The road of the Live scores.


Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΝΩΝΕΙ......................................

Καταλυτικη ημερομηνια η 23η Ιουλιου οπου η καρδια του Θεου ΑΡΗ θα χτυπαει σε ρυθμους Κολομπιανο στην Καρταχενα με την στηριξη και την δυναμικη του Δωρη.
Ενος ανθρωπου που ετρεξε σε ολη την Ευρωπη οπου αγωνιστηκε ο Θεος μας ο ΑΡΗΣ και τον δοξασε με ολο του το ειναι.
Σου στελνουμε το φιλαρακι μας (σου) να βγαλετε γουστα και να χαρειτε στιγμες να θυμηθητε ιστοριες και να μιλησετε για τα παντα ολα.
Θα ηταν το καλυτερο να ερχομασταν με ναυλωμενο τσαρτερ η ακομη ακομη και με τον Λελο τον φιλο μας το παοκτσακι που με το πλατυ του χαμογελο παραδεχεται τις ολοενα αυξανομενες αδικιες εις βαρος του ενδοξου συλλογου μας.
Να περασετε ομορφα και σας αναμενουμε στην Θεσσαλονικη με τιμες αρχηγου κρατους καθως θα κινησω κιτρινες ανθοδεσμες και κοσμο αρκετο κατα την αφιξη σου οποτε ερθεις να μας δεις εστω για λιγο χρονικο διαστημα.
Να εισαι ευλογημενος απο τον Θεο και να δινεις της γνωσης το φως στους Κολομβιανους ακομη και με τις γαστρονομικες γευσεις.   Παρεπιπτοντως το τζατζικι αγαπηθηκε και προτιμαται ολοενα.
Απο τον SIMOSSHOW με αγαπη , καλα να περασετε και αναμενουμε πλουσια δραστηριοτητα στις ημερες που θα ανταμωσετε και θα ειστε μαζι.
*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου