The road of the Live scores.


Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΝΩ Ο ΣΟΛΝΤΑΝΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ (;).

Τον θελει και ο Μασσαδο οποτε κλεινει 99,9% το θεμα του πριν λιγο καιρο ηγετη και αρχηγου του ΑΡΗ μας Κοκε στην ομαδα ξανα!   Απ' εναντιας μαλλον ο Σολντανι θα αποτελεσει παρελθον απο τον συλλογο μας.
Την Τεταρτη κοντρα στον Λεβαδειακο θα δειξει η ομαδα αν εχει τα κοτσια να ακολουθησει και να μειωσει την διαφορα με τους πρωτοπορους του πρωταθληματος.
Επιτελους ακουσαμε την διοικηση μας να φωναζει και να διαμαρτυρεται.  Ο Κατιδης ειπε οτι ο Φυντανιδης τον εκανε πεναλτι και ο Φατι κρατησε τα νευρα του για το καλο ολων.   Αρκεστηκε μονο να πει οτι απλα εκοψε την μπαλα στην 2η περιπτωση ενω η πρωτη καρτα και αυτη δεν υπηρξε ποτε!
Ο Κουκουλακης εσφαξε τον ΑΡΗ και ετσι εμεινε το 0-0.
Οι αδικιες συνεχιζονται και μαλλον αυτο εξυπηρετει σκοτεινα σχεδια.   Σε ποδοσφαιρο , μπασκετ οι αηδιαστικες διαιτησιες στερουν απο την ομαδα μας καθοριστικους βαθμους.
Πονανε ακομη τα συνεχομενα νταμπλ του μεγαλου Ν. Γκαλη;   Τοσο μενος κατα του ΑΡΗ;
Περιμενουμε τον Αρχιδιαιτητη να δουμε αν παρει αποφασεις.   Παντως ο Κουκουλακης δυο φορες εδειξε οτι δεν παιζει στα ισια τον ΑΡΗ μας. 
Μπραβο Φατι που δεν εχασες την ψυχραιμια σου!  Μπραβο νευροσπαστε Καστιγιο που δεν ενεδωσες στις προκλησεις.  Μπραβο επιτελους διοικηση που αρχισες να μιλας για υπουλα χτυπηματα εις βαρος της ομαδας μας.  Μπραβο σε ολους εκτος τους γκριζοφορους που αποφασιζουν χωρις ιχνος ντροπης μα και φοβου!!!
Περιμενουμε την μεγαλη αντεπιθεση του ΑΡΗ μας και ολοι μαζι να ειμαστε δεμενοι.
Γιατι φαινεται καποιοι μας θελουν σε συνγχιση και πληρως μπερδεμενους - μαλωμενους.
ΑΡΗΣ εισαι ρεεεε.   Και τι ΑΡΗΣ ε;;;;    ΑΡΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου