The road of the Live scores.


Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..................

Ο τερματοφυλακας της Καλλονης Γιαννης Σιδερακης μενει εκτος απροοπτου ελευθερος και κλεινει με τον ΑΡΗ μας.  Βρισκεται ηδη στην Θεσσαλονικη ο 27χρονος τερματας και λογικα θα στελεχωθει μπαινοντας στην θεση του Φυσεκη που κρεμασε τα γαντια του εντελως ξαφνικα σταματωντας το ποδοσφαιρο.
Ο Σιδερακης αφησε την πρωτη κατηγορια και ηρθε χωρις δευτερη κουβεντα στον ΑΡΗ μονο και μονο για να βοηθησει και αυτος μαζι με ολους τους εμπειρους παικτες μας στην προσπαθεια που κανει ο αγαπημενος μας συλλογος ωστε να ανεβει χωρις περιπετειες κατηγορια.
Στο φιλικο σημερα με τον Αχιλλεα Νεοκαισαρειας ο ΑΡΗΣ νικησε με 1-0.  Ηταν το 38' οπου ο Αντρεας Τατος απο 30 μετρα πετυχε το γκολ οπου και εκρινε την φιλικη αναμετρηση.
ΑΡΗΣ: Τζινάρ, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Ρόβας, Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο,
Πόι, Ν’ Λουντούλου, Καπνίδης. Τάτος, Καζναφέρης

Ο Νικος Αναστοπουλος μετα απο 9 χρονια ειναι και παλι στις ταξεις των κιτρινων του Βορρα.
Παιχνιδι με παιχνιδι δειχνει εικονα καλυτερη και ετοιμαζεται η ομαδα για το πρωταθλημα.
Με νεο φιλικο παιχνιδι εναντιον του Απολλωνα Κρυας Βρυσης στις 4/10/2015(;).
Εν τω μεταξυ συνεχιζει εντατικα ο Σερχιο Κοκε να ετοιμαζεται και σε λιγο θα ειναι πληρως ετοιμος στην μαχη της Γ' Εθνικης.   Ειναι πλεον στυλακι αφου εχει χασει ολα τα περισια κιλα του.
Για τον μπασκετικο ΑΡΗ θα ασχοληθουμε τις επομενες ημερες πιθανοτατα με την κατακτηση του τουρνουα Nick Galis Cup οπου την Κυριακη 27/09/2015 και ωρα 21,00 θα αντιμετωπισει την Pinar Karsiyaka.  Αυτο ειναι το δευτερο Διεθνες Τουρνουα Nick Galis Cup.
Καλη αρχη ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου..............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου