The road of the Live scores.


Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΚΑΙ Ο ΦΑΜΠΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Μελισσας Κοστλι Καμαρα Πεταυρακης με τον τελευταιο να υπαρχει θυελλα αντιδρασεων μονο και μονο επειδη ερχεται δανεικος απο την ΑΕΚ την ξαδερφη του παοκ.
Φωτια εχουν παρει πο ιστοσελιδες απο τους οργανωμενους και μη φιλαθλους του ΑΡΗ μας που επιζητουν να φυγει οπως ηρθε ο Πεταυρακης.   Ενας παικτης που ηρθε τρεχοντας στο καλεσμα των κιτρινων.
Ο Φαμπιο λοιπον ειναι ενας ακομη παικτης ( Δεξιος επιθετικος ) που ενσωματωνεται για να παει και αυτος στο Ζλατιμπορ της Σερβιας.   Κοινοτικος ποδοσφαιριστης αγωνιζοταν στον Ατρομητο Αθηνων ενω τελευταια υπηρξε δανεικος στην Κερκυρα για εξι μηνες.   Τον παικτη τον διακρινει η γρηγοραδα στις επιθετικες του δραστηριοτητες και η καλη του τεχνικη καταρτιση.
Εν τω μεταξυ ο Αλεξ Καλας μετακομιζει τα γραφεια του ΑΡΗ ( Κλεανθης Βικελιδης ) οπου απο 'δω και μπρος θα βρισκονται στην Τσιμισκη και ( πιθανον ) την μπουτικ μαζι.   Τα νεα γραφεια θα ειναι κοντα στο Γενικο προξενειο των Η.Π.Α για οσους γνωριζουν την περιοχη.
Σημερα το βραδυ αναμενεται στην Θεσσαλονικη ο παικτης απο την Ονδουρα  Καρλο Κοστλι και την επομενη ημερα ( Πεμπτη ) αναμενεται να υπογραψει το ιδιωτικο συμφωνητικο συνεργασιας στα γραφεια του συλλογου μας.
Οι δοκιμες για τον Αλαν Κιμπαλουλα συνεχιζονται με τον παικτη να ειναι απο τις ακαδημιες της Λιλ ( Κογκολεζος με Γαλλικο διαβατηριο ).
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου