The road of the Live scores.


Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΠΑΝΒΙΤ 72 - 53.

Ο νόμος του Παλαι ισχυει και καθως φαινεται θα ισχυει για μια ζωη.
Ηρθαν θαρρεις και με τους διαιτητες οι Τουρκοι εγω αλλη εξηγηση ΔΕΝ δινω.   Σκληρα φαουλ εις βαρος της ομαδας μας οταν το σκορ ηταν φιφτι φιφτι τα καταπιναν και εξοργιζαν τον λαο στος κερκιδες που εβραζε απο οργη βλεποντας την αδικια να προδιαγραφεται.   Και τοτε ηταν που πατησε γκαζι ολη η ομαδα μαζι συν του γεγονοτος που οι Τουρκοι δεν μπορεσαν να αυτοσυγκεντρωθουν και να μπουνε πλεον στο παιχνιδι και αυτο γιατι ολο το Παλαι ορθιο εν χορω ωθουσε τον ΑΡΗ μας στην πρωτη θεση του ομιλου κανοντας υγιεινο περιπατο οσο η ωρα τελειωνε και το ματς ειχε πλεον κριθει.
Ναι , αυτος ο ΑΡΗΣ δικαιουται να ονειρευεται οτι καλυτερο μπορει , μα το ιδιο και ολοι εμεις οι χιλιαδες οπαδοι που αρχιζουμε να πλαθουμε ονειρα που μπορουν πλεον να πραγματοποιηθουν.
Δεν ξερω εαν η προσθηκη καποιου καινουριου παικτη μπορεσει να δυναμωσει κι' αλλο την ομαδα μας , ξερω ομως οτι ετσι οπως ειναι ο αυτοκρατορας μπορει να << τσαλακωσει >> το οποιονδηποιτε αντιπαλο μεσα - εξω.
Επιτακτικα οι φιλαθλοι ζητουσαν την νικη επι του γιγαντιου Παναθηναικου μεσα στην Αθηνα για το κυπελο Ελλαδας και φανταστειτε να παμε τελικο με τον παοκ.   Βαλτε μας και μεσα στην τουμπα να παιξουμε , οπου μα οπου θελετε.
Ο ΑΡΗΣ προ των πυλων λοιπον για επιτυχιες που θυμιζουν το ενδοξο μας παρελθον.
Η καλυτερη ομαδα του περασμενου (20ου) αιωνα ειναι και παλι εδω.   Ο κος Λασκαρης ειναι μπροσταρης αυτης της προσπαθειας και εχει στο πλευρο του τους παντες και τα παντα.   Ολη η οικογενεια του ΑΡΗ ειναι παρουσα με τον κοσμο διπλα ενεργο και δυνατοτερο οσο ποτέ αλλωτε κυριως αυτα τα τελευταια χρονια της πελματωδους καταστασης που βιωναμε.
Οτι και να πει κανεις γι' αυτην την αμυνα θα ειναι λιγο ενω να πουμε την πασα αληθεια με την απουσια του Ξανθοπουλου ειχαμε φοβιες ως προς την λειτουργια αυτης.   Οι Τουρκοι εμειναν στους 53 ποντους και το ματς εγειρε υπερ μας.  Η επιθετικη μας δε λειτουργια με παικτες ζογκλερ εδωσεε και την εκταση του σκορ φτανοντας τους ακομη και στους 21 ποντους , για να κλεισει ο αγωνας με το καταπληκτικο 72-53.
Το καλυτερο γηπεδο της Ευρωπης με τον λαο να μην σταματαει δευτερολεπτο μιλησε και παλι.
ΑΡΗΣ: Δήμας, Πελεκάνος, Φλιώνης 2, Γουάιτ 12 (3/3δπ., 2/5τρ., 8ρ., 2ασ.), Γουότερς 6 (2/3τρ., 3ρ., 8ασ., 2κλ.), Δίπλαρος, Ζάρας 5 (1), Χάγκινς 12 (6/12δπ., 9ρ., 2κοψ.), Κοέν 10 (3/4β., 2/6δπ., 1/3τρ., 7ρ.), Μούρτος 5 (4ρ.), Σίμτσακ, Μακ Νιλ 20 (2/3β., 3/13δπ., 4/5τρ., 6ρ., 2ασ.).
ΜΠΑΝΒΙΤ: Ουλουσόι 2, Φόρτσον 8 (6ρ., 5ασ., 3κλ.), Τζόνσον 20 (2), Σλότερ 2, Γκετσίμ 4, Σίμονς, Βίντμαρ 6 (8ρ.), Μοερμάν 6 (2), Αλτούνμπεϊ, Γιλντιρίμ, Γιλμάζ, Καρμάικλ 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου