The road of the Live scores.


Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΙΣΟΠΑΛΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΑΡΗΣ ΜΕ 0-0.

Και παλι αδικη αποβολη αυτην τη φορα στον Φατι , που εκοψε (βρηκε) καθαρα την μπαλα και πεφτοντας ο αντιπαλος του αναγκασε τον διαιτητη να δωσει 2η κιτρινη στον κεντρικο παικτη του ΑΡΗ.
Οι σφαγες συνεχιζονται σε καθε πλεον αγωνα , ειτε στο ποδοσφαιρο , ειτε στο μπασκετ.   Ολοι τα πυρα τους στραμμενα στον ΑΡΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!
Ισοπαλια λοιπον στο Περιστερι με καλυτερο και παλι τον ΑΡΗ μας ομως δεν μπορεσε να κανει το κατι παραπανω που ηταν η νικη.   Στα τελευταια 12-15 λεπτα με 10 παικτες πια υποχρεωθηκε να κοιταξει ανασταλτικα και να παρει το Χ.
Με τα ματια του καινουριου κοουτς στο παιχνιδι και με τον Μιχαλητσιο - Σεμερτζιδη να ειναι τηλεφωνικα συνδεδεμενοι μαζι του δινουμε ολοι υποσχεση να συστρατευτουμε μαζι για το καλο της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας.   Παμε απο 'δω και περα γερα μαζι και με τον Κοκε για να δουμε που θα βγει.
Επιτακτικη αναγκη η ανακαμψη και η εισοδος στην τετραδα!    Δεν ειναι αργα αρκει να το πιστεψουν οι παικτες που καλουνται να ειναι ποιο ουσιαστικοι.
Γινε ΑΡΗΣ να γουσταρεις..................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου