The road of the Live scores.


Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΦΙΞΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΧΤΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.


Ο Μαρκος Ντουνης για ενα συν δυο χρονια στον ΑΡΗ.
Ο Νικος Τσουναμης και παλι στον ΑΡΗ.
Ο Ανδρεας Τατος στον ΑΡΗ που πλεον δηλωνει επισημα οτι ειναι η ομαδα που αγαπαει.
Ο Μαουρο Ποι συμφωνησε προφορικα και θα βρισκεται στο οπλοστασιο και αυτος του ΑΡΗ.
Ο Βασιλης Ροβας προστιθεται και αυτος στο εμψυχο δυναμικο του ΑΡΗ.
Γεωργιαδης Σαμαρας Καλογερης και Λιονης συμφωνησαν και ανανεωνουν στον ΑΡΗ με τα ιδια χρηματα επι Καλας.
Ραφαηλ Σιουκας και Στεφανος Ντογος δυο παικτες 21 ετων στον ΑΡΗ μας , ο πρωτος αμυντικο και επιθετικο χαφακι και ο δευτερος επιθετικος.
Ο Raul Bravo και Xavier Ginard οσο και ο Χαραλαμπος Παυλιδης ειναι μερος της δυναμικης του ΑΡΗ.
Ο Σερχιο Κοκε βρισκεται στην Θεσσαλονικη και ειναι κοντα στις εξελιξεις.   Με το παραμικρο καλεσμα βρισκεται αμεσα στην πολη του Θεου του πολεμου και λαχταραει να βαλει και παλι την τιμημενη φανελα.  Ειδωμεν.
Εν τω μεταξυ ο ΑΡΗΣ μας ετοιμαζει φιλικο με τον Πιερικο την ερχομενη Κυριακη στο δημοτικο σταδιο Κατερινης.
Δυο ακομη παικτες ειναι ετοιμος ο ΑΡΗΣ να προσθεσει στο ροστερ και ο λογος εχει να κανει με τους κεντρικους αμυντικους Βαγγελη Τσιαμη και Σταυρο Σταθακη.
Για το θεμα προπονητη ο ΑΡΗΣ μας ειναι σε προχωρημενες συζητησεις με τον Αναστοπουλο ομως ακομη τιποτε δεν ειναι σιγουρο.

Δηλωσεις του Ραουλ Μπραβο οπως αυτην που λεει οτι ο ΑΡΗΣ μας ειναι μεσα στις τεσσερεις 4 μεγαλυτερες ομαδες της Ελλαδας ανεβαζουν το πεσμενο μας ηθικο , ομως και σαν αυτην του Ανδρεα Τατου που δηλωνει οτι δεν ηταν ΑΡΗΣ ομως εγινε ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ μας αναγκαζει να ειμαστε στο πλευρο του Θεου του πολεμου ακομη και με 42 πυρετο και μαλιστα αυτος ο ανθρωπος (Τατος) εσπευσε να αγορασει διαρκειας στο μπασκετ του ΑΡΗ μας οσο και ο Νικος Τσουναμης  ενισχυοντας την προσπαθεια που γινεται να μπει η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ στο κλαμπ των μεγαλων και παλι με τις τεραστιες οικονομικες προσπαθειες που κανει ο κος Λασκαρης ωστε και παλι ο Αυτοκρατορας να παρει τον θρονο του και να φορεσει το στεμμα του.   Τα διαρκειας σημερα ξεπερασαν τα 1.000 και με ενονους ρυθμους συνεχιζονται να διατιθενται στον διψασμενο κοσμο μας απο τροπαια και κατακτησεις τιτλων και παλι οπως επι Νικου Γκαλη και ακομη καλυτερα.
Ειμαστε παντα κοντα στις ευχαριστες πλεον εξελιξεις και η πιεση ερχεται και παλι στην σωστη της μετρηση χωρις χαπι και αλλες μετρησεις.
Καλο μεσημερι με την ελπιδα για τελειες επιλογες και την νεα πλεον αρχη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου