The road of the Live scores.


Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ Η ΑΝΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

Συνεχιζονται σε αμειωτους ρυθμους οι κοινητοποιησεις του λαου του ΑΡΗ εναντια στην αδικια απο το κατεστημενο και το καρεκλοκενταυρο κρατος των Αθηνων.
Ολα οσα ελεγαν το τελευταιο διαστημα και καθησυχαζαν (κοιμιζαν) τον λαο του ΑΡΗ ηταν ολα μα ολα παντελως ψεμματα μιας και ο ΑΡΗΣ μας με τροχοπεδη παραμενει στην... ακουσον ακουσον Γ' Εθνικη κατηγορια.
Ειναι λυπηρο , ομως η ΕΡΤ 3 ηταν απουσα απο ολη αυτη την κοινητοποιηση ενος κουρασμενου , οσο και πληγωμενου λαου σαν αυτου του υπερηφανου και μαχομενου ΑΡΗ.
Πορεια σε ολη την πολη θαρρεις πιθαμη προς πιθαμη εκαναν οι 4.000 φιλοι οπαδοι οπου φωναξαν και συστρατευτηκαν εναντια στην ηδη προδιαγραφομενη αδικια.
Οταν ολοι εμεις ημασταν στο πλευρο της ΕΡΤ 3 εν οσω περνουσαν δυσκολες ωρες οταν και ειχε μπει λουκετο βοηθουσαμε με τον τροπο μας να ανοιξει ξανα η κρατικη τηλεοραση.   Ηρθε ομως η ωρα που η ΕΡΤ 3 γυρισε την πλατη στο μεγαλο αυτο προβλημα στο μεγαλο αυτο σκανδαλο της ενδοξης ομαδας της Μακεδονιας.
Οι ωρες ειναι ιδιαιτερα δυσκολες και κρισιμες για το ποδοσφαιρικο τμημα και το κακο ειναι οτι δεν ΔΕΝ βοηθαει κανενας.   Υπαρχει μεθοδευση ειναι ορατο πλεον αφανισμου (;) της ομαδας μας.
Ο λαος λοιπον πηρε τρην σκυταλη και με τις οσες δυναμεις που του μενουν προσπαθει εστω και αυτην την υστατη ωρα να επαναφερει την ομαδα στα μονοπατια της ανοδου και να σωσει οτι εχει απομεινει απο την επιθεση που δεχεται αυτος ο συλλογος απο τους διαφορους επικινδυνους που κατ' εμας εκτελουν εντολες με σαφη οδηγια αφανισμου του ΑΡΗ μας.
Κατω απο αυτες τις συνθηκες η Θεσσαλονικη ολη εζησε τον παλμο των κιτρινων που βροντοφωναξε προς πασα κατευθυνση κατα της αδθικιας και εδωσε μηνυμα οτι δεν θα περασει η τοσο μεγαλη και πρωτοφανη αδικια εις βαρος της ομαδας της καρδιας μας.
Παραγοντες και ποδοσφαιριστες του ΑΡΗ μας εδωσαν το παρον τους ( Ν' λουντουλου Καπνιδης Κωνστ/δης ) στην προσπαθεια που κανει ο ΑΡΗΣ μας ωστε να περασει στο κατωφλι της Β' Εθνικης και να συνεχισει οχι μονον με ονειρα αλλα σε αληθινες οσο και υγιεις απο 'δω και μπρος βασεις καθως πιστευουμε οτι υα προβληματα αρχιζουν να λυνονται την ιδια ωρα που πηγαν να γεννηθουν.
Ολοι μας με ολοκληρο μας το ειναι ειμαστε και θα ειμαστε κοντα στην ομαδα κοντα στην αληθινη - παντοτινη αγαπη μας της πολης ολης.
Το καλοκαιρι τελειωσε και η αντεπιθεση μολις εχει αρχισει. . . . . . . . . . . , . . . . . . . . .

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ.

Ο Γιωργος Γκιρτζικης επιβεβαιωνει οτι πλεον οι δευτεραθλητες της Γ' Εθνικηςε κατηγοριας θα παρουν την ανοδο στην Β' Εθνικη κατηγορια , την γνωστη μας Φουτμπολ λιγκ.
Αναλυτικα τα οσο δηλωσε και μας αφορουν ιδιαιτερα.

Για τις ομάδες που θα ανέβουν στη κάθε κατηγορία:
«Τα έχω πει πάρα πολλές φορές και δυστυχώς κάποια
πράγματα διαστρεβλώνονται πολλά στην πορεία.
Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος και θα τον ακολουθήσουμε. Δυστυχώς υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να καταλήξουν κάπου. Με το καλό πρέπει να τελειώσει η επικύρωση στη Σούπερ Λιγκ, να δούμε στη Φούτμπολ Λιγκ πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή και έχουμε πάρει μια απόφαση πως το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας θα γίνει με 20 ομάδες. Στην συνέχεια, ερχόμαστε στους δευτεραθλητές της Γ’ κατηγορία που από τα γραφόμενα φαίνεται πως ενδιαφέρονται για την άνοδο.
Όταν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο από κατηγορία σε κατηγορία μπορούν να προσφύγουν στα δικαιοδοτικά όργανα και θα δούμε που θα μας οδηγήσουν. Θέλουμε να έρθουν ομάδες στο πρωτάθλημα και να είναι ισχυρές. Δεν είμαστε εχθροί και θέλουμε ένα ποδόσφαιρο δυνατό και ανθρώπους που θα ενισχύσουν το άθλημα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα προϊόν, πρέπει να το προστατεύουμε και στη δεξαμενή από όπου πίνουμε νερό, δεν πρέπει να ρίχνουμε δηλητήριο. Πρέπει όλοι μαζί να προστατεύουμε το άθλημα που αγαπάμε πάση θυσία. Υπηρετώ το ποδόσφαιρο πάρα πολλά χρόνια, το έζησα και το αγαπώ».
Για την περίπτωση που κάποιες ομάδες από τις δευτεραθλήτριες της Γ’ δεν θέλουν να συμμετέχουν στα μπαράζ:
«Αν κάποιες ομάδες δεν θέλουν να πάρουν μέρος θα το πούνε από μόνες τους και θα μας διευκολύνουν. Αλλιώς θα γίνουν μπαράζ μετά από απόφαση της εφέσεων. Θα ακολουθηθεί ο νόμος και δεν έχουμε καμία σκοπιμότητα. Θα χαρούμε να έρθουν άνθρωποι με λεφτά στο ποδόσφαιρο και ισχυρές ομάδες. Για όλα τα θέματα εμείς έχουμε καλή θέληση».
Για την παραπληροφόρηση που υπάρχει:
«Ο καθένας ερμηνεύει, κατηγορεί και απειλεί αλλά εγώ δεν απαντώ. Έχω την συνείδηση μου ήσυχη και στο τέλος πάντα δικαιώνομαι. Η λάσπη βέβαια μένει».
Για το πότε θα γίνουν τα μπαράζ:
«Θα γίνουν όποτε θα έχουμε τελεσίδικες αποφάσεις».
Για το αν ισχύει η αλλαγή του ΚΑΠ για την επόμενη χρονιά:
«Αναδρομικά δεν ισχύει τίποτα και ποτέ. Θα ισχύσει για την επόμενη χρονιά η αλλαγή του ΚΑΠ. Έχω βάλει πολλές φορές τα πράγματα στη θέση τους και πολλοί παραπληροφόρησαν τον φίλαθλο εν γνώσει τους».
Για το γεγονός πως δεν μιλάει συχνά:
«Προτιμώ να ασχολούμαι για πράγματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και όχι να βγαίνω και να κάνω εκπομπές. Αλλιώς θα… γινόμουν δημοσιογράφος».
Για το αν έχει συναντηθεί με το Άλεξ Κάλας:
«Όποιος θέλησε να με επισκεφτεί στο γραφείο της ομοσπονδίας με είδε. Δεν αρνήθηκα να μιλήσω με κανέναν και να ανταλλάξουμε απόψεις και μιλάω με όλους».

Εν τω μεταξυ στο μπασκετ υπαρχει υπερ αισιοδοξια απο ολους οτι αυτο που γινεται με τις μεταγραφες ( 9 + 1 ) δεν εχει προηγουμενο.
Ο Κος Λασκαρης τα χωνει γερα και δυνατα για να κανει αμεσα την ομαδα κραταια και να μπει σφηνα στους μεγαλους της σπυριαρας μπαλας.
Και ο Διπλαρος εντασεται στην ομαδα μας.  
Τα διαρκειας μας περιμενουν και ειναι επιτακτικη αναγκη να τα << εξαφανισουμε >> αγοραζοντας τα χωρις καν σκεψη.  
Αυτος ο ανθρωπος ελειπε χρονια πολλα απο αυτην την ομαδα που θελει να γραψει νεες χρυσες σελιδες στην συγχρονη ιστορια του συλλογου μας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................................

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΣΤΟ ΖΛΑΤΙΜΠΟΡ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΝΙΚΕ. . . . . . . .

Η ΝΙΚΕ θα ντυσει στο Ζλατιμπορ της Σερβιας μερος οπου θα προπονειται ο ΑΡΗΣ μας.
Οπως ολα εδειχναν ηταν θεμα χρονου η ΝΙΚΕ να ντυσει την Αρειαναρα μας και περιμενουμε με τον ερχομο της ομαδας μας και την επισημη φανελα.
Αυτο ειναι ενα ακομη σημαδι οτι η ομαδα προχωραει - κινειται.
Εν αναμονη των αποφασεων της ΕΠΟ την ωρα που ο Λασκαρης εκτος απο την Κ.Α.Ε με την ομαδα την οποια πλεον την εκανε δαχτυλοδεικτουμενη αποφασισε τουλαχιστον διερευνητικα να μπει και στα χωραφια της (Π.Α.Ε) ποδοσφαιρικης μας ομαδας.   Η πιεση που ασκηθηκε απο ανθρωπους του ποδοσφαιρου ευδοκιμει και πλεον το πραμα σοβαρευει.   Βεβαια ο ανθρωπος μια ματια ειπε να ριξει ομως ΑΡΗΣ εισαι.
Να δει λοιπον και το χειλακι μας λιγη χαρα.  
Ελπιδα ολων μας ειναι να στρωσουν τα πραματα και να παψουν επιτελους οι γκρινιες και οι μιρλες.
Ολοι μαζι με σταθερα ανοδικα βηματα για τον ΑΡΗ μας.   Να τον εχουμε ψηλα οπως ηταν και να μεινει για παντα εκει.   Οπως οταν ηταν Ολυμπιος Θεος.   Θεος του πολεμου.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................................

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΚΑΙ Ο ΦΑΜΠΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Μελισσας Κοστλι Καμαρα Πεταυρακης με τον τελευταιο να υπαρχει θυελλα αντιδρασεων μονο και μονο επειδη ερχεται δανεικος απο την ΑΕΚ την ξαδερφη του παοκ.
Φωτια εχουν παρει πο ιστοσελιδες απο τους οργανωμενους και μη φιλαθλους του ΑΡΗ μας που επιζητουν να φυγει οπως ηρθε ο Πεταυρακης.   Ενας παικτης που ηρθε τρεχοντας στο καλεσμα των κιτρινων.
Ο Φαμπιο λοιπον ειναι ενας ακομη παικτης ( Δεξιος επιθετικος ) που ενσωματωνεται για να παει και αυτος στο Ζλατιμπορ της Σερβιας.   Κοινοτικος ποδοσφαιριστης αγωνιζοταν στον Ατρομητο Αθηνων ενω τελευταια υπηρξε δανεικος στην Κερκυρα για εξι μηνες.   Τον παικτη τον διακρινει η γρηγοραδα στις επιθετικες του δραστηριοτητες και η καλη του τεχνικη καταρτιση.
Εν τω μεταξυ ο Αλεξ Καλας μετακομιζει τα γραφεια του ΑΡΗ ( Κλεανθης Βικελιδης ) οπου απο 'δω και μπρος θα βρισκονται στην Τσιμισκη και ( πιθανον ) την μπουτικ μαζι.   Τα νεα γραφεια θα ειναι κοντα στο Γενικο προξενειο των Η.Π.Α για οσους γνωριζουν την περιοχη.
Σημερα το βραδυ αναμενεται στην Θεσσαλονικη ο παικτης απο την Ονδουρα  Καρλο Κοστλι και την επομενη ημερα ( Πεμπτη ) αναμενεται να υπογραψει το ιδιωτικο συμφωνητικο συνεργασιας στα γραφεια του συλλογου μας.
Οι δοκιμες για τον Αλαν Κιμπαλουλα συνεχιζονται με τον παικτη να ειναι απο τις ακαδημιες της Λιλ ( Κογκολεζος με Γαλλικο διαβατηριο ).
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΣΤΟ ΖΛΑΤΙΜΠΟΡ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ ΜΑΣ.

Στην Σερβια επελεξε ο ΑΡΗΣ μας να κανει την προετοιμασια του , στις Δειρανικες Αλπεις απο τις 17 Αυγουστου εως τις 29 (τελος καλοκαιριου) του μηνα αυτου.
Η αποσταση απο την πρωτευουσα της Μακεδονιας ειναι περιπου 600 χ.λ.μ και η διαδρομη θα γινει μεσω οδικου δικτυου.

Παικτες που τρεχει ο ΑΡΗΣ να αποκτησει καθως σε μια εβδομαδα αναχωρει για το Ζλατιμπορ θα ειναι απο την κοινοτικη αγορα καθως οι Ελληνικη αγορα δεν εχει πλεον κατι το αξιολογο.
Καλαιτζιδης και Μπαμπης Τεννες ξερουν ηδη τα κενα που πρεπει να καλυψουν στο ροστερ ( τερματοφυλακας επιθετικοι )
Θα πρεπει λοιπον να μπει το χερι βαθια στην τσεπη ωστε να δαπανηθουν χρηματα για να παρθουν τουλαχιστον πεντε (;) ξενοι παικτες η κοινοτικοι.  Σημανικο ρολο σε αυτον τον παραγοντα για την οσο πιο καλη επιτυχια στους παικτες παιζει ο Ντιτερ Χενες μιας και του το ζητησε ο Αλεξ Καλας.
Εμεις περιμενουμε ποιοι παικτες θα στελεχωσουν την επιθεση και τον Κοστλι να περιμενει να γνωρισει τους συμπαικτες του μεσα στο γηπεδο.

Ολα αυτα την στιγμη που πλεον καθομαστε σε αναμμενα καρβουνα καθως τα περιθωρια εχουν στενεψει επικινδυνα και ειμαστε εν αναμονη αποφασεων της ΕΠΟ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................