The road of the Live scores.


Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΑΔΙΚΕΙ ΤΟ 1-0 ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ ΕΠΙ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.

Οπως διαπιστωθηκε στο χορτο ο Πανσερραικος ηρθε και ηταν σαν να μην πατησε καν.
Ειναι δε πολυ τυχερος που γλυτωσε ακομη και απο συντριβη.   Και δεν τα γραφουμε αυτα για να γελασει και να χαρει το καθε Αρειανακι ανα την υφηλιο αλλα για να διαβασει ο καθε ουδετερος φιλαθλος και να καταλαβει οτι ο Πανσερραικος ΔΕΝ περασ την σεντρα.    Εαν δε σας ακουγεται  χοντροκομμενο να σας πουμε οτι δεν εκανε ουτε ενα σουτ στην εστια.  Δεν απειλησε δεν πατησε δεν δεν δεν.
Ηταν λοιπον τεσσερεις ολοκληρους βαθμους μπροστα αυτο το συνολο που θελει να λεγεται και ομαδαρα καθως μετρουσε 9 στα 9 ματς νικες.
Καταμεστο το γηπεδο Χαριλαου , το γνωστο σε ολους πλεον Κλεανθης Βικελιδης κοχλαζε και εδινε προβαδισμα εξ αρχης.     Ειχε παλμο η κερκιδα και οι παικτες που επαιξαν (και οι 22) ενιωσαν σαν σε αγωνα Α' Εθνικης κατηγοριας.    Η μονη διαφορα ειναι οτι οι Σερραιοι επηρεαστηκαν και αυτο φανηκε στο παιχνιδι.  
Ναι το τελικο 1-0 αδικει τον ΑΡΗ που κυνηγησε κι' αλλα τερματα ομως σταματησε στον πορτιερο του Πανσερραικου που εσωσε τα κακως κειμενα.
Οι λιγοστοι φιλαθλοι του Πανσερραικου προσπαθησαν αλλα δεν φανηκαν ουτε αυτοι καθως πνιγηκαν απο την απιστευτη στρατια των φιλαθλων μας που δεν σταματησαν ουτε λεπτο με συνθηματα να ωθουν την ομαδα μας για το τριποντο.
Τελος καλο , ολα καλα και προχωραμε για το επομενο παιχνιδι με τον Φιλλωτα που ειναι δυσκολο καθως διαθετει ( Θυελλα) δεμενο συνολο και πειθαρχημενο.
Ο ΑΡΗΣ της Γ' Εθνικης κατηγοριας με 20.000 κοσμο στο πλευρο του.   Σοβαρευτειτε εκει στην Αθηνα και αλλαξετε συμπεριφορα εναντι του ιστορικοτερου συλλογου της Μακεδονιας μας.
Δωστε του δικαιωμα να αλλαξει σελιδα και να κανει το καμ μπακ στην μεγαλη κατηγορια δινοντας χρωμα στο γιατι οχι υποβαθμισμενο πρωταθλημα της Α' Εθνικης μας.
Αφησετε δε τα χωρια που ανεβαζετε και παιζουν σε αδεια μα και ακαταλληλα γηπεδα.
Περασετε την εικονα εξω να δουνε οι κυριοι της Ευρωπης οτι τα γηπεδα μας εχουν παλμο εχουν ζωη και κατα συνεπεια και το Ελληνικο μας ποδοσφαιρο.   Αυτη ειναι η ζωντανη διαφημιση αυτος ειναι ο ζωντανος πρεσβευτης.   Ναι , ο ΑΡΗΣ της Γ' Εθνικης ακομη και με αυτους τους παικτες που διαθετει στην παρουσα φαση.
Ο κοσμος χαρηκε την νικη και προφανως εδωσε μια υποσχεση ακομη.   Οτι θα ειναι και παλι εκει.  Στα ιστορικα τσιμεντα , στις κερκιδες του γηπεδου να βοηθησει και παλι για νεες επιτυχιες , γιατι οπως λεει και το τραγουδι ...... πως δεν σ' αφησα στα δυσκολα , σ' ακολουθησα παντου πιστα  κ.λ.π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου