑΡΗ μας.     Σας εχουν καταλαβει πλεον απαντες.   Υπαρχει διαταγη σχεδιο εκ των ανω.
Και η διοικηση πρεπει να προχωρησει σε ακομη δυνατοτερες διαμαρτυριες με επιστολες και οτιδηποτε αλλο (οποιονδηποτε) τροπο ωστε να αρουν αυτο που γινεται.
Αφηστε τον ΑΡΗ να παιξει κουφαλες μεθοδευτες εσεις που εχετε τα ηνια.
Η θεση του ΑΡΗ μας ειναι η εξοδος του στην Ευρωπη ωστε να δινει χαρες σε ολοκληρο το Εθνος με τις επιτυχιες που μονον αυτος μπορει.
ΑΡΗ ΑΡΗ εσυ 'σαι το καμαρι ΑΡΗ ΑΡΗ ομαδα ξακουστη..................
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου