The road of the Live scores.


Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΡΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ...................

Και παλι μαζι αυτην την φορα αισιοδοξοι οσο ποτε αλλωτε.
Στον ποδοσφαιρικο μας ΑΡΗ πλεον γεννανε και τα κοκκορια.
Ο συλλογος στην Καρυπιδιο εποχη γυρισε για τα καλα σελιδα και αλλαζει τα δεδομενα στην Superleaque βαζοντας τα πραγματα στην θεση τους οσο βεβαια αυτο ειναι εφικτο.
Με το καλημερα η αρμαθα του Πακιο Ερερα ξεκινωντας στην Ολλανδια με σειρα φιλικων αγωνων εδειξε την δουλεια που γινεται στον συλλογο αυτον που τοσο μειωθηκε τα τελευταια χρονια λογω σοβαρους ελλειψης πλανου ακομη ακομη και επιβιωσης.  Ο καθενας που ηταν στον προεδρικο θωκο υπηρξε επιπολαιος και ερασιτεχνης με συνεπεια να οδηγηθει ο συλλογος στο χειλος του γκρεμου και να πεσει στο κενο.   Και καπου εκει στα συντριμια υπηρξε ζωη. 
Ο ΑΡΗΣ επεζησε απο ολα αυτα μαζι και οι τρελοι φιλαθλοι του που ομοιοι του δεν υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ.
Επεζησαν ολοι και καρτερουσαν την στιγμη που θα ανναρωνε και θα γινοταν και παλι τιτανιος και κραταιος.
Ηρθε σιγα σιγα η ωρα οπου με το περασμα του χρονου  ορθοποδησε - κρατηθηκε απο τον εκπληκτικο λαο του και νασου με μιας στην εναρξη του πρωταθληματος μπαινει δυναμικα προκαλωντας ντελιριο ενθουσιασμου στον μεχρι προ τεινος κοιμομενο κοσμο του.
Με 0-3 μεσα στην Λαμια που την χρωστουσε ενα τετοιο νικηφορο περασμα και 2-0 εναντι της Λαρισας του εριστικου Κουγια μεσα στο Καυτατζογλειο παρουσια 20.000 θεατων κι αυτο γιατι σεβομενοι το πεταλο του ΗΡΑΚΛΗ δεν επετραπη η εισοδος μας στις θυρες αυτες.  Εαν επροκειτο να δωθουν κι αλλα εισιτηρια το πιθανοτερο ηταν πως θα βλεπαμε ενα φισκαρισμενο γηπεδο και μια εικονα ποπυ ηδη ταραξε τα νερα!!!  Το ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ.
Ποσο δικαιωμενοι νιωθουν εκει στην ΕΡΤ λογω συμβολαιου τηλεοπτικων!  1 εκκατομυριο ειδαν στους δεκτες τους τον αγωνα με την Λαρισα και τα ποσοστα τηλεθεασης εκτιναχτηκαν παιρνοντας πρωτια.
Αυτο ομως που νοιαζει ολους εμας ειναι η εικονα του σημερινου ΑΡΗ Θεσσαλονικης και το μεγεθος της ομαδας για υψηλες θεσεις εως 5η.   Στην Αθηνα παντως αρχιζουν να ψελλιζουν οτι ο ΑΡΗΣ μας θα φτασει πολυ παραπανω απο οσο νομιζει η ευρεια μαζα του κοσμου.
Το ροστερ της ομαδας γεμισε με ικανοτατους παικτες εγνωσμενης αξια ςκαι μονο το γεγονος οτι θα υπαρξει παγκος εξ ισου δυνατος οπως η εκαστοτε αρχικη εντεκαδα τα λεει ολα.  Το να εχεις δηλ. Κολασο (Μποκα Τζουνιορς) στον παγκο !!!   εεε αυτο λεει πολλα.
Μεσα σ' ολα μας ηρθε και ο Μαβραι και δεν θα αναλυσω εγω ποιος ειναι ο εν λογω κυριος.
Πατηστε στο youtoube να δειτε του λογου το αληθες οπως και για του Μπασα Ντιγκινι Κουεστα Μπρουνο Γκαμα Μενεντεζ Γιουνες Ματιλλια κλπ.  Απο κλπ εχει μπολικο πραμα.
Ο Καρυπιδης εβαλε στοιχημα με τον εαυτο του να γυρισει το κοσμο στο γηπεδο και τα καταφερε.
Και τωρα που μιλαμε ψηνει παικτες για την Αρειαναρα του , για την Αρειαναρα μας.
Ειναι τρελος ο προεδρος.
Μην διστασετε να φωναξετε ΑΡΗΣ. 
Μεχρι τα ονειρα μας να παρουν εκδικιση. 
Ηρθε η ωρα λαε του ΑΡΗ να παρουμε αυτο που μας ανηκει κανονικα και με τον νομο.
Πιστευουμε στην ομαδα μας , στις δυνατοτητες της και ο χρονος θα μας δικαιωσει.
Ολα ειναι υπερ μας.  Ομαδα και λαος μαζι ομαδα και λαος ενα.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου