The road of the Live scores.


Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ Η ΑΝΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

Συνεχιζονται σε αμειωτους ρυθμους οι κοινητοποιησεις του λαου του ΑΡΗ εναντια στην αδικια απο το κατεστημενο και το καρεκλοκενταυρο κρατος των Αθηνων.
Ολα οσα ελεγαν το τελευταιο διαστημα και καθησυχαζαν (κοιμιζαν) τον λαο του ΑΡΗ ηταν ολα μα ολα παντελως ψεμματα μιας και ο ΑΡΗΣ μας με τροχοπεδη παραμενει στην... ακουσον ακουσον Γ' Εθνικη κατηγορια.
Ειναι λυπηρο , ομως η ΕΡΤ 3 ηταν απουσα απο ολη αυτη την κοινητοποιηση ενος κουρασμενου , οσο και πληγωμενου λαου σαν αυτου του υπερηφανου και μαχομενου ΑΡΗ.
Πορεια σε ολη την πολη θαρρεις πιθαμη προς πιθαμη εκαναν οι 4.000 φιλοι οπαδοι οπου φωναξαν και συστρατευτηκαν εναντια στην ηδη προδιαγραφομενη αδικια.
Οταν ολοι εμεις ημασταν στο πλευρο της ΕΡΤ 3 εν οσω περνουσαν δυσκολες ωρες οταν και ειχε μπει λουκετο βοηθουσαμε με τον τροπο μας να ανοιξει ξανα η κρατικη τηλεοραση.   Ηρθε ομως η ωρα που η ΕΡΤ 3 γυρισε την πλατη στο μεγαλο αυτο προβλημα στο μεγαλο αυτο σκανδαλο της ενδοξης ομαδας της Μακεδονιας.
Οι ωρες ειναι ιδιαιτερα δυσκολες και κρισιμες για το ποδοσφαιρικο τμημα και το κακο ειναι οτι δεν ΔΕΝ βοηθαει κανενας.   Υπαρχει μεθοδευση ειναι ορατο πλεον αφανισμου (;) της ομαδας μας.
Ο λαος λοιπον πηρε τρην σκυταλη και με τις οσες δυναμεις που του μενουν προσπαθει εστω και αυτην την υστατη ωρα να επαναφερει την ομαδα στα μονοπατια της ανοδου και να σωσει οτι εχει απομεινει απο την επιθεση που δεχεται αυτος ο συλλογος απο τους διαφορους επικινδυνους που κατ' εμας εκτελουν εντολες με σαφη οδηγια αφανισμου του ΑΡΗ μας.
Κατω απο αυτες τις συνθηκες η Θεσσαλονικη ολη εζησε τον παλμο των κιτρινων που βροντοφωναξε προς πασα κατευθυνση κατα της αδθικιας και εδωσε μηνυμα οτι δεν θα περασει η τοσο μεγαλη και πρωτοφανη αδικια εις βαρος της ομαδας της καρδιας μας.
Παραγοντες και ποδοσφαιριστες του ΑΡΗ μας εδωσαν το παρον τους ( Ν' λουντουλου Καπνιδης Κωνστ/δης ) στην προσπαθεια που κανει ο ΑΡΗΣ μας ωστε να περασει στο κατωφλι της Β' Εθνικης και να συνεχισει οχι μονον με ονειρα αλλα σε αληθινες οσο και υγιεις απο 'δω και μπρος βασεις καθως πιστευουμε οτι υα προβληματα αρχιζουν να λυνονται την ιδια ωρα που πηγαν να γεννηθουν.
Ολοι μας με ολοκληρο μας το ειναι ειμαστε και θα ειμαστε κοντα στην ομαδα κοντα στην αληθινη - παντοτινη αγαπη μας της πολης ολης.
Το καλοκαιρι τελειωσε και η αντεπιθεση μολις εχει αρχισει. . . . . . . . . . . , . . . . . . . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου