The road of the Live scores.


Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΜΠΑΡΤΣΕΡΡΑΙΚΟ.

Το Σαββατο στις 16.00  επιβαλλεται και πρεπει να ειναι ολος ο κοσμος μας στις κερκιδες του ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ για μια νικη που θα δωσει δυναμη κι αλλη στον δρομο της ανατασης για την Β' Εθνικη κατηγορια.
Χρεος ολων μας ειναι να προσεξουμε ιδιαιτερα τους εγκαθετους και να μην δειξουμε οτι ειμαστε ξεφραγο αμπελι.  Περιφρουρηση και τα αλλα θα τα κανουν οι παικτες μας μεσα στο γηπεδο.
Πρεπει επιτελους να σταματησει αυτη η γελοια πορεια των Σερρων που με 9 στα 9 παιχνιδια κανουν πορεια αλα Μπαρτσελονα και οχι μονον.
Τρια γκολ πρεπει να πετυχει ο ΑΡΗΣ και αυτο οχι γιατι τοσα χρειαζομαστε για νικη αλλα να ειναι συμβολικα για να μπορεσουμε να χειριστουμε αναλογα τα γκολ μας εναντια τους κατοπιν.
Η δυναμη του ΑΡΕΩΣ χρονια τωρα λεμε οτι ειμαστε εμεις.   Αντε λοιπον να δουμε το κατα ποσον θα το αποδειξουμε.  
Ιερο καλεσμα για το τριποντο και ολα τελειωνουν ομαλα.   Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πανε να φανε τον χρονο με καραγκιοζηλικια και διαφορα τεχνασματα ωστε να προκαλεσουν νευρικοτητα που θα κυριευσει τους παικτες μας.    Βρε ριξτους αμεσα γκολ αρδην και μετα να δουμε πως θα χειριστουν το ματς αυτοι.  Και να τους μενει πολυς χρονος ωστε να φοβουνται και πιθανη συντριβη ακομη ακομη.
Εφτασε λοιπον η ωρα να δωσουμε ενα μαθημα στους Σερραιους που αμφισβητουν την ανωτεροτητα μας.  
Και τελος παντων ... ποιος Πανσερραικος καημενε.    Τα παντα ολα ειναι στο χερι μας.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ   ταχιστα τον ΑΡΗ στην Α' ΕΘΝΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου