The road of the Live scores.


Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Ολυμπιακός - Άρης 76-64 (Full Game) Basket League 11η αγ. {24/12/2015}

ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ( VIDEO ) ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ 4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΟΣΦΠ.


Με προηγουμενο στο ημιχρονο τον ΑΡΗ μας επι του Ολυμπιακου ο καθενας μας εβαζε ιδεες και πιστευε στην μεγαλειωδη νικη που θα τρανταζε πλεον τα θεμελια του Ελληνικου μπασκετ ετσι οπως εχει διαμορφωθει τα χρονια αυτα που διανυουμε.
Με τις δυο ομαδες κοντα κοντα ποντο ποντο μπηκαμε αισιως στο τελευταιο δεκαλεπτο οπου βοηθησε η διαιτησια τον Ολυμπιακο να μην χασει.  Σε αυτο βεβαια συνεβαλε και η κακη λειτουργια της ομαδας μας οπου κυριως με αστοχα σουτ και κακες επιλογες << αφησαν >> το παιχνιδι να φυγεια απο τα χερια μας.
Η ολη προσπαθεια τωρα εστιαζεται με τον Παναθηναικο στην Αθηνα και παλι οπου καλουμαστε να δειξουμε αν μπορουμε να παρουμε την προκριση για τον μεγαλο τελικο κυπελου μπασκετ.
Τα παντα ειναι ετοιμα ενω χρειαζεται αυτοσυγκεντρωση ηρεμια ψυχραιμια και καταθεση ψυχης - καρδιας.
Ο λαος ετοιμος η ομαδα ετοιμη η ωρα εφτασε λεμε εμεις.
Τα παντα ετοιμα λοιπον για να παρουμε την προκριση μεσα στο σπιτι επι ενος αξιολογου και μεγαλου αντιπαλου.
Με ολες μας τις δυναμεις να αποδειξουμε οτι η ωρα εφτασε οντως και απο 'δω και μπρος ολα κινουνται ξανα απο την αρχη.
ΑΡΗ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΜΟΥ.............................



Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΓΚΑΖΙΑ ΤΟ 5-0 ( VIDEO ) ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ.

Σε ενα ματς που δεν αντεχει κριτικης ο ΑΡΗΣ μας εκανε το 5-0 χωρις γκαζια και ηταν σαν σε προπονηση.
Αποντος του κοσμου του λοιπον (3.000 περιπου) πετυχε πεντε γκολ ενω θα μπορουσε κι' αλλα ασφαλως , ομως σταματησε εκει μιας και τον ενδιεφερε το τριποντο και η αποσταση που μεγαλωσε ξανα απο τον δευτερο Νεστο που ηττηθηκε με 2-0 απο τον Εορδαικο.
Δοκαρι και αουτ στο 16' απο τον Κυβελιδη απο σεντρα του Ποι και στο 19' ο Κυβελιδης αντι να πλασαρει σε θεση τετ-α-τετ τον τερματοφυλακα του Εβρου Σουφλιου εβγαλε μπαλια στον Κοκε οπου σε θεση παρε - βαλε εκανε με ψυχραιμο πλασε το 1-0 απο το κεντρο της αμυνας.
Με δευτερο δοκαρι του Ν'λουντουλου και αστοχο τον Κυβελιδη στην επαναφορα περασε η φαση και παρεμεινε το 1-0.
Με σεντρα του Ν'λουντουλου και γκολ απο τον Κυβελιδη στο 35' εγινε το 2-0 απο κοντα ενω στο 38' ο Κοκε σεντραρε και ο Κυβελιδης και παλι εκανε με κεφαλια το 3-0.   Το 45'λεπτο θα μπορουσε να κλεισει με 4-0 οταν σουτ του Κυβελιδη απεκρουσθηκε εξοχα απο τον αντιπαλο τερματοφυλακα.
Ακυρωθεν γκολ ειχαμε με  τον Σαμαρα να ειναι σε θεση οφσαιντ και καθως η ωρα περνουσε χωρις ιδιαιτερη απειλη του ΑΡΗ καθως δεν μπορουσε να διασπασει την αμυντικη γραμμη του Σουφλιου ηρθε το 75' οταν ο Τατος εβγαλε μπαλια θαυμα στον Ποι που απο θεση μεσα δεξια ευστοχησε κανοντας το 4-0.
Το πεμπτο γκολ πετυχε με κεφαλια καρφωτη ο Κωνσταντινιδης μετα απο σεντρα του Μελισσα στο 87' ενω στο τελος ακριβως ο Μελισσάς ειχε δοκαρι στην προσπαθεια του να μεγαλωσει κι' αλλο το σκορ υπερ των κιτρινων.
Στην βαθμολογια ο ΑΡΗΣ εχει 43 βαθμους και ο δευτερος Νεστος Χρυσουπολης με 33 βαθμους δειχνει οτι δεν μπορει να ακολουθησει καθως η διαφορα μεγαλωνει και παλι (+10).
Δειτε τα γκολ σε βιντεο που ακολουθει..........................

* *ΑΡΗΣ VS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 82 - 50. ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ( VIDEO ).

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΠΑΝΒΙΤ 72 - 53.

Ο νόμος του Παλαι ισχυει και καθως φαινεται θα ισχυει για μια ζωη.
Ηρθαν θαρρεις και με τους διαιτητες οι Τουρκοι εγω αλλη εξηγηση ΔΕΝ δινω.   Σκληρα φαουλ εις βαρος της ομαδας μας οταν το σκορ ηταν φιφτι φιφτι τα καταπιναν και εξοργιζαν τον λαο στος κερκιδες που εβραζε απο οργη βλεποντας την αδικια να προδιαγραφεται.   Και τοτε ηταν που πατησε γκαζι ολη η ομαδα μαζι συν του γεγονοτος που οι Τουρκοι δεν μπορεσαν να αυτοσυγκεντρωθουν και να μπουνε πλεον στο παιχνιδι και αυτο γιατι ολο το Παλαι ορθιο εν χορω ωθουσε τον ΑΡΗ μας στην πρωτη θεση του ομιλου κανοντας υγιεινο περιπατο οσο η ωρα τελειωνε και το ματς ειχε πλεον κριθει.
Ναι , αυτος ο ΑΡΗΣ δικαιουται να ονειρευεται οτι καλυτερο μπορει , μα το ιδιο και ολοι εμεις οι χιλιαδες οπαδοι που αρχιζουμε να πλαθουμε ονειρα που μπορουν πλεον να πραγματοποιηθουν.
Δεν ξερω εαν η προσθηκη καποιου καινουριου παικτη μπορεσει να δυναμωσει κι' αλλο την ομαδα μας , ξερω ομως οτι ετσι οπως ειναι ο αυτοκρατορας μπορει να << τσαλακωσει >> το οποιονδηποιτε αντιπαλο μεσα - εξω.
Επιτακτικα οι φιλαθλοι ζητουσαν την νικη επι του γιγαντιου Παναθηναικου μεσα στην Αθηνα για το κυπελο Ελλαδας και φανταστειτε να παμε τελικο με τον παοκ.   Βαλτε μας και μεσα στην τουμπα να παιξουμε , οπου μα οπου θελετε.
Ο ΑΡΗΣ προ των πυλων λοιπον για επιτυχιες που θυμιζουν το ενδοξο μας παρελθον.
Η καλυτερη ομαδα του περασμενου (20ου) αιωνα ειναι και παλι εδω.   Ο κος Λασκαρης ειναι μπροσταρης αυτης της προσπαθειας και εχει στο πλευρο του τους παντες και τα παντα.   Ολη η οικογενεια του ΑΡΗ ειναι παρουσα με τον κοσμο διπλα ενεργο και δυνατοτερο οσο ποτέ αλλωτε κυριως αυτα τα τελευταια χρονια της πελματωδους καταστασης που βιωναμε.
Οτι και να πει κανεις γι' αυτην την αμυνα θα ειναι λιγο ενω να πουμε την πασα αληθεια με την απουσια του Ξανθοπουλου ειχαμε φοβιες ως προς την λειτουργια αυτης.   Οι Τουρκοι εμειναν στους 53 ποντους και το ματς εγειρε υπερ μας.  Η επιθετικη μας δε λειτουργια με παικτες ζογκλερ εδωσεε και την εκταση του σκορ φτανοντας τους ακομη και στους 21 ποντους , για να κλεισει ο αγωνας με το καταπληκτικο 72-53.
Το καλυτερο γηπεδο της Ευρωπης με τον λαο να μην σταματαει δευτερολεπτο μιλησε και παλι.
ΑΡΗΣ: Δήμας, Πελεκάνος, Φλιώνης 2, Γουάιτ 12 (3/3δπ., 2/5τρ., 8ρ., 2ασ.), Γουότερς 6 (2/3τρ., 3ρ., 8ασ., 2κλ.), Δίπλαρος, Ζάρας 5 (1), Χάγκινς 12 (6/12δπ., 9ρ., 2κοψ.), Κοέν 10 (3/4β., 2/6δπ., 1/3τρ., 7ρ.), Μούρτος 5 (4ρ.), Σίμτσακ, Μακ Νιλ 20 (2/3β., 3/13δπ., 4/5τρ., 6ρ., 2ασ.).
ΜΠΑΝΒΙΤ: Ουλουσόι 2, Φόρτσον 8 (6ρ., 5ασ., 3κλ.), Τζόνσον 20 (2), Σλότερ 2, Γκετσίμ 4, Σίμονς, Βίντμαρ 6 (8ρ.), Μοερμάν 6 (2), Αλτούνμπεϊ, Γιλντιρίμ, Γιλμάζ, Καρμάικλ 5.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΣΑΝ ΑΕΡΑΣ ΠΕΡΑΣΕ (VIDEO) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

Εκτη νικη του ΑΡΗ με 67-77 επι της Στεουα και προκριση.
Δειτε ολοκληρο τον αγωνα με την συγκλονιστικη παρουσια 250 φιλαθλων του αυτοκρατορα που εκαναν αισθητη την παρουσια τους και εδωσαν ωθηση στους παικτες του Θεου του πολεμου.
=========================================
=========================================

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΑΡΗΣ VS ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ 76-70.

Δειτε ξανα ολον τον αγωνα του ΑΡΗ μας επι της ισχυροτατης Ουνικς Καζαν.
Ο αντιπαλος υποκιπτει στην ανωτεροτητα τοσο της ομαδας μας οσο και του ανυπερβλητου λαου της που προκαλει συνεχως τον θαυμασμο απο τα μεσα μαζικης ενημερωσης ολης της Ευρωπης.
Αυτη η φανελα με τα δυο (2) αστερια ραμμενα επανω της μπορει να τα βαλει με τον οποιονδηποτε κυριολεκτικα.
Αυτος ο λαος δε , μπορει να εχει συνεχως στις πλατες του το αρμα και να το προχωραει στις νεες διακρισεις που ερχονται επι εποχης εξιγυανσης επι εποχης Λασκαρη και μαλιστα διαφαινεται οτι εχει ξεκινησει η αναγνωριση απο τους αντιπαλους που ομολογουν οτι ο αυτοκρατορας επανηλθε.
Ομαδα οικογενεια ο ΑΡΗΣ μας προσπαθει σε ολον τον αγωνα με αυτο το μπατζετ των 800.000 Ευρω προχωραει και δεν καταλαβαινει τιποτε.
Η χρονια κυλαει υπεροχα και απο του χρονου καλως εχοντων των πραγματων θα ανεβει ο πηχυς και θα μεγαλωσουν σαφως οι απαιτησεις μιας και ειναι δεδομενο οτι η οικονομικη υπερβαση θεωρειται επιβεβλημενη και για πολλους δεδομενη.
Τα 8 - 10 εκκατομυρια Ευρω δεν μπορεσαν να ανταγωνιστουν να επιβληθουν να νικησουν την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας.
Δειτε τον αγωνα ξανα και απολαυστε την εικονα της κερκιδας που θυμιζουν στιγμες του ενδοξου παρελθοντος.