The road of the Live scores.


Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΓΚΑΖΙΑ ΤΟ 5-0 ( VIDEO ) ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ.

Σε ενα ματς που δεν αντεχει κριτικης ο ΑΡΗΣ μας εκανε το 5-0 χωρις γκαζια και ηταν σαν σε προπονηση.
Αποντος του κοσμου του λοιπον (3.000 περιπου) πετυχε πεντε γκολ ενω θα μπορουσε κι' αλλα ασφαλως , ομως σταματησε εκει μιας και τον ενδιεφερε το τριποντο και η αποσταση που μεγαλωσε ξανα απο τον δευτερο Νεστο που ηττηθηκε με 2-0 απο τον Εορδαικο.
Δοκαρι και αουτ στο 16' απο τον Κυβελιδη απο σεντρα του Ποι και στο 19' ο Κυβελιδης αντι να πλασαρει σε θεση τετ-α-τετ τον τερματοφυλακα του Εβρου Σουφλιου εβγαλε μπαλια στον Κοκε οπου σε θεση παρε - βαλε εκανε με ψυχραιμο πλασε το 1-0 απο το κεντρο της αμυνας.
Με δευτερο δοκαρι του Ν'λουντουλου και αστοχο τον Κυβελιδη στην επαναφορα περασε η φαση και παρεμεινε το 1-0.
Με σεντρα του Ν'λουντουλου και γκολ απο τον Κυβελιδη στο 35' εγινε το 2-0 απο κοντα ενω στο 38' ο Κοκε σεντραρε και ο Κυβελιδης και παλι εκανε με κεφαλια το 3-0.   Το 45'λεπτο θα μπορουσε να κλεισει με 4-0 οταν σουτ του Κυβελιδη απεκρουσθηκε εξοχα απο τον αντιπαλο τερματοφυλακα.
Ακυρωθεν γκολ ειχαμε με  τον Σαμαρα να ειναι σε θεση οφσαιντ και καθως η ωρα περνουσε χωρις ιδιαιτερη απειλη του ΑΡΗ καθως δεν μπορουσε να διασπασει την αμυντικη γραμμη του Σουφλιου ηρθε το 75' οταν ο Τατος εβγαλε μπαλια θαυμα στον Ποι που απο θεση μεσα δεξια ευστοχησε κανοντας το 4-0.
Το πεμπτο γκολ πετυχε με κεφαλια καρφωτη ο Κωνσταντινιδης μετα απο σεντρα του Μελισσα στο 87' ενω στο τελος ακριβως ο Μελισσάς ειχε δοκαρι στην προσπαθεια του να μεγαλωσει κι' αλλο το σκορ υπερ των κιτρινων.
Στην βαθμολογια ο ΑΡΗΣ εχει 43 βαθμους και ο δευτερος Νεστος Χρυσουπολης με 33 βαθμους δειχνει οτι δεν μπορει να ακολουθησει καθως η διαφορα μεγαλωνει και παλι (+10).
Δειτε τα γκολ σε βιντεο που ακολουθει..........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου