The road of the Live scores.


Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,2 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΣ.

Οτι ειπε το εκανε , οτι λεει συνεχιζει να το πρατει και προχωραει συνεχιζει.
Ξερετε , ολα τα ραδια της πολης μας συνεχως διαλαλουσαν στα ερτζιανα οτι στο τελος δεν θα βαλει ουτε Ευρω οτι ειναι αφραγκος οτι χρωσταει οτι οι επιχειρησεις του πανε χαλια κ.λ.π. κ.λ.π.
Η αγωνια σου απλε οπαδε οργανωμενε φιλαθλε εφτασε στα υψη και ολοι μας ειμασταν καρφωμενοι στο κιτρινο μας ραδιοφωνο (YELLOW RADIO) και στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης για να μαθουμε αμεσα τα ευχαριστα η ακομη ακομη κατ' οπως διατυμπανιζαν ακομη και τα δυσαρεστα.
Το νεο δεν αργησε να κυκλοφορησει.   Η χαρα μας ; απεριγραπτη και με το δικαιο του ο καθε απλος ΑΡΕΙΑΝΟΣ ηθελε να πει μια κουβεντα στον αερα της πολης.
Να ευχαριστησει τον δικο μας Θοδωρο (Καρυπιδη) και να υποσχεθει οτι αμεσα θα εχει εκτος του μπασκετ το διαρκειας του ποδοσφαιρου στο τσεπακι την επομενη κιολας ημερα.
Γενικος ξεσηκωμος αναμενεται με τον κοσμο αυτην την φορα να παιρνει την σκυταλη και να κανει το δευτερο βημα.
Το χρεος μας ειναι κοντα στην ομαδα με στηριξη μεσω διαρκειας αυτην την ωρα που ετοιμαζεται ο ΑΡΗΣ της Β' Εθνικης.   Και λεμε ετοιμαζεται γιατι αρχιζουν πλεον οι μεταγραφικες κινησεις οπου θα πρεπει να δωσουμε μαχη για να κανουμε (ολοι μαζι) τον ΑΡΗ μας ασυναγωνιστο να περασει με μια ανασα την κατηγορια αυτη και να παει στα γνωριμα του μονοπατια την επομενη χρονια αυτα της Ευρωπης και εκει να δειξει ποιος και ποιοι ειμαστε.
Η οικογενεια του ΑΡΗ εχει αποβαλλει πλεον το αγχος και κραταμε οτι αυτο το καλοκαιρι θα το απολαυσουμε επιτελους μετα απο καιρο χωρις σκασιλες και μαυριλες.
Μαγιω ανιηλιακο γυαλια ηλιου και την κιτρινη πετσετα με τον Θεο μας ΑΡΗ να βγαζει ματια στις ξαπλωστρες σε παραλιες περι οπης.
Συμφωνα λοιπον με την επισημη ενημερωση που εχουν τα μελη της πενταμελους επιτροπης εχουμε υπερκαλυψη του μετοχικου κεφαλαιου με ενδειξη οτι μπηκαν πανω απο 1.200.000 Ευρω και πως την Δευτερα θα ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε απο την Τραπεζα Πειραιως αναλυτικα ποσα χρηματα εχει βαλει ο καθενας αλλα και το ποσοστο που αναλογει στον καθε καταθετη.
Απο 'δω και μπρος θα δουμε ποιοι θα αφησουν τον ΑΡΗ μας ενω κατοπιν λοιπον θα αρχισει ο προγραμματισμος για τον καταρτισμο του ροστερ.  
Οσοι μεινουν θα αποτελεσουν τον κορμο της νεας ομαδας που θα δημιουργηθει απο τις μεταγραφες που θα ερθουν.
Ο Νικολας ο Αναστοπουλος καλειται να προχωρησει τρενο την ομαδα στην Α' Εθνικη κατηγορια.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΡΕΙΑΝΑΚΙΑ τιμια και δοξασμενα οσο και περηφανα .

ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου