The road of the Live scores.


Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ & ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ(;) ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ....................

Στην φωτο ειναι οι ομαδες που θα αντιμετωπισει ο ΑΡΗΣ μας στην Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Προχωρημενες επαφες που δεν ξερουμε βεβαια εαν θα καταληξουν θετικα για την ομαδα μας με τους παικτες αυτους που δειχνουν σιγουρο οτι θα βοηθησουν - δεσουν σημαντικα την αμυντικη διαταξη.
Βαδιζουμε ολοενα προς την τελικη ευθεια οσον αφορα τους παικτες που θα εμπεριελθουν στην ομαδα μας ωστε να παμε εκ του ασφαλους στην Α' Εθνικη κατηγορια.
Ο Λοραν Ντισο (Γαλλος αντζεντης) ειναι ηδη στην χωρα του οπου συνομιλει με παικτες και θελει να φερει ονοματα ωστε ο Αναστοπουλος να μπορει να διαλεξει και να στελεχωσει ακομη και με ανεση το ροστερ της ομαδας μας.
Την Τριτη θα εχουμε πιο πληρη εικονα σχετικα με τους ξενους παικτες που θα μπουνε στο κιτρινο γραναζι της μηχανης.
Θεσεις που ποναει η ομαδα εξεταζει με προσοχη και ειναι αυτες κυριως μεσοεπιθετικα ενω πρεπει να υπαρξει και επιτελικος μεσος.   Ολα αυτα απο την Τριτη και χωρις αγχος!
Συγκροτήθηκε εξ' άλλου σε σώμα, ενώπιον συμβολαιογράφου, η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της νέας ΠΑΕ Άρης.
Για Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο στενός συνεργάτης του Θόδωρου Καρυπίδη, Σίμος Ορφανίδης, για αντιπρόεδρος, ο Νίκος Αγραφιώτης (ταμίας του ΑΣ Άρης) και για μέλη οι Ηλίας Κουσουνάδης, Κώστας Χατζής, Παναγιώτης Μαστροθύμιος. Επρεπε να γίνει αυτό ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την σύσταση της νέας ΠΑΕ.
Στα ευκολα ΑΡΗΣ στα δυσκολα ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ !  !  !  !  !  !  !  !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου