The road of the Live scores.


Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΟΚΕ ΚΑΙ ΤΑΤΟ Ο ΑΝΑΣΤΟ ...............................

Στις διαφορες ομαδες του ΑΡΗ μας στο Facebook ο καθενας γραφει για τους παικτες αυτους που λεγεται οτι θα αποτελεσουν παρελθον απο την ομαδα μας στην Β' Εθνικη τη ταξει κατηγορια της χωρας μας οπου θα αγωνιζεται ο Θεος του πολεμου.
Καποιοι ευχαριστουν ηδη για την πολυτιμη βοηθεια τους τους Κοκε και Τατο καποιοι απαξιουν εντελως την προσφορα τους αλλοι παλι λενε οτι ο χοντρος δεν μπορει να βοηθησει καν και ο κοντος ειναι πια λιγος για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ.
Προσωπικη μου γνωμη οτι δεν θα δουμε πολλες αλλαγες σχετικα με τις ομαδες που θα μας κοντραρουν και οτι ο Τατος κυριως χρειαζεται στην ομαδα ωστε να την κατευθυνει με τον τροπο παιχνιδιου του και ο Κοκε με τις καθετες του παρτο βαλτο να ειναι ο εμπνευστης των επιθεσεων οταν θελουμε να βαλουμε την μπαλα στο πλεκτο.
Οπως καταλαβαινετε ειμαι υπερ της συνεχισης και των δυο στην ομαδα μας και οτι χωρανε ανετοτατα στην μηχανη που ετοιμαζει ο μουστακιας.
Πρεπει ομως να καταλαβουμε τοσο ολοι εμεις οσο και οι φιλαθλοι μας οτι τα πλανα της νεας ομαδας με τις διορθωτικες κινησεις ενισχυσης του ροστερ τις κανει ο προπονητης.
Εαν ο Αναστοπουλος δεν θελει Τατο και Κοκε οφειλουμε να δεχτουμε οτι ετσι πρεπει να γινει.
Επαναλαμβανω οτι θελω και τους δυο στην ομαδα οπως και τους Χαβιτο Καμπορα κ.λ.π ομως εμενα ποιος με λογαριαζει;   Τι ειμαι εγω;  Η δουλεια μου ειναι στην κερκιδα και να βοηθαω στο κομματι αυτο δηλ. με στηριξη διαρκειας με αγαπη και με γνωμονα το συμφερον και μονον της ομαδας που αγαπαω και εχει τον Θεο στο στηθος.
Περιμενουμε την αποφαση των δυο , αυτων που οντως μας καιει ειτε αρνητικα ειτε θετικα.
Κυριως ομως περιμενουμε με αγωνια τα πρωτα ονοματα που θα κλεισουν στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας για την καινουρια χρονια ωστε να δουμε κατα ποσο θα ειναι εφικτο να ανεβουμε χωρις προβλημα πια στην Α' Εθνικη.
Χαλαρα και δεν μασαμε πια.
Ο ΑΡΗΣ θα πρεπει συντομα να δειξει νεο προσωπο και να αρεσει κιολας σε εμας.
Κακα τα ψεμματα ειμαστε πολυ δυσκολοι φιλαθλοι ομως υπαρχει δικαιολογια.
Ο φοβος ειναι μεσα μας και δεν πρεπει να επαναληφθουν λαθη του παρελθοντος.
Μπηκαμε στον σωστο τον δρομο με νοικοκυρεμενες κινησεις που δειχνουν οτι ειναι θεμα χρονου η ανοδος μας.
Προχωραμε ενωμενοι δυνατοι και αδιασπαστοι....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου