The road of the Live scores.


Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΡΗΣ VS ΠΑΟΚ.

Το πως μεγαλώσαμε και το πως μεγαλωνει η ''στρατια'' των φιλων - οπαδων του τρισενδοξου ΑΡΗ μας.
Μεγαλώσαμε με νταμπλ κάθε χρονο και τιτλους Ευρωπαϊκούς ενώ η Ελλαδα ζουσε και ανεπνεε σε ρυθμους Θεσσαλονικης , της αλλωτε Μητρόπολης του μπάσκετ.
Από τοτε περασαν χρονια πολλα και η Θεσσαλονικη χαρα ξανα δεν ειδε.
Προσπάθειες εγιναν πολλες όμως την μια χρονια η ομαδα ηταν στο Ζενιθ και την άλλη στο Ναδιρ.
Περασαν καποια χρονια από τοτε που ο ΠΑΟΚ ηταν με το ένα ποδι στην δευτερη κατηγορια και ο ΑΡΗΣ δεν τον ''εκτελεσε'' δινοντας τον την ευκαιρια να αναπνεει ''καθαρο΄΄ αερα.
Και να που φτασαμε στο Ναδιρ εφετος με τα προβλήματα να γινονται ολοένα και πιο δυσκολα , τεραστια και σχεδόν αδυνατα να διαχειριστουν παρα μονον από τους γνωστους επωνυμους Αρειαναρχες που και παλι γι ακομη μια φορα παρατασουν στηθη και σηκωνουν μανικια για δουλεια.
Φυσικα ο κοσμος , αυτος ο κοσμος που ποτε μα ποτε δεν σταματάει να είναι στο πλαι του Θεου του πολεμου.
Ποιος να περιμενε ότι σημερα ο ΑΡΗΣ μας θα εδινε ντέρμπι με τον μισητο του αντιπαλο τον αιωνιο του εχθρο για την σωτηρια του !
Ναι καλα ακουσατε.  Ντέρμπι σωτηριας με τον ΑΡΗ να θελει να το κερδισει ούτως ώστε να αισθάνεται κατά καποιο τροπο ασφαλης στην μεγαλη κατηγορια.
Ο Ν. Λασκαρης εκανε την ζημια αφου πατωσε οικονομικα και δεν μπορουσε να πληρωνει τις υποχρεώσεις του εναντι του συλλογου.   Κι αν καποιοι φωναζαν και εκρουαν το καμπανακι κινδυνου , αυτος διαλαλουσε στην T.V ακομη ότι προτίθεται να κανει τον ΑΡΗ μεγαλο και τρανο.
Ο χρονος κυλουσε και οι υποσχέσεις εμεναν στα συρτάρια , οι παικτες ενας ενας εφευγαν καθως αδυνατουσε να πληρωσει ο μεγαλομέτοχος και ο συλλογος εφτανε στο χειλος του γκρεμου.
Μεγαλος πολεμος από ολους ώστε να φυγει και να ατιμαστει ο ΑΡΗΣ.
Πριν λιγες ημερες η ΑΕΚ εχασε από τον Πανιωνιο και πλεον τα πραγματα είναι πολύ πολύ σοβαρα.
Κατατρεγμος μεγαλος με την σημερινη ημερα να εγκυμωνει κινδυνους καθως ο κοσμος πρεπει να είναι σημερα αν μη τι άλλο αψογος εναντι των ασπρόμαυρων που δεν το 'χουν σε τιποτε την τριχα να την κανουν τριχια.
Στις 18,30 στο Nick Galis Hall πρεπει να πατάξουμε τον αντιπαλο που περναει καλο φεγγαρι.
Η νικη επιτακτικη ο αγωνας μονόδρομος και το ροζ φυλλο αγωνα από τωρα στα δικα μας χερια.
Ο Παναγιώτης Γιαννακης που ολοι μας ειδαμε πως τον φερθηκαν με τον Φαρο στην Λαρισα οπου τον απεβαλλαν εν ριπη οφθαλμου χωρις να δωσει δικαίωμα θα είναι σημερα σε ανναμενα καρβουνα στηνοντας την ομαδα και ντοπαρωντας την καταλληλα για νικη και μονον νικη.
Με το καλο να τελειωσει με νικη ο αγωνας και εχουμε πολλα να πουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου