The road of the Live scores.


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΣΗΦΑΚΗΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΣ...........


Εκανε προσφυγη για να διασφαλισει τα χρηματα του.  Τωρα θα εχει λαμβανειν.
Και αυτες οι παπαριες οτι αγαπησα την ομαδα και τετοια , η δεθηκα με τους φιλαθλους που ομοιοι δεν υπαρχουν και ποσο και τοσο κ.τ.λ και κ.τ.λ. και μπλα μπλα μπλα.
Το χρημα ειναι οτι ειναι και κανεις δεν αγαπαει τιποτε.   Το μονο καλο ειναι οτι θα δουμε επιτελους ποσοι θα μεινουν για να πολεμησουν ετσι ωστε να φερουν την ομαδα εκει που ανηκει.  Στην καταξιωση.  Και οχι στην ποδοσφαιρικη μιζερια προδιδοντας τα ονειρα του καθε Αρειανου.  Γιατι ο Αρειανος φιλαθλος , ο Αρειανος λαος ειναι πολυ τυρρανισμενος , ειναι πολυ κουρασμενος και πολυ απελπισμενος.   Ειναι διχως αλλο στα ορια του.    Η αγαπη του ομως , αυτο το τεραστιο συναισθημα , αυτο το εκπληκτικο δεσιμο με το καθε τι που προσδιδει ΑΡΗ τον εχει κανει ενα με την πορεια του συλλογου γενικα.  Ειτε αρνητικα ειτε θετικα.    Ο ΑΡΗΣ εχει αυτο το μεγαλο οπλο στα χερια του και δειχνει σαν να μην ξερει να το χρησιμοποιησει.     Με τετοιο λαο ο καθενας θα μπορουσε να κανει ακομη και επανασταση.    Αυτην την επανασταση θελουμε ολοι μας,  Την ποδοσφαιρικη επανασταση , την εκτοκσευση του συλλογου μας στις πρωτες πλεον θεσεις της Σουπερ Λινγκ μας.
Οτι ειναι δυνατον για να μην επιτευχθει κανει η Ελληνικη διαιτησια με μονο σκοπο ακομη και τον αφανισμο μας (γιατι οχι).
Ολοι γυρω απο τον συλλογο σαν ασπιδα να σωσουμε τις οποιες απειλες - επιθεσεις που σεχομαστε τον τελευταιο καιρο.    Ε-Ν-Ι-Σ-ΧΥ-Σ-Η  ΤΩΡΑ!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
Πρεπει ολοι να γινουμε μελη της Λεσχης και να ελπισουμε οτι με τα Ευρω μας μπορουμε να σωσουμε - επιτυχουμε - ανεβασουμε - προωθησουμε - και κανουμε δυνατοτερο τον ΑΡΗ της καρδιας μας!
Ο σκοπος μας πρεπει να ειναι αυτος και μονο αυτος.
Παικτες εχουμε να δουμε να φευγουν , να ερχονται δεκαδες εκατονταδες.    Ενα πραγμα πρεπει να μας μεινει.   Μονον ο ΑΡΗΣ.   Κανεις και τιποτε αλλο.
Ο ΑΡΗΣ μας χρειαζεται.
ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΕΩΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου