The road of the Live scores.


Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Το 2019 ειναι μια χρονια που σηματοδοτει την αντεπιθεση και παραλληλα την υλοποιηση των στοχων μας που δεν ειναι αλλοι απο την εξοδο της ομαδας στην Ευρωπη.
Μετα την αποχωρηση του Ερρερα απο τον παγκο του ΑΡΗ μας ηρθε η γνωστη μιρλα που μονον κακο κανει και διχαζει - χωριζει αντι να ενωνει τα σχεδια του καθε οπαδου - φιλαθλου της ομαδας.
Το κακο ειναι οτι εχει καει παμπολλες φορες οποτε ισως και γι' αυτο ειναι πλεον γκρινιαρης , απαιτητικος φωνακλας σπασικλας και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε.  Και εαν νομισετε οτι εχει αδικο ειστε ολοι γελασμενοι.    Ασχετα που στο τελος μονο κακο κανει ολο αυτο το τρουλουμπουκι που γινεται στο facebook π.χ κατηγορωντας τους παντες και τα παντα ισοπεδονωντας οτι παει να χτιστει απο ανθρωπους οι οποιοι προφανως και αγαπουν πλεον και την ομαδα και τον κοσμο.  
Ο κοσμος του ΑΡΗ ειναι δυσκολος και δεν εχει εμπιστοσυνη κανεναν.   
Η ομαδα πλεον ενισχυεται τον Ιανουαριο και δυναμωνει  ειναι προφανες .
Οι πολλοι τραυματισμοι παικτων μας εφεραν τον ΑΡΗ να μην μπορει να βρει λυσεις και να αναγκαστει να ενεργοποιησει ξανα τους παικτες τους οποιους ειχε ενημερωσει για αποδεσμευση.  
Με αλλα λογια το καραβι γλυτωσε απο την συντριβη σε τυχουσα προσκρουση στα βραχια.
Με τον ερχομο ικανων παικτων που ηρθαν τον Γεναρη η πιστη ειναι μεγαλη πλεον σε ολους μας οτι με τον Παντελιδη κοουτς θα αλλαξει αρδην η εικονα της ομαδας μας σαφως προς το καλυτερο την ωρα που εμεις πρεπει να ειμαστε στις κερκιδες δινοντας ωθηση την ομαδα να επανελθει σε αγωνιστικη ανοδο και να σκαρφαλωσει στην βαθμολογια κυνηγωντας την θεση που οδηγει στο ΟΥΕΦΑ.
Στην Λειβαδια η ομαδα και παλι μονη οπου αυτη την φορα ο Κομποτης ειναι αυτος που δεν μας δινει εισιτηρια ενω το ιδιο ΔΕΝ εκανε και με αλλες ομαδες (ΟΣΦΠ ΠΑΟΚ) λογου χαριν.
Το παιχνιδι ειναι δεν ειναι ευκολο ο ΑΡΗΣ μας καλειται να το παρει και να φυγει με 3 ποντους πασει θυσια και την Τεταρτη να παει στην Ξανθη να παρει επισης ενα θετικο αποτελεσμα ωστε να ανεβει κυριως ψυχολογικα οσο και βαθμολογικα.

Στο μπασκετ ερχεται σιγα σιγα η ηρεμια την ωρα που εζωναν φιδια την ομαδα που ''αγκαλιαζε'' τις τελευταιες θεσεις με τις συνεχομενες ηττες.
Η αλλαγη προπονητη ομως οφελεισε κατα τροπον τινα την ομαδα που βρηκε ρυθμο και καθαρισε παιχνιδια σαν ΑΡΗΣ δειχνοντας οτι η βλαβη απεκατεσταθη.
Το μπαν κραταει τον ΑΡΗ δεμμενο και δεν τον αφηνει να φτιαξει με ακομη καλυτερο υλικο την ομαδα που θα ειναι υπολογισιμη για την συνεχεια.   Με την μεταγραφη του Τολιοπουλου και μονον η ομαδα βρηκε χαρακτηρα και δειχνει οτι τουλαχιστον δεν θα εχει περιπετειες σαν αυτες που πριν τρεις εβδομαδες ειχε η ομαδα κινδυνευοντας ακομη και με υποβιβασμο.
Αλλοιμονο ο ΑΡΗΣ των 21 τιτλων , ο ΑΡΗΣ ολων των Ελληνων να παθει και αυτο.  Αλλοιμονο.
Ξερετε τι ειναι να παιζεις με Λαυριο και με ομαδες τετοιου μικρου βεληνεκους και να εχεις μεσα στο Nick Galis Hall το Αλεξανδρειο Μελαθρο με 5.500 χιλιαδες κοσμο;
Η τριχα σηκωνεται καγκελο καθως στις ωρες ευθυνης παντα ο κοσμος ειναι παρον και σηκωνει την ομαδα , την γιγαντωνει και την ωθει ξανα στις νικες , ξανα στις θεσεις που αρμοζει στα ματια ολων μας.

Αρειανε λαε να εισαι κοντα στην ομαδα τοσο σε ποδοσφαιρο , οσο και μπασκετ και να ξερεις οτι θα βρουμε τον δρομο των επιτυχιων ολοι μαζι ενωμενοι δυνατοι.
Ο Θεος του πολεμου εχει εμας τους πολεμιστες διπλα του και δεν φοβαται κανεναν.
Και βεβαια φτανει να καταλαβουν απαντες οτι ειμαστε διαβασμενοι απο τα λαθη του παρελθοντος.
Μην αποκαρδιωνετε τις προσπαθειες των ανθρωπων που εχουν αναλαβει τις τυχες της ομαδας μας.  Στηριξτε την προσπαθεια και δωστε δυναμη σε καθε τι που αφορα ΑΡΗ.
Την εφημεριδα μας π.χ την ''ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ '' το ραδιοφωνο μας το YELLOW RADIO ΤΑ γκρουπ στο facebook με θετικα σχολια και οχι με χλευασμους σε καθε αποτυχημενο αποτελεσμα.
Ο ΑΡΗΣ ειναι εδω , ειμαστε εμεις και ειναι τιμη μας να τον υπηρετουμε και να τον γιγαντωνουμε.

Μετα απο καιρο επανερχομεθα σε μια δυσκολη περιοδο κυριως για την πατριδα μας.
Και εδω βλεπουμε οτι εκ των εσω πεφτουν τα τειχη.  Οι 153 ψηφοι στο κοινοβουλιο μας , εδωσαν το ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανους.  Η Βορεια Μακεδονια ειναι γεγονος , ασχετα εαν κυνηγησουμε να αναστρεψουμε το δεδομενο.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι Ελληνικη και εχει για καμαρι της τον ΑΡΗ μας.

Καλο βραδυ και συγχωρεμενα.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου