The road of the Live scores.


Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΣΕΡΑΙΚΟΥ.

Και απο την Φλωρινα περασε ο ΑΡΗΣ μας με 0-2 οπου και δεν αφησε ελπιδεςς αντιδρασης των γηπεδουχων.  Καθαρισε δε απο το πρωτο κιολας ημιχρονο , ακριβως οπως θελουμε εμεις οι φιλοι - φιλαθλοι - οπαδοι .   Θελουμε δηλ. εναν ΑΡΗ να μπαινει στον αγωνιστικο χωρο και να καθαριζει απο τα πρωτα λεπτα του αγωνα το καθε παιχνιδι.    Γιατι απλα για εμας δεν υπαρχει και δεν πρεπει να υπαρχει δυσκολο ματς.   Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι πρεπει να μπαινουμε αφ' υψηλου στον αγωνιστικο χωρο.   Απλα και μεθοδευμενα πρεπει να λυγιζουμε την οποια αντισταση του αντιπαλου νωρις νωρις διωχνοντας το αγχος και ελαφρυνοντας τα ποδια των παικτων.
Με αυτον τον τροπο δειχνεις ποιος εισαι και επιβαλεις τους δικους σου νομους και την δικη σου ταξη.
Το παιχνιδι Καβαλας Σερρων θα ξεδυαλινει κατ' εναν τροπο την υποθεση ανοδου αφου η ομαδα μας περιμενει να δει  ( απωλεια βαθμων Σερρων ) αυτο το αποτελεσμα με ιδιαιτερη αγωνια.    Μετα;    Ολα ειναι στο χερι μας.   Αρκει να κανουμε το αυτονοητο.   Νικη με την Καβαλα στο Κλεανθης Βικελιδης και καπαρωμα της πρωτης θεσης που αυτοματα σημαινει και ανοδος της ομαδας στην Β' κατηγορια.                                  
Κιτρινισε το γηπεδου της Θυελας του Φιλωτα με την παρουσια 700 οπαδων μας.  Ειναι δεδομενο εδω και πολλα πολλα χρονια οτι η ομαδα οπου και να παιζει ΔΕΝ παιζει μονη της.   Εχει παντα μα παντα στο πλευρο της την παρουσια και την αγαπη του κοσμου της που ειναι ξετρελαμενοι με το εμβλημα στο στηθος.  Τον ΘΕΟ του πολεμου.  Τον ΑΡΗ μας.
Ολα να πανε κατ' ευχην και σκαλι σκαλι να βρεθουμε ξανα στον δρομο των επιτυχιων και παλι.
Το εχει αναγκη και η ιδια η χωρα καθως ολοι μας βλεπουμε πλεον οτι τουλαχιστον 6 εως 8 ομαδες της Σουπερ Λιγκ μας δεν εχουν αδεια (αδειοδοτηση) για την καινουρια αγωνιστικη χρονια.
Ηταν που ηταν φτωχο το πρωταθλημα μας ερχεται και ο κινδυνος αποβολης των ομαδων μας απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις.
Δειτε αυτο το θεμα στην τρεχουσα ειδησιογραφια.
Με τον ΑΡΗ λοιπον να κυνηγαει την ανοδο και τον κοσμο του να δινει το μεγαλο παρον σε εδρες οπου η επαρχια δεν μπορουσε να πιστεψει ποτε μα ποτε οτι θα εβλεπε τον ΑΡΗ στις περιοχες του και σε ΕΠΙΠΕΔΟ Γ' Εθνικης κατηγοριας ευελπιστουμε σε αισιο τελος.
Οπου παιζει ο Θεος δεν θα εισαι μοναχος γιατι ΑΡΗ μου δεν γινεται αλλιως.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου