The road of the Live scores.


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΚΕ..................

Ενταξει ηρθε πρωτα ο Κοκε και μετα ο Νικολας.  Ο Αναστοπουλος αποφασιζει ποιοι θα παιξουν στο πρωταθλημα της Γ' Εθνικης.
Ο Σερχιο Κοκε μπορει να μην επαιξε περιπου εναν ολοκληρο χρονο και οπως ειναι γνωστο για να ειναι απολυτα ενταξει πρεπει να προπονειται περιπου 6-7 μηνες ωστε να ξαναβρει τον εαυτο του αγωνιστικα ωστοσο ειναι μια σημαια του ΑΡΗ μας ενας παικτης που αγαπηθηκε οσο λιγοι στην ομαδαρα μας οταν και εκανε την Ευρωπη να μιλαει για τον Θεο του πολεμου με το τοτε συνολο να κερδιζει μεσα εξω την Ατλετικο Μαδριτης.  Περασε απο το Βιθεντε Καλντερον σαν η πρωτη ομαδα που νικησε επι Ισπανικου εδαφους ... και η τελευταια εως και σημερα.
Αν λοιπον ο Σερχιο παιζει 30 - 40 λεπτα ανα αγωνα θα ειναι λαθος η δεν θα μπορει να ανταποκριθει με τα πιτσκα που θα ειναι αντιπαλοι του;
Μια φανελα ξανα να βγαλει ο Καρυπιδης που εχει αναλαβει τις τυχες της ομαδας μας θα κανει τον Αρειανο και κυριως το Αρειανακι που καθεται παραγκωνισμενο στην ακρη να ξαναβρει το χαμογελο του και να ξεκινησει με νεες δυναμεις τους δικους του αγωνες για την εξαπλωση της Αρειανοσυνης.
Ευχη μας ειναι γιατι πραγματικα δεν γνωριζουμε τι γινεται αυτην την στιγμη στον συλλογο , να μεινει ο Σερχιο Κοκε δηλ. να τον υπολογιζει ο Αλενατορε οσο ανετοιμος και αν ειναι ακομη.
Θα ειμαστε πιθανον εντος της ημερας ετοιμοι ωστε να γνωριζουμε τις οποιες εξελιξεις.
Ο κοσμος δειχνει φανερα ενοχλημενος και παρακολουθει διακριτικα τον ποδοσφαιρικο ΑΡΗ.

,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου